עבור לתוכן

Sapphire r9 280x vapor x

Featured Replies

פורסם
לא הבנת אותי,אם אני לא טועה בכרטיס הזה יש מתג החלפת ביוס.. בלינק ששמת לכרטיס דל גיגאבייט יש שתי טמפרטורות שונות טחת מהם זה (new bios) שגבוה מהשניה אז שאלה היא איזו מהתוצאות אני מקבל סטוק ישר מהקופסה?

רוב הסיכויים שתקבל עם הביוס הישן

קרא את הביקורת של ליאור:

http://hwzone.co.il/hardware/reviews/graphics/Gigabyte_Radeon_R9_280X_Windforce/6

"כאן, גבירותי ורבותי, נמצאת נקודת התורפה הגדולה ביותר של כרטיס המסך הזה. במשך כל מהלך הבחינות נשאלה אצלי בראש השאלה – מה מהנדסי כרטיס המסך חשבו לעצמם כשהם השיקו כרטיס מסך עם רמת רעש כל כך נוראית במאמץ? איזו מן סיבה יש לכך שבעת כניסה למבחן גרפי המאווררים עוברים את קו 70 אחוז סל"ד פעולה? פשוט אבסורד ולא מקובל. אני מאוד קפדן במבחני הרעש שאני עורך וכרטיס המסך הזה פשוט שבר את סקאלת רמות הרעש לחתיכות עם מעל ל-50 דציבל שנמדדו.

אילולה היה מוטמע פרופיל מאוורר תקין בכרטיס המסך לא היו לי תלונות על העניין. ניגשתי ובדקתי תחת טמפרטורת סביבה של 26 מעלות כיצד כרטיס המסך יפעל בפחות מ-75 אחוזי מאוורר. קבעתי אחוז פעולה קבוע של 45 והרצתי מבחן גרפי כבד. כרטיס המסך שמר על טמפרטורה של 77 מעלות תחת עוצמת רעש נמדדה של 28 דציבל, שהיא הרבה יותר מקובלת. כל כך קשה, Gigabyte?"

פורסם
  • מחבר

תודה על הטיפים מניח שאני לא אקח את הvapor x עכשיו אני מתלבט בין האסוס לגיגאבייט לפי הסקר של ליאור יש שם ביעה קטנה עם בקר הקירור האוטומטי...

לדעתי בתם מסורבל לפתוח את התוכנה כל פעם כשאני נכנס למשחק כדי לקבוע מהירות למאוורר..

פורסם

אם אתה בונה פרופיל לא יהיה שום בעיה.

הASUS יקר מדי ברוב החנויות ולא שווה את התוספת.

פורסם

אתה לא פותחכל פעם את התוכנה, התוכנה רצה ברקע ועולה ביחד עם מערכת ההפעלה.

קובעים פרופיל קירור פעם אחת ולא נוגעים בזה יותר.

פורסם
  • מחבר
אם אתה בונה פרופיל לא יהיה שום בעיה.

הASUS יקר מדי ברוב החנויות ולא שווה את התוספת.

נניח שהמחיר בשבילי שווה בשתי הדגמים, על מה ההית ממליץ יותר גיגאבייט או אסוס?

פורסם

תלוי מה אתה מעדיף כי הGB קריר יותר והASUS שקט יותר.

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים