פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים קניתי מעבד חדש לאח שלי AMD +2400 והכל היה בסדר אד שפתאום המחשב נתקע עשיתי RESET ושהגעתי לביוס גיליתי שהמעבד על 105 מעלות אז הסתכלתי בתוך המחשב וראיתי שאחד בחוטים נתקע בוונטה!!!אחרי זה שיחררתי את החוט והמחשב חזר לעבוד רגיל אבל רציתי לדעת עם בכל זאת יכול להיות שקרה למעבד איזה שהוא נזק פנימי שעדיין לא נראה ???
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים 105 מעלות??והוא לא נשרף?המקסימום שלו הוא 85....אוברקלוק לא נראה לי תצליח לעשות איתואבל עם הוא עובד בסדר עכשיו במשחקים ולא נתקע או מציג כל מיני שגיאותאז הכל בסדר
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים אם פתרת את הבעיה די מהר והמעבד חזר למעלות נוורמליות אז לא אמורה להיות בעיה,אבל בכל זאת עדיף לפתוח ולהסתכל ששום דבר לא נישרף שם.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים מחבר לא האמת שאני עכשיו רק מתקין את הווינדוס אבל הכל נראה תקין לחלוטיןיכול להיות שזה יפגע לי ביכולת OC שלו ??
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים הכל יכול להיות,תנסה לעשות לו OC לא קטלני ותראה אם הוא יציב+מעלות סבירות.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים זה אומר שאתה יכול להגיע לאובר קלוק רצחני ביותר בלי קירור אם הוא החזיק מעמד ב105 מעלות
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים לא נראה לי BURTON, כי הנזק נגרםאפילו לשניה שזה על 105 מעלות.זה לא TBIRD זה TBRED, הוא יותר רגיש לדברים כאלה
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים יכול להיות שבטעות קראת את המעלות כפרנהייט ולא כצלסיוס?... : 105 מעלות משמע התנזלות מיידית של הליבה + עשן + ג'יימס הולדן בהופעה חיה, קשה לי להאמין שהליבה הגיעה לטמפ' כזו.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים היה לי T-Bird 1400Mhz שעבד ב112מעלות (ניסוי) , יכולות הOC שלו לא נפגעו.אני מניח שאם המעבד עובד טוב ויציב לא נגרם לו נזק.בכל זאת תריץ עליו תוכנת מאמץ למשך מספר שעות שתראה אם הוא יציב ואין שגיעות.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים אז שים לב לחלק השני של התשובה שלי אני מניח שאם המעבד עובד טוב ויציב לא נגרם לו נזק. בכל זאת תריץ עליו תוכנת מאמץ למשך מספר שעות שתראה אם הוא יציב ואין שגיעות.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים בוא אני אביא את הבשר אתה תביא את הגחלים ונעשה על האש אני במקומך לא הייתי מנסה אפילו OC בכלל אחרי שזה קרה
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר בקיצור הפעלתי את המחשב והרצתי 3DMARK כמה פעמים פעם אחר פעם ואין שום בעיה גם שהמחשב ב OC של 200MHZ הוא לא נתקע ולא יוצא... אז אני חושב שאין בעיה ( מקווה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.