עבור לתוכן

GTX 560 TI Vs. GTX 650 - צריך עזרה ויעוץ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני פחות משנתיים רכשתי מחשב לגיימרים ב- KSP אשדוד. בשבוע שעבר נוכחתי לדעת שכרטיס המסך, Gigabyte GTX 560 TI, תקול ושהוא מתחמם (מאוורר אחד לא עבד בכלל והשני היה מרעיש ועובד לסירוגין). על הכרטיס אחריות ל-3 שנים ולכן מסרתי אותו לתיקון/החלפה במסגרת האחריות.

אתמול, לאחר עשרה ימים ללא מחשב יצרו איתי קשר מ KSP אשדוד ואמרו לי לבוא לקחת את הכרטיס. כשהגעתי לחנות אמרו לי שהכרטיס לא היה ניתן לתיקון ובמקומו נתנו לי כרטיס אחר MSI GTX 650 שהוא "חדש וטוב יותר".

לאחר שהתקנתי את הדרייברים והרצתי את המשחקים בהם אני רגיל לשחק ראיתי כי ביצועי הכרטיס שניתן לי, ירודים מה- GTX 560 TI שמסרתי לתיקון. בחלק מהמקרים ראיתי 7 FPS בעוד שבכרטיס התקול זה היה מגיע ל-13 FPS במקרה הרע.

היום פניתי פיסית ל KSP אשדוד והמוכר אמר לי ששירות הלקוחות מטפלים בזה. יצרתי קשר עם שירות הלקוחות ודרשתי שלקבל כרטיס אחר והם אמרו לי שהכרטיס שניתן לי (GTX 650) הוא טוב יותר ושהם לא מוכרים יותר את ה 560 TI ולכן הם נתנו כרטיס אחר.

ברצוני לדעת איזה כרטיס חזק יותר למשחקים ה GTX 560 TI שהיה לי או ה GTX 650 רגיל שהם נתנו לי.

האם יאתם יכולים להפנות אותו לאתרים בהם אפשר לקבל פירוט ולראות מבחני השוואה כדי שאוכל להוכיח ל KSP שהם טועים במקרה הטוב ומשקרים במקרה הרע?

ראיתי השוואה קצרה ב tomshardware אבל אני מעוניין לקבל משהו מקיף ומעמיק יותר עם מבחני השוואה ו FPS במשחקים שונים.

אשמח לדעת איך אפשר להתמודד מול KSP כי כשביקשתי לדבר עם האחראי נאמר לי בתוקף ע"י אלכס משירות הלקוחות שזה מה יש ואין טלפונים אחרים והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לפנות אליהם במייל.

תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים.

פורסם

הכרטיס שנתנו לך הוא חלש יותר...

אתה יכול לראות את ההשוואה

http://www.hwcompare.com/13488/geforce-gtx-560-ti-vs-geforce-gtx-650/

גם ה650TI חלש יותר...

http://www.hwcompare.com/13639/geforce-gtx-560-vs-geforce-gtx-650-ti/

ה660 קצת יותר חזק, תשלח להם מייל עם ההשוואות (תחפש עוד כמה כדי להראות שחקרת את הנושא)

ותבקש מהם את ה660 כי הוא באותה רמה

פורסם

עוד מקרה תרמית של KSP, ה-560TI חזק יותר.

KSP עובדים בשיטה של ״נדחוף לו את זה, ילך ילך״.

פורסם

gtx 650 ti boost יעשה את העבודה .

פורסם

אוקי . אני מבין שמצית את הדיבור מול המחנות ישירות . יש נציג KSP פה בפורום .

ויש את דף הפייסבוק של KSP . פרסם הודעה מסודרת שתחיל את כל המידע

פורסם

תשובה שתעשה לך סדר: כרטיס 60TI (סדרה 5) חזק יותר מ 50 (סדרה 6)

מסקנה: נתנו לך כרטיס חלש יותר

אולי אין להם כי הפסיקו למכור שם סדרה קודמת או שפשוט לא משתלם להם, זה לא משנה

אני ממליץ לך לראות פה טבלה שמראה חוזק, תתייחס ל VP (ציון)

http://alienbabeltech.com/abt/viewtopic.php?f=6&t=21797&start=0#p41174

בכל מקרה אתה זכאי לכרטיס באותו החוזק או יותר לפי מה שהם יכולים להביא

בהצלחה! :)

פורסם

נראה לי שלפי האחריות מותר להם לתת לך משהו שהוא עד 5 אחוז חלש יותר, אבל במקרה הזה הוא הרבה יותר חלש...

פורסם
  • מחבר
אוקי . אני מבין שמצית את הדיבור מול המחנות ישירות . יש נציג KSP פה בפורום .

ויש את דף הפייסבוק של KSP . פרסם הודעה מסודרת שתחיל את כל המידע

אפשר לומר שמיציתי את הדיבור מול החנות (הם אמרו שהם יבדקו מול שירות הלקוחות שלהם כי זה באחריותם). שוחחתי טלפונית עם אלכס משירות הלקוחות של KSP והוא נפנף אותי לאחר שביקשתי לשוחח עם האחראי עליו. הוא אמר שהם מחוייבים לספק כרטיס שהוא עד 10% יותר חלש.

ערכתי בדיקות באתרים שונים וגם נוכחתי לראות את זה פיזית ואין לי שום ספק שה GTX 560 TI שהיה לי הוא כ-50% יותר חזק מה GTX 650 שהם נתנו לי.

פרסמתי את רוב המידע בפוסט הנ"ל למעט שמי, תאריכים וחשבוניות, איזה מידע אתה חושב שאני צריך להוסיף? ואיך/היכן אני צריך לפרסם את הפוסט כדי לקבל תגובה מהנציג של KSP? אפרסם את כל המידע שהוא יבקש.

אחפש את הדף שלהם בפייסבוק ואכתוב להם גם שם.

אעדכן אתכם כיצד זה הסתיים, אני בטוח לא הולך להשלים עם המצב ועם הכרטיס שהם נתנו לי.

תודה לך ולכל האחרים שהגיבו.

פורסם

וול,

אני לא בקיא בתקנון שלהם אבל אני מציע שעכשיו תלך להעתיק את התקנון מהאתר שלהם לפני שישנו אותו לנוחיותם.

אתה צריך להעתיק ספציפית מהתקנון את ההסברים למה הם חייבים לך במידה והכרטיס נמצא תקול.

לדעתי, כמו שציינו, הם חייבים לך כרטיס דומה או חלש בהפרש של אחוזים בודדים.

אתה צריך לאסוף עכשיו הרבה מידע ולהיות רגוע ומחושב.

צעד ראשון, אתה צריך לפנות לכל גורם אפשרי של KSP, בפייסבוק, באתר ואפילו פה בHWzone.

אתה צריך להבהיר שהייתה פה הפרה בוטה של התקנון, נתנו לך כרטיס הרבה יותר חלש ממה שאתה שילמת וזכאי ולכן זאת עילה לתביעה ואפילו יותר מזה - יש פה בסיס לתלונה באגודה להגנת הצרכן. וידוע שהאגודה הזאתי תעשה להם כאב ראש.

צעד שני, התעלמו ממך?

תגיש תלונה לאגודה להגנת הצרכן, ואם יש לך כוח אז אולי לעשות תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות. אבל זה ייקח לך זמן וכנראה גם כסף.

בהצלחה!

פורסם

^לפי מה שכתוב בתקנון ומדיניות KSP מחשבים לגבי האחריות אין ממש צורך להעתיק

אחריות

טופס האחריות שצורף לחשבונית במועד הרכישה הוא בלבד הקובע לגבי תקופת האחריות ותנאי האחריות.

פורסם
  • מחבר
וול,

אני לא בקיא בתקנון שלהם אבל אני מציע שעכשיו תלך להעתיק את התקנון מהאתר שלהם לפני שישנו אותו לנוחיותם.

אתה צריך להעתיק ספציפית מהתקנון את ההסברים למה הם חייבים לך במידה והכרטיס נמצא תקול.

לדעתי, כמו שציינו, הם חייבים לך כרטיס דומה או חלש בהפרש של אחוזים בודדים.

אתה צריך לאסוף עכשיו הרבה מידע ולהיות רגוע ומחושב.

צעד ראשון, אתה צריך לפנות לכל גורם אפשרי של KSP, בפייסבוק, באתר ואפילו פה בHWzone.

אתה צריך להבהיר שהייתה פה הפרה בוטה של התקנון, נתנו לך כרטיס הרבה יותר חלש ממה שאתה שילמת וזכאי ולכן זאת עילה לתביעה ואפילו יותר מזה - יש פה בסיס לתלונה באגודה להגנת הצרכן. וידוע שהאגודה הזאתי תעשה להם כאב ראש.

צעד שני, התעלמו ממך?

תגיש תלונה לאגודה להגנת הצרכן, ואם יש לך כוח אז אולי לעשות תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות. אבל זה ייקח לך זמן וכנראה גם כסף.

בהצלחה!

בגב החשבונית מצויינים כל התנאים והפרטים ומצויין שם שלגבי כרטיסי מסך האחריות היא 3 שנים ושבמידה והכרטיס מוחלף לכרטיס אחר הם מחוייבים לתת כרטיס שהוא עד 10% יותר חלש. במקרה שלי שהכרטיס חלש בכ- 50%.

אני לא מתכוון לוותר בנושא ואפנה לכל מי שאוכל לפנות. אם צריך אפנה גם למועצה לצרכנות וגם אתבע בתביעות קטנות - העיקרון פה מאוד חשוב לי לא רק הכסף. יש תחושה שיותר מידי חברות מנסות לדפוק אותנו בשיטת מצליח.

אעדכן כיצד זה נגמר בהמשך. הרגע פרסמתי פוסט בפייסבוק שלהם עם כל פרטי המקרה (למעט חשבוניות). גם צירפתי לינקים שמראים שהכרטיס שניתן לי חלש משמעותית מהכרטיס התקול וביקשתי לקבל את ה GTX 660 שהוא מעט יותר טוב או את ה GTX 650 TI BOOST 2 GB שהוא מעט חלש אבל עומד ב- 10%.

אין לי מושג איך אני פונה ל- KSP כאן דרך הפורום.

תודה על העזרה.

פורסם

^לפי ההשוואה האחרונה בTechPowerUp(כל הרזולוציות) GTX 650 חלש מGTX 560 Ti ב68.18% ולא בכ50% .

GTX 650 Ti חלש מGTX 560 Ti ב15.62% .

ומה שנשאר זה GTX 650 Ti Boost שחזק יותר ב16.21% מGTX 560 Ti .

ואם לא כרטיס מסך של Nvidia אז יש את R7 260X שחלש יותר מGTX 560 Ti ב5.71% ויש להם אותו במלאי בסניף אשדוד בגרסת OC.

KSP - Gigabyte GTX650 Ti BOOST 2GB GDDR5 DX11 HDMI PCI-E - 899₪

KSP - Gigabyte Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E - 710₪

אגב GTX 660 חזק יותר מGTX 560 Ti בכ29.72% ושוב אני אחזור GTX 650 Ti Boost חזק יותר ולא חלש יותר מGTX 560 Ti(תסתכל על ההשוואה לפחות).

זה נציג KSP פה בפורום

Ksp.Media

^הוא גם יותר חזק מGTX 560 Ti בכל מקרה יש להם אותו במלאי(דגם של Gigabyte) רק לא בסניף אשדוד

http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=18808

השאלה אם הם יהיו מוכנים להחליף.

http://www.techpowerup.com/reviews/EVGA/GTX_780_Ti_SC_ACX_Cooler/26.html

perfrel.gif

פורסם
  • מחבר

כשעה לאחר שפרסמתי את הסיפור בדף הפייסבוק של KSP יצרו עימי קשר משירות הלקוחות שלהם והציעו לי את ה GTX 650 TI.

אמרתי להם שהכרטיס עדיין חלש משמעותית ואז היא הציע את ה GTX 650 TI BOOST 2GB. ביקשתי ממנה חצי שעה לבדוק ולהשוות בין הכרטיסים.

לאחר בדיקה ראיתי שה GTX 650 TI BOOST הוא בערך באותו רמה של ה 560 TI אבל במשחקים נטו הוא חלש יותר בכ- 15% ולכן ביקשתי את ה 660.

ביקשתי את ה GTX 660 2GB של GIGABYTE ואף הצעתי להוסיף 50-100 ש"ח (שזה ההפרש בין TI BOOST שהם הציעו לי) - הנציגה אמרה שהיא תבדוק.

הנציגה חזרה אליי לאחר 10 דקות ואמרה לי שאין אישור ל 660 של GIGABYTE אבל יש אישור לי GTX 660 של חברת ASUS.

http://ksp.co.il/?uin=17330

סגרנו על ה ASUS שבקישור (את המק"ט נתנה לי הנציגה). אמרתי לי שזה קצת מוזר שהם הסכימו על ה ASUS ולא על ה GIGABTYE כי ה ASUS יקר בכ- 200 ש"ח מהGIGABYTE. הכרטיס יגיע לסניף באשדוד בשבוע הבא.

אני מקווה שאקבל את הכרטיס עליו דובר ושהכרטיס יהיה תקין ולא משהו עם בעיות ובאגים בייצור.

אין לי מושג למה הם העדיפו לתת את ה ASUS שהוא יקר יותר ולא את GIGABYTE שהוא זול יותר ונמצא במלאי בסניף.

בכל מקרה נכון לעכשיו נראה שהסאגה בזו הולכת להגמר. חבל שזה קרה מלחתחילה ושהייתי צריך להשקיע כ"כ הרבה זמן ומשאבים בנושא ואחרי שהייתי ללא מחשב במשך 10 ימים.

לטובת KSP אומר שהם פנו אליי מהר אחרי שפירסמתי את הנושא בדף הפייסבוק שלהם וזאת לאחר שאתמול אלכס משירות הלקוחות שלהם דאג לנפנף אותי בגסות ובטענה שה- GTX 650 הוא טוב יותר מה GTX 560 TI.

בשבוע הבא אמשיך לעדכן איך הסיפור נגמר.

תודה לכולם על העזרה.

פורסם

שמח ששמעת לנו ולא ויתרת ושקיבלת מה שמגיע לך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים