עבור לתוכן

חנויות מחשבים באיזור הצפון

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם! ;)

אני מיתכוון ליקנות מחשב , ואני מחפש חנות טובה ואמינה לקנות בה . אם מישהו מכם מכיר חנויות מחשבים באיזור נהריה או קריות או כרמיאל ושם בסביבה , בבקשה ממכם אנא תגידו את שם החנות ומיקומה.

אם אני עובר על איזשהו חוק מחוקי הפורום תגידו לי בבקשה (פשוט אין לי זמן להספיק לקרוא את החוקים, אני פשוט מאוד ממהר).

תודה רבה לכולכם.

אפשר גם ליפנות לאייסי. 342034567.

תודה.

פורסם
  • מחבר

חברים בבקשה אני זקוק לעזרתכם. :-[

פורסם

כן,אתה עובר על חוקי הפורום...אסור להקפיץ הודעות.

פורסם

חנויות מחירים עם מבחר טוב ומחירים טובים:

KSP

מרדנית

נועה מחשבים

המחירים בKSP ממש זולים (ולפי הפרסומת שלהם, אם תמצא מוצר יותר זול מאצלהם בארץ, תקבל את המוצר במחיר הזול יותר ועוד הנחה של 30% מההפרש... (זה לא כזה הרבה, אל תדאג).

בקשר לאמינות, תחכה לעוד תגובות (אני בטוח שהם לא יאחרו להגיע בקשר לKSP ??? )

אני קניתי שם מחשב, והכל הלך סבבה, קיבלתי את המחשב מהר, וגם כשהייתי צריך תיקון לא הייתה בעיה.

עם שני החנויות האחרות אין לי ניסיון, אבל השמועה אומרת שהמחירים בנועה יותר גבוהים אבל השרות יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

חנויות מחירים עם מבחר טוב ומחירים טובים:

KSP

מרדנית

נועה מחשבים

המחירים בKSP ממש זולים (ולפי הפרסומת שלהם, אם תמצא מוצר יותר זול מאצלהם בארץ, תקבל את המוצר במחיר הזול יותר ועוד הנחה של 30% מההפרש... (זה לא כזה הרבה, אל תדאג).

בקשר לאמינות, תחכה לעוד תגובות (אני בטוח שהם לא יאחרו להגיע בקשר לKSP ??? )

אני קניתי שם מחשב, והכל הלך סבבה, קיבלתי את המחשב מהר, וגם כשהייתי צריך תיקון לא הייתה בעיה.

עם שני החנויות האחרות אין לי ניסיון, אבל השמועה אומרת שהמחירים בנועה יותר גבוהים אבל השרות יותר טוב.

תודה רבה לך. איפה נימצאות שתי החנויות האחרונות.

אני מיצטער על ההקפצה אבל היא הייתה אחרי יום שלם.

תודה שוב פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים