עבור לתוכן

התלבטות - "לשדרג" ל-G2?

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי S4 ואני מרוצה ממנו כעקרון, אבל ניסיתי את הג'י2 בסלקום ונורא התרשמתי.. וכשאני חושב על זה, סמסונג עושה טעויות בזמן האחרון עם הנוקס הזה, מאחרת בעדכונים שלה ובסוף החודש ג'י2 צפוי לקבל 4.4 כבר.. מה לעשות עם זה?

יש לי I9500 שקניתי לפני 3 חודשים רק.. אוף :(

פורסם

תישאר איתו, גם לי יש S4, אני מתנחם בכמות הפיצ'רים שיש לו...

פורסם
  • מחבר

תודה, עוד דעות?

כי אם כדאי, זה הזמן למכור אותו ולהוסיף מאות שקלים ל-G2.

פורסם

מה חסר לך ב-S4 שתקבל ב-G2?

פורסם
  • מחבר

מסך עדיף (לא משמעותי בשבילי אבל מאוד אהבתי), סוללה חזקה יותר שאני צריך, המכשיר עצמו הרבה יותר מהיר... אולי יחזיק יותר זמן מבחינת עדכונים.. סמסונג עושים פאשלות בזמן האחרון

פורסם

תתקין רום אחר והוא יזוז יותר מהר.

פורסם
  • מחבר

הוא טס, אבל הג'י2 משלש אותו במהירות..

יש לי CRASH ROM 4.3 וזה מהיר אבל פחות... לא יודע

פורסם

אובייקטית, אין צורך לשדרג.

ישנם הבדלים אמנם אבל הם אינם כאלה גדולים, ועושה רושם שכל עוד לא תבצע שדרוג רום מהאוויר הכולל את ה- KNOX לא תהה ממש בבעיה בנושא זה.

אבל אם אתה כ"כ חם על ה-G2 ככל שתעשה זאת מוקדם יותר תקבל על ה-SGS4 סכום גבוה יותר.

רק שתדע - תמיד יהיה מכשיר מהיר חדש וחם יותר, ייתרה מזאת כעת מתחילים לצאת המכשירים בעלי המסך הקעור. סביר להניח שעוד שנה- שנה וקצת יהיו כבר דברים מעניינים ובשלים עוד יותר בתחום זה. השאלה אם אתה מתכנן לשדרג טלפון כל חצי שנה.

פורסם
  • מחבר

כשקניתי את ה-S4 אמרתי לעצמי שהוא יהיה אצלי לפחות שנתיים, מסך קעור לא כזה מעניין אותי..

וזה הסמארטפון הראשון שלי ואהבתי את LG... אם אמכור ב-2200 נגיד, אוסיף מאות שקלים ואקנה ג'י2.. העניין הוא שיש לי עוד חודשיים לשלם על הS4 מאורנג'.. זה אפשרי?

פורסם

איני מכירה את התנאים עם אורנג'. כפי שזה נראה לי אתה תמשיך לשלם את התשלומים שנותרו עליו בין אם תשאיר אותו, תמכור אותו או תאבד אותו.

לכן על פניו איני רואה סיבה האמורה למנוע ממך למכור מכשיר שאתה עדיין משלם לרכוש אחר ולהתחיל לשלם גם עליו.

זאת כמובן כאשר מדובר על מכירה בשוק החופשי.

לגבי שידרוגים דרך אורנג' עצמה איני יודעת. מעריכה שתאורטית הם ישמחו למכור לך מכשיר נוסף ולתת לך לשלם על שניים בו זמנית אולם אם הדבר כרוך במיני הנחות וחבילות ייתכן וזה אינו כה פשוט לכן כדאי שתבדוק איתם.

כמובן שבנוסף כדאי לך לבדוק אם לא יהיה לך כבד מידי לשלם על שני מכשירים בו זמנית.

אגב, אמנם רכשת את ה-SGS4 מאורנג' אבל אולי שווה לך לבדוק לגבי רכישת G2 בחנות פרטית. במקרים רבים זה משתלם יותר.

פורסם

מורכח לציין שהמחיר באורנג' דווקא לא רע, באופן מפתיע, אם מדובר על דגם ה-32 ג'יגה. (זה משהו שהם פשוט לא טורחים לציין ולכן אני בספק...)

https://shop.orange.co.il/he-il/Catalog/shop/clearsale-devices/devicesPick/?deviceid=28241

נכון שהוא יקר יותר בכ-150 שקל מקניה עצמאית (דרך היבואן הרישמי) אבל מצד שני אתה מקבל את הנוחות של מימוש אחריות בעת הצורך בכל סניפי אורנג' ויש אנשים שזה נוח להם.

אבל שוב - הם לא טורחים לציין באתר באיזה דגם מדובר ולכן לדעתי רוב הסיכויים שמדובר בדגם ה-16 ג'יגה... במקרה הזה מדובר על מחיר מופקע וצריך להיות פראייר רציני בשביל לקנות דרכם.

פורסם
  • מחבר

אני אמכור את הגלקסי 4 ב-2200 בערך, אוסיף מאות שקלים בעצמי ואקנה את ה-G2 מחנות פרטית, השאלה אם כדאי לי לעשות את המהלך הזה או שלא...

ואני לא יודע אם אסתפק ב-16GB, יש לי בגלקסי 8GB פנויים ואני לא מנצל את הנפח הזה.

פורסם

מילפורד, דווקא אתה צריך לדעת שאם לא כותבים כמעט תמיד מדובר בפחות טוב.

והנה מפשפוש קל בפרטי המכשיר נראה שכתוב

"זיכרון מכשיר מובנה בנפח של 16GB"

ממש הפתעה.

פורסם
  • מחבר

אשמח למענה^^

פורסם
מורכח לציין שהמחיר באורנג' דווקא לא רע, באופן מפתיע, אם מדובר על דגם ה-32 ג'יגה. (זה משהו שהם פשוט לא טורחים לציין ולכן אני בספק...)

https://shop.orange.co.il/he-il/Catalog/shop/clearsale-devices/devicesPick/?deviceid=28241

נכון שהוא יקר יותר בכ-150 שקל מקניה עצמאית (דרך היבואן הרישמי) אבל מצד שני אתה מקבל את הנוחות של מימוש אחריות בעת הצורך בכל סניפי אורנג' ויש אנשים שזה נוח להם.

אבל שוב - הם לא טורחים לציין באתר באיזה דגם מדובר ולכן לדעתי רוב הסיכויים שמדובר בדגם ה-16 ג'יגה... במקרה הזה מדובר על מחיר מופקע וצריך להיות פראייר רציני בשביל לקנות דרכם.

גרסת ה 32 נמכרת ב 2900-3100 שח, עם שנתיים אחריות מהיבואן הרשמי רונלייט. באורנג' מדובר בשנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים