פורסם 2004 במרץ 221 שנים זהו טרנספר , הלכת על F700P?וואלה תאמין לי אחיאני כמעט סגור על המסך הזה, אבל לא בלב שלם.מצד אחד, יש לחבר שלי את המסך, היום קפצתי אליו כדי להתרשם והוא באמת אחלה, מצד שני אני כבר נעקצתי ע"י LG. כך שאני לא יודע!אם למישהו יש המלצה חמה חמה למסך 17 CRT ב1000 שקל אשמח מאוד לקבל. אני רוצה כבר לגמור עם הסיפור הזה...מקווה שיהיה בסדרד"א, albatron gf fx 5900xt בדרך אלי הביתה, הזמנתי מנועה ;P
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר בחנות שאני כניראה אקנה ממנה את המחשב יש רק את הדגם 757DFX של סמסונג? האם מסך זה הוא טוב? מה ההבדל בינו לבין אותו דגם רק NF? איך הוא ביחס ל MAG שהוצע פה?תודה רבה.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים דגם ה-NF מבוסס על שפופרת ה-DIAMONDTRON הטובה משמעותית מה-DYNAFLAT ועל כן מחירו בהתאם. ה-MAG מבוסס על שפופרת זו גם כן ועל כן הינו טוב יותר מה-DFX.
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר דגם ה-NF מבוסס על שפופרת ה-DIAMONDTRON הטובה משמעותית מה-DYNAFLAT ועל כן מחירו בהתאם. ה-MAG מבוסס על שפופרת זו גם כן ועל כן הינו טוב יותר מה-DFX. המאג גם עם שפופרת DIAMONDTRON?תודה.
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אם אתה מחפש מסך בסביבות 1000 - 1200 שקל אני יכול להמליץ לך על המסך שיש לי : CTX PR705F .הוא בעל שפורפרת של SONY TRINITRON ואני יכול להגיד לך שהוא אצלי יותר מ 3 שנים והייתי מגדיר אותושיא האמינות . אחרי 3 שנים התמונה שלו בדיוק כמו שהוא היה חדש מהניילון. הוא תומך 1600 * 1200 ב 75 הרץאבל בגודל 17 אין כמו 1024 * 768 ולכן אתה יכול חופשי לעבוד איתו 100 הרץ כמו שאני עושה. יש לו תמונה מדהימה סמוך על מה שאני אומר .. יש לי בעבודה את הסמסונג דגם NF 959 שהוא 19 אינטש והתמונה שלו לא טובה יותר.אתה יכול להשיג אותו לפי מה שאני יודע בסביבות 1000 שקל. יש גם את הדגם 711 שהוא אפילו יותר איכותי קצתמהדגם 705 שיש לי אבל ההבדלים די זניחים וההפרש במחיר לא רציני ( 100 שקל ) אז לשיקולך...
פורסם 2004 במרץ 521 שנים הבעיה היא שאת המסך הזה קשה להשיג כיום וגם בחנויות שרשום כי הוא נמצא, לא בהכרח זהו המצב בפועל (חנויות רבות רושמות את הפריטים אשר הינך יכול להזמין באתרן, אך לאחר שיחה עם יבואן הן מודיעות כי לא ניתן להשיג את המוצר ומציעות לך אלטרנטיבות אחרות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.