עבור לתוכן

Sapphire r9 280x vapor x

Featured Replies

פורסם

אהלן לכולם פה,

לאחר 3 שבועות בבטלפילד 4 הבנתי שהגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, הכיוון הוא הכרטיס בכותרת..

השאלה היא האם הספק שלי מספיק חזק בשבילו יש לי coolermaster silent 620w, לפי אתר ספיר הוא דורש 750 וואט אבל כרטיסים זהים של חברות שונות דורשים פחות למשל זה של גיגאבייט דורש 600וואט לכן אני פה..

תודה מראש :)

פורסם

יחזיק כמו שצריך.

איזה מעבד יש לך וכמה RAM?

פורסם
  • מחבר

i5 ו8 גיגה ראם

פורסם

כל עוד זה I5 החל מסדרה i5 2XXX, אז הכל בסדר.

פורסם

גם i5 עם TDP של 95W לא יצור שום בעיות , סך הכל ספק כח של 620W וכרטיס מסך עם TDP של 250W משאירים מספיק מרווח בטחון ,ואני בטוח שלא לא מתכוון להריץ כל היום Furemark על המחשב ככה ש250W זה פחות או יותר המקס' שיצרוך כרטיס המסך .

פורסם

גם ספק של 520W של חברה אמינה ומוכרת יחזיק בלי בעיה ועם מרווח בטחון.

פורסם
גם i5 עם TDP של 95W לא יצור שום בעיות

השאלה לגבי ה-RAM והעבד היו בשביל לוודא שלא יהיה צוואר בקבוק.

פורסם
  • מחבר

I5 קצת ישן זה i5 750 לא בטוח, לא זוכר על כמה וואט הוא רץ אבל נראה לי שזה בסביבות ה100+ שוב לא בטוח

פורסם
  • מחבר
עדיף לקחת כרטיס אחר מהVAPOR.

הוא רועש למדיי ולא מקרר בצורה כל כך יעילה.

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-280x-third-party-round-up,3655-4.html

קח את הGigabyte.

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10204

הnew bios זה הביוס השני שהם(טומס הארדוור) קבעו בעצמם? והרגלי זה שבא מהקופסה?

פורסם
I5 קצת ישן זה i5 750 לא בטוח, לא זוכר על כמה וואט הוא רץ אבל נראה לי שזה בסביבות ה100+ שוב לא בטוח

TDP של הCore i מרובעי הליבות הוא 95W בסוקט 1156 ..

פורסם
הnew bios זה הביוס השני שהם(טומס הארדוור) קבעו בעצמם? והרגלי זה שבא מהקופסה?

לא חייב להוריד ביוס, אתה יכול לקבוע פרופיל בעזרת תוכנות צד שלישי(MSI Afterburner לדוג')

פורסם

למי אכפת מ-TDP של מעבד?

המעבד שלו יכול להגביל את הכרטיס במחלק מהמשחקים.

פורסם
  • מחבר
לא חייב להוריד ביוס, אתה יכול לקבוע פרופיל בעזרת תוכנות צד שלישי(MSI Afterburner לדוג')

לא הבנת אותי,אם אני לא טועה בכרטיס הזה יש מתג החלפת ביוס.. בלינק ששמת לכרטיס דל גיגאבייט יש שתי טמפרטורות שונות טחת מהם זה (new bios) שגבוה מהשניה אז שאלה היא איזו מהתוצאות אני מקבל סטוק ישר מהקופסה?

פורסם

אתה יודע שמתארגנת קנייה קבוצתית ל7970 של sapphire ב 1200 ש"ח ? זה ו 280X הם כידוע אותו כרטיס עצמו בשם אחר.

מומלץ. רק תזדרז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים