עבור לתוכן

איזה R9 290 לקנות? MSI,Gigabyte ,Sapphire ,ASUS?

Featured Replies

פורסם

היי

מה לדעתכם כדאי לקנות מכרטיסי R9 290 שמוכרים היום?

MSI,Gigabyte ,Sapphire ,ASUS?

יש באמת הבדל? איזה הייתם ממליצים לי?

תודה מראש

פורסם

הצעה ידידותית, אל תיגע בכרטיסים האלו עד ליציאת קרור צד שלישי איכותי!

אם יצא בכלל...

ואם אתה מתעקש הייתי הולך על Sapphire.

פורסם

דווקא על Sapphire לא הייתי הולך, איכות הבניה והפלסטיק הזול רועד ומרעיש כאשר מהירות המאווררים גבוהה(קורה הרבה בכרטיסים חמימים אלו).

פורסם

זאת הסיבה שעדיף להמתין לפתרון קרור טוב יותר.

אישית לא שם את הכסף שלי על ליבה שעובדת בטמפ' של 90+ מעלות, ולא משנה מי היצרן.

פורסם

דווקא ה-R9 290 אמור להיות מוצלח לעומת ה-R9 280X או R9 290X מבחינת טמפרטורות, פשוט לא סחטו ממנו את המיץ עם התדרים.

פורסם

כל הכרטיסים הם רפרנס - אין שום הבדל בין הגרסאות - לך על הזולה ביותר

מציע לא ללכת על R9 290 עד שלא יצאו גרסאות עם קירורים נורמליים. הקירור של הרפרנס מגיע ל50 דציבלים במאמץ :x

פורסם

כדי שיהיה מובן, גם אני התכוונתי שעדיף ללכת על R9 290 רק עם קירור מתקדם, פשוט לא רשמתי את זה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים!

אבל עדיין לא מבין למה כולם פה כל כך נגד הסדרה הזאת?

גם היום יש לי כרטיס שעושה קצת ראש כשמתאמץ וגם נראה לי מתחמם קצת, כי אני מרגיש לפעמים אוויר חם אחרי זמן מסויים

למה שיהיה אכפת לי מזה? אני משחק ככה כבר שנתיים כמה פעמים בשבוע, שעה,שעתיים ביום. שום בעיה לא הייתה לי עד היום

זה כל הסיפור בעצם? עניין של נוחות? ראש והרגשה של חום כשיושבים ליד המחשב?

או שעם הסדרה הזאת פשוט יהיו לי תקלות בעתיד?

פשוט קצת מוזר לי שחברה תוציא סדרה שלמה וכל כך הרבה יצרנים ימכרו אותה לאלפי אנשים כשהכרטיס הזה כזה גרוע כמו שכמה טוענים

שוב תודה

פורסם

אם הרעש לא מפריע לך אז זה לא צריך לעניין אותך, כל עוד הספק שלך של חברה מוכרת ואמינה, יש לו את כמות הוואטים הנדרשת והמארז שלך מאוורר.

אבל קח בחשבון שקירור יעיל יכול להשפיע על ביצועי הכרטיס במידה והטמפ׳ יזנקו.

ארצנו החמימה(יולי אוגוסט) ואוברקלוק לא עושים חסד עם הכרטיסים האלו, מה שגורם להם להזיע ולעבוד בפרך..

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר
אם הרעש לא מפריע לך אז זה לא צריך לעניין אותך, כל עוד הספק שלך של חברה מוכרת ואמינה, יש לו את כמות הוואטים הנדרשת והמארז שלך מאוורר.

אבל קח בחשבון שקירור יעיל יכול להשפיע על ביצועי הכרטיס במידה והטמפ׳ יזנקו.

ארצנו החמימה(יולי אוגוסט) ואוברקלוק לא עושים חסד עם הכרטיסים האלו, מה שגורם להם להזיע ולעבוד בפרך..

אני בחיים לא מתעסק ולא עושה OC

הספק שלי HEC COUGAR RS 550W

הרזולוציה של המסך שלי 1080....

אז אם הספק שלי מתאים (כפי שהבנתי בדיון אחר), על איזה כרטיס היית ממליץ לי?

מה עם Gigabyte http://ksp.co.il/?uin=21108 . יש אותו בKSP וסניף ממש קרוב לבית שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים