עבור לתוכן

בעיה בסרטוני וידאו וסרטים אונליין באינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

הבעיה שלי היא כזאת.

כבר תקופה די ארוכה שאני לא מצליח לראות שום סרטון ביוטיוב או בכל אתר אחר, גם סרטים לצפייה ישירה אני לא מצליח לראות בצורה תקינה, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הסרט/הסרטון אני שומע הכל טוב אבל התמונה זזה ממש לאט, כאילו בפריימים כאלה, ניסיתי להסיר ולהתקין שוב את - adobe flash player" ניסיתי גם גירסאות שונות של אדובי, ניסיתי לעשות סריקות של ווירוסים למיניהם, ניסיתי גם פירמוט מלא של המחשב והתקנת גירסאות שונות של וינדוס XP, גם הבאתי את המחשב למעבדה ששם בדקו אותו ואמרו לי "הכל ניראה תקין ואין שום בעיה" אני גולש במהירות של 12 מגה

מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה??? אני מיואש כבר!

המפרט של המחשב שלי הוא כזה:

Intel pentium 4 cpu 2.40GHz

256MB RAM

500 Gigatybe HDD

Asus P4 V800D-X mother board

NVidia GForce 6200

מחשב ישן בן 8 שנה אבל אני מתחזק אותו ומחליף חלקים מדי פעם

פורסם

החומרה שלך היא מקור הבעיה פה. אין פה שום קשר לתחזוקה או כל הדברים האחרים שציינת.

פורסם
  • מחבר
החומרה שלך היא מקור הבעיה פה. אין פה שום קשר לתחזוקה או כל הדברים האחרים שציינת.

אם החומרה היא מקור הבעיה אז איזה מהחומרה?

פורסם
  • מחבר
שילוב של הכל ביחד.

מה הכוונה?

אתה אומר בעצם שהחומרה לא מתאומת?

או שכל החומרה לא טובה בכלל?

פורסם

הוחמרה לא בנוייה למשימות האלו. בתקופה שהמחשב הזה הורכב היו שימושים שונים לגמרי בצד משתמשי הקצה.

מה עוד צריך להרחיב פה?

פורסם

בעיקרון אין לך מספיק זיכרון, ובנוסף המעבד שלך דיי חלש ובעל ליבה אחת בלבד. אתה צריך להבין שככל שהתוכנות מתפתחות, כך עולות הדרישות מהחומרה (ובגדול - יותר זיכרון ויותר כח עיבוד). אני בספק אם המחשב שלך מסוגל להריץ Windows XP בצורה סבירה (אין לך מספיק זיכרון).

הדבר היחיד שאני יכול להציע לך, מלבד החלפת המחשב, הוא לנסות מערכת הפעלה "קלה" יותר - אולי איזו גירסה ישנה של Linux.

פורסם

אין פה שום קשר לליבות ואפשר להריץ Windows XP גם על Pentium III עם 64 MB (כן, זה מגהבייט) של RAM. תנסה רגע להיזכר איזה מפרטי מחשב היו ב2001. :)

Linux לא הייתי מציע להתקין לבן אדם שמעלה שאלות מהסוג הזה, אלא כבר להתחיל לתכנן קנייה של מחשב חדש.

נערך על-ידי multicore

פורסם

@multicore:

צודק - בדקתי את דרישות המינימום של XP כאן ואכן מדובר בדרישות מינימליות ביותר, שהמחשב המדובר עומד בהן. המחשבה שלי הייתה שהוא התקין יותר מדיי תוכנות "מודרניות" במחשב שלו (וזה כולל דפדפנים, תוספים למיניהם, תוכנות אנטי-וירוס, firewalls וכד'), שפשוט מעמיסות יותר מדיי על החומרה החלשה. אני עדיין מאמין שמחסור בזיכרון ובכח עיבוד הם הגורמים העיקריים לבעיה, אבל כפי שציינת - המחשבים אז לא תוכננו למשימות של היום, וכח העיבוד וכמות הזיכרון שהיו להם הספיקו לדרישות אז.

אגב, ב 2001 היה לי מחשב בעל מעבד AMD K6-2 450 MHz, לא זוכר כמה זיכרון (16MB, 32MB או 64MB), דיסק קשיח של 30GB (אם אני זוכר נכון) ומודם 33600bps. אגב, במחשב הזה המעבד הקודם היה פנטיום 1 בתדר של 133MHz (כן, בתקופה ההיא אינטל ו AMD ייצרו מעבדים לאותו סוקט, השוואה בין המעבדים הנ"ל).

פורסם

במילים פשוטות - המחשב הזה עשה את שלו

הגיע זמנו ללכת

רק לשם השוואה בתקופה של 8 שנים החלפתי כבר 3 מחשבים...

פורסם
  • מחבר
אין פה שום קשר לליבות ואפשר להריץ Windows XP גם על Pentium III עם 64 MB (כן, זה מגהבייט) של RAM. תנסה רגע להיזכר איזה מפרטי מחשב היו ב2001. :)

Linux לא הייתי מציע להתקין לבן אדם שמעלה שאלות מהסוג הזה אלא גבר להתחיל לתכנן קנייה של מחשב חדש.

סליחה טעיתי זה לא 256MB RAM

יש לי 512MB RAM

- - - תגובה אוחדה: - - -

במילים פשוטות - המחשב הזה עשה את שלו

הגיע זמנו ללכת

רק לשם השוואה בתקופה של 8 שנים החלפתי כבר 3 מחשבים...

הבעיה שאני לא אחד שמחליף מחשב כל 2-3 שנים ואם אני אקנה מחשב חדש אני מצפה ממנו שישרת אותי עוד משהו כמו 10 שנים ( אולי אשדרג פה ושם)

פורסם

זה מפרט מלפני תשע שנים. אל תחשב זמן אחר קצב התפתחות טכנולוגיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים