עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בחירת מסך CRT 17" למחשב

Featured Replies

פורסם

זהו טרנספר , הלכת על F700P?

פורסם

זהו טרנספר , הלכת על F700P?

וואלה תאמין לי אחי

אני כמעט סגור על המסך הזה, אבל לא בלב שלם.

מצד אחד, יש לחבר שלי את המסך, היום קפצתי אליו כדי להתרשם והוא באמת אחלה, מצד שני אני כבר נעקצתי ע"י LG.

כך שאני לא יודע!

אם למישהו יש המלצה חמה חמה למסך 17 CRT ב1000 שקל אשמח מאוד לקבל. אני רוצה כבר לגמור עם הסיפור הזה...

מקווה שיהיה בסדר

ד"א, albatron gf fx 5900xt בדרך אלי הביתה, הזמנתי מנועה ;P

פורסם
  • מחבר

בחנות שאני כניראה אקנה ממנה את המחשב יש רק את הדגם 757DFX של סמסונג? האם מסך זה הוא טוב? מה ההבדל בינו לבין אותו דגם רק NF? איך הוא ביחס ל MAG שהוצע פה?

תודה רבה.

פורסם

דגם ה-NF מבוסס על שפופרת ה-DIAMONDTRON הטובה משמעותית מה-DYNAFLAT ועל כן מחירו בהתאם. ה-MAG מבוסס על שפופרת זו גם כן ועל כן הינו טוב יותר מה-DFX.

פורסם
  • מחבר

דגם ה-NF מבוסס על שפופרת ה-DIAMONDTRON הטובה משמעותית מה-DYNAFLAT ועל כן מחירו בהתאם. ה-MAG מבוסס על שפופרת זו גם כן ועל כן הינו טוב יותר מה-DFX.

המאג גם עם שפופרת DIAMONDTRON?

תודה.

פורסם

אם אתה מחפש מסך בסביבות 1000 - 1200 שקל אני יכול להמליץ לך על המסך שיש לי : CTX PR705F .

הוא בעל שפורפרת של SONY TRINITRON ואני יכול להגיד לך שהוא אצלי יותר מ 3 שנים והייתי מגדיר אותו

שיא האמינות . אחרי 3 שנים התמונה שלו בדיוק כמו שהוא היה חדש מהניילון. הוא תומך 1600 * 1200 ב 75 הרץ

אבל בגודל 17 אין כמו 1024 * 768 ולכן אתה יכול חופשי לעבוד איתו 100 הרץ כמו שאני עושה. יש לו תמונה

מדהימה סמוך על מה שאני אומר .. יש לי בעבודה את הסמסונג דגם NF 959 שהוא 19 אינטש והתמונה שלו לא טובה יותר.

אתה יכול להשיג אותו לפי מה שאני יודע בסביבות 1000 שקל. יש גם את הדגם 711 שהוא אפילו יותר איכותי קצת

מהדגם 705 שיש לי אבל ההבדלים די זניחים וההפרש במחיר לא רציני ( 100 שקל ) אז לשיקולך...

פורסם

הבעיה היא שאת המסך הזה קשה להשיג כיום וגם בחנויות שרשום כי הוא נמצא, לא בהכרח זהו המצב בפועל (חנויות רבות רושמות את הפריטים אשר הינך יכול להזמין באתרן, אך לאחר שיחה עם יבואן הן מודיעות כי לא ניתן להשיג את המוצר ומציעות לך אלטרנטיבות אחרות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.