עבור לתוכן

קוד הנחה לקניית SHIELD, לבעלי 770 ומעלה

Featured Replies

פורסם

שלום!

התעניינתי לאחרונה במכשיר הקטן והגאוני הזה שנקרא NVIDIA SHIELD, בקצרה זו קונסולת אנדרואיד ניידת מבית NVIDIA בצורת בקר אקסבוקס המסוגלת לקלוט "הזרמה" (סטרימינג) של משחקים מהמחשב. משמע - אני יכול לשחק BF4 מהספה :P

לפני כמה שבועות NVIDIA החליטו לתת 100 דולר הנחה (המכשיר עולה 300 דולר ללא הנחה) לכל בעלי GTX 770 ומעלה (770, 780, 780TI, TITAN) ולמרות שאני בעלים גאים של אחד מהנ"ל, קניתי אותו לפני שהמבצע הזה נכנס לתוקפו.

אז פה אני שואל אתכם, האם לכם יש קוד כזה, ואם אין לכם שימוש בו, תוכלו לתרום אותו ל"נזקק" נחמד מהפורום (בהודעה פרטית)

אני מדבר על קוד הנחה של 100 דולר.

תודה ויום טוב!

פורסם

קניתי מחשב עם כרטיס GTX780..מאיפה אני אמור לקבל את הקוד?

פורסם

NVIDIA לא מחלקת בארץ קודים להנחות ו/או משחקים.

נסה את מזלך בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

כן, תיארתי לעצמי.

תודה, אנסה.

אם יש מישהו שקנה מחו"ל כרטיס, אז... שישלח פרטית :)

פורסם
שלום!

התעניינתי לאחרונה במכשיר הקטן והגאוני הזה שנקרא NVIDIA SHIELD, בקצרה זו קונסולת אנדרואיד ניידת מבית NVIDIA בצורת בקר אקסבוקס המסוגלת לקלוט "הזרמה" (סטרימינג) של משחקים מהמחשב. משמע - אני יכול לשחק BF4 מהספה :P

לפני כמה שבועות NVIDIA החליטו לתת 100 דולר הנחה (המכשיר עולה 300 דולר ללא הנחה) לכל בעלי GTX 770 ומעלה (770, 780, 780TI, TITAN) ולמרות שאני בעלים גאים של אחד מהנ"ל, קניתי אותו לפני שהמבצע הזה נכנס לתוקפו.

אז פה אני שואל אתכם, האם לכם יש קוד כזה, ואם אין לכם שימוש בו, תוכלו לתרום אותו ל"נזקק" נחמד מהפורום (בהודעה פרטית)

אני מדבר על קוד הנחה של 100 דולר.

תודה ויום טוב!

ווואי איזה מגניב,חשבתי שזה דבר ממש מעפן עד שראיתי שרשמת שיש לו יכולת לשדר משחקים מהמחשב ישר לקונסולה?

אתה בטוח בזה?

איך זה בדיוק עובד?

צריך לקנות "סטרימר" או משהו כזה? כמה זה עולה?

דרך אגב, יש לי GTX770 שקניתי פה ב-tms לא מזמן ולא קיבלתי שום קוד הנחה.

פורסם
  • מחבר

לא צריך שום עזר.

רק כרטיס מסדרות 6XX או 7XX וראוטר בנ**ונה. ראוטר AC חדש או N דואל בנד יעבוד אופטימלית.

איך זה עובד:

המשחק מעובד על המחשב ב-720X1280, נדחס בעזרת מקודד ה-H.264 המובנה אצל כרטיסי הקפלר, ומשודר בעזרת הרשת אל הקונסולה הניידת.

הקונסולה שולחת את אותות הבקר לשליטה על המשחק.

כמה זה עולה? 300 דולר אמריקני, ואם יש לך קופון שמגיע עם כרטיסי 770 ומעלה אז 100 דולר הנחה ויוצא 200 דולר, 700 ש"ח למוצר די מדהים. (מכיל מעבד TEGRA 4 מרובע ליבות)

בעתיד יהיה ניתן לעשות סטרימינג מהמחשב ל-SHIELD ולטלוויזיה לא רק ב-720P אלא גם ב-1080P! משמע איכות טובה משל קונסולות הדור הבא (בהנחה שיש מחשב טוב + חיבור רשת טוב) וחווית משחק של קונסולה. (במחיר נמוך יותר, לא כולל המחשב)

פורסם

דבר ראשון זה מדהים! אם היה אפשר לשחק מזה מחוץ לבית (רחוק) זה בכלל היה עוד יותר מדהים.

בתוך הבית אני לא יודע כמה זה פרקטי מכיוון שאם יש לי את המחשב לבד נראה לי שעדיף לשבת לשחק בו.

אם אני רוצה אני יכול לחבר גם כבל HDMI לטלויזיה ולשחק שם.

לא נעים להגיד אבל השימוש היחידי שאני רואה במכשיר הזה הוא לקחת אותו לשירותים :-)

פורסם
  • מחבר
דבר ראשון זה מדהים! אם היה אפשר לשחק מזה מחוץ לבית (רחוק) זה בכלל היה עוד יותר מדהים.

הם עובדים גם על זה, בערך. לאנשים שאין מחשב גיימינג מטורף יוכלו לשכור מנוי ל-GRID, שאלה שרתים מיוחדים המיועדים להזרמת משחקים, ככה שהמשחקים משודרים למשתמש הקצה, שיכול להיות מצוייד ב-I3 ו-GT220 אבל לקבל חווית BF4 ב-60FPS (סתם דוגמא, בהנחה שעד שהעניין ייצא לפועל חיבורי האינטרנט בעולם יהיו מהירים יותר)

הטכנולוגייה בבסיסה דומה לשילד, רק בגדול.

תראה, אני לא יודע איפה הטלוויזיה שלך, אבל אצלי היא לא בחדר השינה שבו נמצא המחשב, ולהוריד בלוק מתכת לא כלכך זול קומה ולחבר אותו לטלוויזה (תוך יצירת בלאגן יוצא דופן) זה לא פרקטי במיוחד. והגרפיקה \ היצע המשחקים (ומחירם) של ה-PS3 לא מתמודד לרמה של המחשב.

וכן, גם לשירותים זה טוב (אתה יודע כמה סיבובי BF4 שיחקתי כקומנדר מהאייפד שם? xD)

פורסם
הם עובדים גם על זה, בערך. לאנשים שאין מחשב גיימינג מטורף יוכלו לשכור מנוי ל-GRID, שאלה שרתים מיוחדים המיועדים להזרמת משחקים, ככה שהמשחקים משודרים למשתמש הקצה, שיכול להיות מצוייד ב-I3 ו-GT220 אבל לקבל חווית BF4 ב-60FPS (סתם דוגמא, בהנחה שעד שהעניין ייצא לפועל חיבורי האינטרנט בעולם יהיו מהירים יותר)

הטכנולוגייה בבסיסה דומה לשילד, רק בגדול.

תראה, אני לא יודע איפה הטלוויזיה שלך, אבל אצלי היא לא בחדר השינה שבו נמצא המחשב, ולהוריד בלוק מתכת לא כלכך זול קומה ולחבר אותו לטלוויזה (תוך יצירת בלאגן יוצא דופן) זה לא פרקטי במיוחד. והגרפיקה \ היצע המשחקים (ומחירם) של ה-PS3 לא מתמודד לרמה של המחשב.

אם היה לי כסף עודף ללא ספק הייתי קונה את זה. נחמד וחביב.

בכל מקרה אם יצא הדבר הזה שאמרת שאפשר לשחק גם מרחוק אני אפילו אפסיק לאכול כמה ימים

עד שאצליח לקנות את זה!

פורסם

אם רק היה לי טאבלט כלשהו :party0043:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים