פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים החלפתי במחשב שלי את המשחה הטרמית שהייתה המון זמן החלפתי במשחה של Zalman ZM-STG1ובדקתי לאחר מכן את המעלות ומסתבר שהם עלו ב50 מעלות יותרמרחתי את המשחה גם במחשב הנייד ושם זה השפיע לטובהמה יכולה להיות הסיבה לכך?
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים מחבר כנראה שהגוף קירור לא יושב טוב. תתקין אותו מחדשיצאתי טמבל ושכחתי לחבר את המאוורר.אבל עדיין הטמפ' גבוהות ב20-25 מעלות מהמשחה הקודמת.
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים תבדוק שוב אם הגוף קירור יושב טוב. ניקית טוב את המשחהשהיתה קודם על המעבד ועל גוף הקירור? כמה מרחת?
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים הSTG היא דיי ישנה, כמה זמן היא אצלך? לא בטוח שהייתי משתמש בה. הדברים האלה הם לא לנצח.האם ניקית היטב את השאריות של המשחה הקודמת?האם גוף הקירור יושב כמו שצריך?האם שמת מספיק TIM? אולי יותר מידי?תמשיך לעקוב לאחר חיבור המאוורר ותעדכן.
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים אני משתמש בSTG המון זמן. יש לי מיכלים גם מלפני 3 שנים שעושים עבודה מצויינת.
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים מחבר הSTG היא דיי ישנה, כמה זמן היא אצלך? לא בטוח שהייתי משתמש בה. הדברים האלה הם לא לנצח.האם ניקית היטב את השאריות של המשחה הקודמת?האם גוף הקירור יושב כמו שצריך?האם שמת מספיק TIM? אולי יותר מידי?תמשיך לעקוב לאחר חיבור המאוורר ותעדכן.קניתי את המשחה היום חדשה פתחתי אותה היום.ניקיתי טוב והגוף של הקירור יושב טובמרחתי כמות שמכסה לא יותר מדי ולא ברמה שהוא עם בועות ועודף חומר
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים יש מצב שבזמן שהמעבד התחמם בלי מאוורר הוא ייבש את ה STG החדש ששמת עליו ועכשו צריך להחליף שוב.... תבדוק עד כמה הוא נמרח או התקשה
פורסם 2013 בנובמבר 1712 שנים מחבר הצלעות קירור יושבים בדיוק על המעבד, אין לי זוית לצלם את זה אבל בדקתי ואין ביניהם מרווחובדקתי שוב את המשחה והיא לא התייבשה אבל החלפתי למרות זאתועדיין הטמפ' נשארו אותו הדבר.
פורסם 2013 בנובמבר 1812 שנים תחשוב שיש לך מעבד בעייתי - שהמשטח המתכתי שלו (מהצד השני) מחובר לליבה אם STG במקום ריתוך. אם הזמן ה STG שיש בחוץ התייבש וגם זה שבפנים התייבש קצת (לא משמעותית). אחריי זה הוא עבד בלי מאוורר וה STG שבפנים הפך לאבקה....... ועכשו הוא לא עובד למרות שמבחוץ שמת הכול חדשאיזה מעבד יש לך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.