פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים שלום לכולם!אני משתמש בדרייבר 53.03 של nvidia לכרטיס מסך שלי, ובשימוש באנטי-אליאסינג נמוך מ-4X אני נתקל בבעיה של מריחת טקסטים במשחקים בעת גלילה או הזזת חלון (חלון בתוך המשחק).רק כשאני מעלה ל4X הבעיה נפתרת, אבל אז המשחקים רצים לאט יותר...מישהו יודע מה הבעיה?
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים הלוואי שכולם פה כמוך היו עונים לשאלות של עצמם LOL(4X אולי קצת גבוהה מדי בשביל הכרטיס שלך)
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים הוא התלבלב...תקשיב , הבעיה תמונה בקינפוג הדריבר לפי דעתי , או שתתקין מחדש , או שתתעסק איתו קצת , תוריד FOG , תשים VSYNC וכל מיני כאלו , אולי זה יסתדר... גם לי הייתה כזאתי בעיה בעבר ועכשיו היא נפתרה.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים מחבר א. ניסיתי את הVSYNC וזה לא עזר.ב. מה זה FOG?ג. אולי זה קשור לגירסה של DX, כי כרגע יש לי את הכי חדשה.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים מישהו יודע מה הבעיה? יש לך Ti4200, אל תצפה ממנו להיות מה שהוא לאאני עם Ti4600, וכאשר אני שם את AAX4 המשחקים גם זזים לאט,פשוט הסדרה הזאת של הכרטיסים לא עובדת יעיל כמו סדרת הרדאונים בAnti-Aliasing ו Anistropic fillteringהקטע של המחריחת טקטסים אולי קשור לquincunx filltering, שמורח במקצת את הטקסט.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים מחבר קודם כל, עשיתי השוואה בין 2X ל-4X וראיתי שההבדל זניח ביותר ולא שמים לב אליו אם לא משווים תמונות. אבל בכל זאת לצורך פתרון הבעיה: ניסיתי את כל ה-52.xx ואת כל ה-53.xx ובשניהם יש את הבעיה. אולי הבעיה היא בגלל הDX (יש לי 9.00b)? אם כן, האם יש דרך להסיר את הDX ולהתקין גירסה חדשה במקומו, כי כשניסיתי להתקין גירסה ישנה יותר ההתקנה אמרה לי שהיא זיהתה גירסה חדשה יותר מותקנת ושאין צורך. התקנה חצופה
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים guyishai, אתה יכול לתפוס תמונה אשר מדגימה את טישטוש הטקסט ולהוסיף כדי שנוכל לראות את הבעיה?
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים מחבר תסתכל פשוט על הטקסט במסך שלך ותדמיין אותו מטושטש יותר וקשה יותר לקריאה...ומה בנוגע לDX?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.