עבור לתוכן

ווינדוס 8 לא מזהה מערכת הפעלה נוספת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני חדש .

יש לי בעייה עם ווינדוס8 .(ניסיתי ראשית כל לחפש מאמרים שלכם בנושא אך לא מצאתי).

ראשית דבר מידע נוסף על המחשב שלי: יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב ווינדוס וויסטה הום פרמיום וגם ווינדוס וויסטה אולטימט.

כאשר שידרגתי את הווינדוס הראשית שלי וויסטה הום פרמיום לווינדוס 8 פרו,הכל עובד כשורה אצלי,אבל לצערי הרב אני לא מצליח לגרום לווינדוס 8 לראות\לזהות גם את ווינדוס וויסטה אולטימט שנמצאת בכרך לוגי אחר . את ווינדוס וויסטה אולטימט , התקנתי תקופת מה, לפני התקנת ווינדוס 8.

האם יש דרך לגרום לווינדוס 8 לראות או לזהות גם את ווינדוס וויסטה אולטימט,במערכת האיתחול של המחשב שלי ???

Robitusinm

פורסם

מה זה "לא מזהה"?

תעלה תצלום של disk management בבקשה.

פורסם
  • מחבר

שלום לך

אני חושש ששכחתי לרשום משהו שהיה עונה על שאלתך.

כאשר אני נכנס להגדרות ולהגדרות המתקדמות של מערכת, כאשר אני רוצה לקבוע את מערכת ההפעלה שתעלה ותפעל בין שתי מערכות ההפעלה של ווינדוס המותקנות אצלי, בשורה של קביעת המערכת שתעלה ,אני רואה רק את האפשרות של ווינדוס 8 בלבד.

במערכות הפעלה קודמות ,הווינדוס שבכונן ברירת המחדל C: ראתה גם את המערכת השנייה ואיפשרה לי לבחור מבין שתיהן.

במקרה של ווינדוס 8,ווינדוס 8 רואה בשורת הבחירה של הווינדוס בהגדרות מערכת מתקדמות,רק את האפשרות לבחור את עצמה בלבד.

בשאלתי התכוונתי,האם יש אפשרות שמערכת ההגדרות של ווינדוס (אפשרות או דרך),תוכל להוסיף לבחירת הווינדוס שתעלה ,גם את ההתקנה של הווינדוס וויסטה אולטימט.

אני מקווה שתשובתי זו עונה על שאלתך .

תודה Robitusinm

נ.ב. סליחה , ניסיתי להשתמש בתוכנה לצילום מסך,ונכשלתי איתה לגמרי. אני ממש מקווה שתיסלחו לי על כך ועל החוסר של צילום המסך,ותנסו לעזור לי בלעדיו.

פורסם

מה שאתה מתאר נקרא פשוט bootloader. במקרה שלך, אתה יכול להשתמש ב EasyBCD כדי לערוך אותו (Windows NT6 ומעלה משתמש בbootloader מסוג BCD).

איך נכשלת בצילום מסך? מעולם לא התשמת ב snipping tool?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך יבגני.

עזרתך הייתה מועילה מאוד,ופתרה את בעייתי עם הווינדוס.

Robitusinm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים