עבור לתוכן

** עלות הזמנת Nexus 5 16GB מגוגל - פחות מ-2,000 שקל

Featured Replies

פורסם

ביום רביעי שעבר קבלתי את ה-Nexus 5 בנפח 16G שהזמנתי ישירות מהחנות של גוגל ממש ביום ההכרזה.

העלות הסופית - 1,975 שקל לפי הפירוט הבא:

מכשיר - $384.12 - לפי שער 3.53 שקל ל-$ יוצא - 1,356 שקל

עלות שילוח + ביטוח של MUSTOP (אני כבר עובד איתם שנים רבות) - 118 שקל

מיסים + שחרור מהמכס - 501 שקל.

• תגובות 31
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחיר מעולה! אני מעוניין לקנות את ה32 ג'יגה השאלה כמה יעלה אחרי מיסים ומשלוח... (בקיצור כולל הכל)

פורסם

2300 פלוס מינוס.

פורסם

ואו, המון, יצא לי זול בהרבה, 1969...

פורסם

לא מבין מה המטרה של הת'רד הזה, כולנו יודעים כמה יוצא 350 כפול שער הדולר ועוד 35% מיסים וכ-100 ש"ח עלות משלוח.

פורסם

תוכל בבקשה להסביר את פרוצדורת הקנייה?

פורסם

שלחת אותי לדיון מלא ויכוחים ושטויות ואף אחד שם לא כתב איך הוא הזמין במחיר שפותח הדיון הנ"ל הזמין...

אני אשמח לדעת איך להזמין את המכשיר במחיר המדובר בדיון זה.

פורסם
  • מחבר

להזכירך אני פתחתי את השרשור אליו אתה מפנה. אני חושב שצריך להזכיר, שוב ושוב, כמה תוספת משלם מי שרוכש בישראל. זו הדרך היחידה לכפות על יבואנים ויצרנים להוריד את המחירים המטורפים שנגבים כאן בארץ.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מחיר מעולה! אני מעוניין לקנות את ה32 ג'יגה השאלה כמה יעלה אחרי מיסים ומשלוח... (בקיצור כולל הכל)

בערך 260 שקל יותר - סביב 2,230 שקל.

- - - תגובה אוחדה: - - -

שלחת אותי לדיון מלא ויכוחים ושטויות ואף אחד שם לא כתב איך הוא הזמין במחיר שפותח הדיון הנ"ל הזמין...

אני אשמח לדעת איך להזמין את המכשיר במחיר המדובר בדיון זה.

בגדול - זה לא ממש מסובך:

1. קבלת כתובת בארה"ב תוך שימוש ב-MUSTOP או BUY2USA.

2. טלפון לחברת האשראי שלך על מנת שתוסיף את הכתובת בארה"ב ככתובת משנית.

3. התקנת התוסף HOLA על דפדפן CHROME - לינק - https://hola.org.

4. הזמנת הטלפון דרך ה-LINK הזה - https://play.google.com/store/devices/details/Nexus_5_16GB_Black?id=nexus_5_black_16gb

5. בשלב בחירת כרטיס האשראי והכתובת - הזנת הכתובת שקבלת בסעיף 1 ומספר הכרטיס אליו שודכה הכתובת.

6. שבוע המתנה - והטלפון אצלך בבית על ידי שליח.

פורסם

תודה רבה לך :bounce:

פורסם

רק שים לב שההמתנה היא לא שבוע, יותר לכיוון חודש - כיוון שאין מלאים.

פורסם
להזכירך אני פתחתי את השרשור אליו אתה מפנה.

אני יודע. מה הקשר? הדיון הזה לא שייך לאבא שלך :) הוא מכיל הרבה מאוד הודעות מעבר להודעת הפתיחה שלך (שהיא פרסום נטו אבל על זה מחליקים לך באופן קבוע :) ) ובין היתר יש שם לא מעט אנשים שמסבירים בדיוק את התהליך שהם ביצעו וכמה בדיוק הכל עלה להם.

פורסם

ניסיתי בכל מיני צורות ולא הצלחתי...

1) Hola - לא נתן לי בכלל להכנס לחנות גוגל עם אפשרות לרכוש טלפון

2) VPN מהעבודה - נכנסתי לחנות, הוספתי לסל אבל כשרציתי לעשות sign-in האתר זרק אותי

יש למישהו פתרון? האם גוגל סגרו את הפרצה?

פורסם

מחיר ממש טוב, אח שלי קונה היום Nexus 4 16GB ב1500 ש"ח, אם הייתה לו אפשרות למסגרת כזו ענקית בכרטיס אשראי הייתי אומר לו לקנות Nexus 5, הוא משלם לחנות במזומן חצי והחצי האחר בכרטיס שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים