פורסם 2013 בנובמבר 1711 שנים הזמנתי חבילה ללא מעקב על סה''כ של $12 מ-TinyDeal בתאריך 07/10/13 ועד עכשיו לא שמעתי מדואר ישראל. האם זה נורמאלי בתקופה כזאת? אני יודע שאמור להתעכב מאמצע נובמבר אבל הזמנתי בשבוע ראשון של אוקטובר. נערך 2013 בנובמבר 1811 שנים על-ידי Boris_yo
פורסם 2013 בנובמבר 1711 שנים כמובן שלא נורמלי, אפילו חבילה במשלוח ימי לא מתעכבת כ"כ הרבה זמן, מקסימום חודשיים.היית צריך לפתוח קייס \ בירור כבר אחרי חודש.
פורסם 2013 בנובמבר 1811 שנים לפני כשנה בתקופת החגים בסין, הגיע לי משלוח מדיל אקסטרים כארבעה חודשים אחרי ההזמנה.לא היה לי כח לפתוח קייס ובסוף זה הגיע..
פורסם 2013 בנובמבר 1811 שנים עשיתי שתי הזמנות מבריטניה של אותו המוצר מאותה החנות בהפרש של שבוע.אחד הגיע לפני כמה שבועות, השני)דווקא זה שהוזמן ראשון) עוד לא הגיע כבר שבוע אחרי התאריך יעד המקסימלי.פתחתי CASE כמובן.אם לא יגיע עד תאריך תפוגת ההגנה של EBAY/PAYPAL הציפורניים נשלפות.
פורסם 2013 בנובמבר 1811 שנים הזמנתי חבילה ללא מעקב על סה''כ של $12 מ-TinyDeal בתאריך 10/07/13 ועד עכשיו לא שמעתי מדואר ישראל. האם זה נורמאלי בתקופה כזאת? אני יודע שאמור להתעכב מאמצע נובמבר אבל הזמנתי בשבוע ראשון של אוקטובר.אל תתבלבלו - הוא מדבר על ה-07/10 ולא על ה-10/07 !עבר בסך הכל חודש ושבוע.... לגיטימי לחלוטין.
פורסם 2013 בנובמבר 1811 שנים אם זה אכן בתחילת אוקטובר, אז קודם כל להבהיר כי בתחילת אוקטובר היה להם חג בסין והם כמובן לא עבדו כל כך אז תחשוב איזה עומס נוצר על הדואר בסין כשהם חזרו לעבודה.
פורסם 2013 בנובמבר 1811 שנים מחבר אל תתבלבלו - הוא מדבר על ה-07/10 ולא על ה-10/07 !עבר בסך הכל חודש ושבוע.... לגיטימי לחלוטין.טעות שלי, התכוונתי חודש 10, יום 7, שנה 2013
פורסם 2013 בנובמבר 1811 שנים לפני כמעט חודש וחצי הזמנתי 4 חבילות (מוכרים שונים) מאיביי. אחת הגיעה לדואר שלי, אחת לדואר של השכנים, שלישית הגיעה למישהו שגר די רחוק (אבל מכיר אותי, אז זה הגיע אלי בסוף) והרביעית עוד לא הגיעה. אני שוקל אם לפתוח קייס, אבל זה לא כל כך הוגן כלפי המוכר כי רוב הסיכויים שזה באשמת הדואר המקומי.
פורסם 2013 בנובמבר 1811 שנים מחבר אני שוקל אם לפתוח קייס, אבל זה לא כל כך הוגן כלפי המוכר כי רוב הסיכויים שזה באשמת הדואר המקומי.קודם, צריך שמוכר יבדוק לי האם ומתי דואר יצא מסין ואז זה יתן לי לדעת איפה בעיה.מישהו יודע מה קורה בסוף עם חבילות שאמורות לחזור? האם דואר במאת שולחים חזרה והאם חבילות מגיעות למוכרים? נערך 2013 בנובמבר 1811 שנים על-ידי Boris_yo
פורסם 2013 בנובמבר 1811 שנים לפני כמעט חודש וחצי הזמנתי 4 חבילות (מוכרים שונים) מאיביי. אחת הגיעה לדואר שלי, אחת לדואר של השכנים, שלישית הגיעה למישהו שגר די רחוק (אבל מכיר אותי, אז זה הגיע אלי בסוף) והרביעית עוד לא הגיעה. אני שוקל אם לפתוח קייס, אבל זה לא כל כך הוגן כלפי המוכר כי רוב הסיכויים שזה באשמת הדואר המקומי. לפחות הגיע אליך... אני עדיין מחכה להזמנה מסין שאלא אם נתנו לי מספר מעקב לא נכון, הגיע לארץ אחרת בכלל. לפני שבועייים דיברתי עם התמיכה של החנות והם טענו שהם שולחים בקשה למעקב 'אופליין' (מה שזה לא אומר ) ואני צריך להמתין 2-3 שבועות לתשובה.
פורסם 2013 בנובמבר 1811 שנים מחבר נורמלי. הזמנתי בעבר חבילה גדולה של משחקים מסין, הגיע אחרי חודשיים.באיזה חודש הזמנת?
פורסם 2013 בנובמבר 1811 שנים זמן המשלוח הוא לרוב 35-40 יום עם זה בדאר רגילבמידה והמשלוח דרך דאר שוויצריהזמן מתקצר ויש אפשרות מעקב משלוחיםזה דורך בהזמנה תוספת תשלום
פורסם 2013 בנובמבר 1911 שנים לפחות הגיע אליך... אני עדיין מחכה להזמנה מסין שאלא אם נתנו לי מספר מעקב לא נכון, הגיע לארץ אחרת בכלל.לפני שבועייים דיברתי עם התמיכה של החנות והם טענו שהם שולחים בקשה למעקב 'אופליין' (מה שזה לא אומר ) ואני צריך להמתין 2-3 שבועות לתשובה. הממ הממ It is now transited from Brazil to Israel. Could you please wait for another couple of days? Please kindly close the dispute first. If not,we cannot operate anything on your order. אני מאוד שוקל אם להגיד להם כבר עכשיו לא ושאני אחכה עד שהחבילה תגיע כדי לבטל את התלונה, או להשאיר אותם תלויים לעוד כמה ימים ואז להגיד להם לא אגב אם אני סוגר את התלונה בפייפאל, יש אפשרות לפתוח אותה מחדש במידה והמוצר לא יגיע / יגיע פגום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.