עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט גיימינג 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE מזדמן

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, COD GHOSTS

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בלבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

מעבד Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray ₪911

קירור למעבד NZXT Respire T20 CPU Cooler ₪123

לוח אם Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 ₪492

מארז באנדל - NZXT Phantom 410 White + FSP RAIDER 650W - ₪729

זיכרון Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - ₪340

כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 - ₪1440

קשיח למחשב שולחני Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ₪319

קשיח למחשב שולחני Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch ₪540

כונן אופטי LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black ₪106

סה"כ: ₪5000

פורסם

- קירור למעבד הייתי מחליף לארקטיק פריזר 7 פרו.

- לוח-אם לא הכי משתלם. יש לך בכמה שקלים פחות את H87-HD3 שדומה בתכונתיו אך בגודל ATX סטנדרטי (מרווח יותר).

- בכללי, בתמורה לכמה אחוזי ביצועי עיבוד, אתה יכול לקחת i5-3470 ביחד עם h77ma-g43 ולחסוך כמה מאות שקלים.

פורסם
  • מחבר
- קירור למעבד הייתי מחליף לארקטיק פריזר 7 פרו.

- לוח-אם לא הכי משתלם. יש לך בכמה שקלים פחות את H87-HD3 שדומה בתכונתיו אך בגודל ATX סטנדרטי (מרווח יותר).

- בכללי, בתמורה לכמה אחוזי ביצועי עיבוד, אתה יכול לקחת i5-3470 ביחד עם h77ma-g43 ולחסוך כמה מאות שקלים.

תודה על התגובה.

אני שוקל לקחת מעבד יותר חזק, מה אתה אומר על 4770 או 4771?

פורסם
תודה על התגובה.

אני שוקל לקחת מעבד יותר חזק, מה אתה אומר על 4770 או 4771?

אין דבר כזה 4771

פורסם

מעבד i7 יתן תוספת ביצועים קטנה פה ושם במשחקים היותר כבדים (כמו BF4), אבל ממבט כולל, תוספת כספית של פי 1.5~ פשוט לא שווה את זה.

גם ל-vm לא אמורה להיות בעיה עם i5, אלא אם כן תריץ מספר מכונות וירטואליות בו-זמנית שלא רק מבוססות לינוקס.

פורסם
  • מחבר
מעבד i7 יתן תוספת ביצועים קטנה פה ושם במשחקים היותר כבדים (כמו BF4), אבל ממבט כולל, תוספת כספית של פי 1.5~ פשוט לא שווה את זה.

גם ל-vm לא אמורה להיות בעיה עם i5, אלא אם כן תריץ מספר מכונות וירטואליות בו-זמנית שלא רק מבוססות לינוקס.

האם זו לא השקעה לטווח הארוך לקחת מעבד I7 על פני I5? אני מסתכל עוד שנתיים-שלוש קדימה וחושש שיקרה מצב שאתחרט שהלכתי על I5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים