עבור לתוכן

עזרה בחיפוש רכיבים לתיקון אייפון 3GS

Featured Replies

פורסם

ערכתי את הכותרת לתיאור יותר רלוונטי למצב הקיים

פירוט בהודעה 2

נערך על-ידי avilavi

פורסם
  • מחבר
פורסם

לגבי הסוללה תקנה אך ורק מקורי (בטח שמעתה על סיפורים שסוללות חליפיות מתפוצצות)

לגבי מסך אני ממיץ לך לקנות מסך עם דיגיייזר כי להפריד בניהם יכול להיות מסובך והמסך עלול להישבר גם

וכמו כל חלק אתה יכול לקנות מקרי\חליפי זה תלוי בך וכמה אתה מוכן לשלם מהניסיון שלי כל חלק יעשה את העבודה

נערך על-ידי ofeky1

פורסם
  • מחבר
לגבי הסוללה תקנה אך ורק מקורי (בטח שמעתה על סיפורים שסוללות חליפיות מתפוצצות)

לגבי מסך אני ממיץ לך לקנות מסך עם דיגיייזר כי להפריד בניהם יכול להיות מסובך והמסך עלול להישבר גם

וכמו כל חלק אתה יכול לקנות מקרי\חליפי זה תלוי בך וכמה אתה מוכן לשלם מהניסיון שלי כל חלק יעשה את העבודה

סוללה לא הצלחתי למצוא/לזהות מה מקורי ומה לא..

אתה מדבר על דיגיטיזר עם LCD ? כי מסרטוני tutorial שראיתי זה לא נראה מסובך מדי להפריד בניהם

פורסם

אין בעיה להחליף את הדיגיטייזר, צריך פן, סבלנות וידיים טובות עם רגש.

תאמין לי שאתה לא רוצה להזמין דיגיטייזר עם מסך, עולה הרבה יותר כיוון שמכיל ספיקר אוזניה, חיישן קירבה, מסגרת, כפתור בית וכו'.

מה גם שלא תמיד החיישן או האוזניה עובדים.

לא ממליץ לך כמי שלא עשה את זה בחיים ללכת על החלפת הגב האחורי, כל החלקים יושבים ומודבקים עליו.

עשיתי את זה כמה עשרות פעמים והעבודה לא פשוטה ואף מסובכת גם לכאלו שביצעו כמה פעמים , במיוחד החלפת הפלט כבל של הכפתורים שקשור לכפתור

הרטט, הווליום, הכיבוי ושקע האזניות. בקיצור קשה להוציא את הפלט כבל ולהחזיר אותו ללא נזק.

אם בכל זאת תבחר ללכת על זה אוכל לעזור לך ולהדריך אותך אפילו בסרטון, יש לי כמה מכשירים כאלו מפורקים בבית.

פורסם
  • מחבר

אמנם אין לי ידע רחב בתיקון מכשירים אבל יש המון מדריכים מפורטים מאוד ברשת ואני לא רואה סיבה להירתע מזה

אז אני סגור על הרשימה למעלה. רק סוללה חסר...

איך אני יכול לזהות סוללה מקורית באיביי? מספיק שרשום ORIGINAL או OEM ?

כמה עולה פחות או יותר(כדי לדעת מה לחפש)?

האם לשלול על הסף סוללות מסין והמזרח?

נערך על-ידי avilavi

פורסם

אם אני לא טועה יש לי את כל החלקים שאתה מחפש, אם רק היית מגיע לאיזור הצפון חח

יש לי הצעה, אם כבר אתה מחליף פאנל אחורי ודיגיטייזר קדמי, תחליף את כל הטלפון ללבן כמו שאני עשיתי

ל-3GS שלי לפני כשנתיים וחצי, זה משדרג את המכשיר ומעלה לו את הערך.

http://www.ebay.com/itm/New-Replacement-Battery-For-iPhone-3GS-16gb-32gb-USA-/370619930901?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item564aab5915

הנה סרטון(נראה פשוט):

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

ראיתי המלצה או שניים על המוכר gadgettown

אבל מה שמדאיג אותי עוד יותר מזה שאין אזכור לכך שהסוללה מקורית, זה המשפט הבא

Apple does not endorse use of these products.

פורסם

לא צריך לקחת את זה קשה בקשר לסוללה של מכשיר ישן שכזה, גם ככה הוא אוכל סוללה כמו מטורף.

אני הולך לפי כמות היחידות שנרכשו, מוכר מארצות הברית יותר אמין מבחינתי, טופ רייטד סיילר גם וזהו ..

פורסם
  • מחבר

עדיף אולי 1600MAH ?

זה מאותו מוכר אגב

http://www.ebay.com/itm/New-1600mah-Battery-Replacement-for-Apple-iPhone-3G-8GB-16GB-/330778400682?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4d03edd7aa

פורסם

אפשרי כן, יתן עוד זמן סוללה..

פורסם

תיזהר שאתה לא מבלבל רכיבים של 3G ו3GS. הם לא בהכרח תואמים.

פורסם
  • מחבר

איזה מזל עכשיו שמתי לב שהסוללה 1600mah היא של 3G ואין לה תאימות עם 3GS

אזמין את הסוללה שעידן המליץ עליה..

פורסם

גם לי יש אייפון 3gs , בצבע שחור. שתי בעיות שקצת מעצבנות: הסוללה נגמרת קצת יותר מהר בהשוואה למתי שקניתי את הטלפון מתי שהוא יצא בארץ, הכפתור הפיזי קצת פחות מגיב בגלל שכנראה הצטבר אבק מבפנים במשך ה 3-4 שנים האחרונות. חשבתי להחליף סוללה ולעשות ניקוי פנימי מאבק ואולי גם להחליף את הפלסטיק ללבן. רק עם רכיבים מקוריים. מישהו יכול לומר לי כמה זה יעלה לי והאם יש מישהו מהפורום מאיזור המרכז שמתעסק עם הדברים האלו ויוכל לעשות את זה תמורת תשלום לחבר הפורום? אני מניח שבמעבדה לוקחים הרבה כסף על הדברים האלו.

פורסם
  • מחבר
גם לי יש אייפון 3gs , בצבע שחור. שתי בעיות שקצת מעצבנות: הסוללה נגמרת קצת יותר מהר בהשוואה למתי שקניתי את הטלפון מתי שהוא יצא בארץ, הכפתור הפיזי קצת פחות מגיב בגלל שכנראה הצטבר אבק מבפנים במשך ה 3-4 שנים האחרונות. חשבתי להחליף סוללה ולעשות ניקוי פנימי מאבק ואולי גם להחליף את הפלסטיק ללבן. רק עם רכיבים מקוריים. מישהו יכול לומר לי כמה זה יעלה לי והאם יש מישהו מהפורום מאיזור המרכז שמתעסק עם הדברים האלו ויוכל לעשות את זה תמורת תשלום לחבר הפורום? אני מניח שבמעבדה לוקחים הרבה כסף על הדברים האלו.

גם אצלי הפידבק בכפתור הבית נמוך מהרגיל.. אבל הוא עדיין עובד ונראה לי מיותר להחליף את זה

החלפה של סוללה בארץ עולה כ 150 ש"ח

לא יודע כמה ניקוי כללי ישפר את הפידבק של הכפתור אם בכלל

עריכה

אפשר לתקן את הבעיה של הכפתור בפעולה פשוטה. אנסה את זה כשאחזור מהעבודה

תריץ לדקה 4

נערך על-ידי avilavi

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים