עבור לתוכן

בעיה צפייה בוידאו במחשב - לאגים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם:

יש לי בעיה שאני כבר סוחב כמעט שנה במחשב...

כל תוכן וידאו ושימושיו כלומר צפייה בסרטים סטרימינג מהאינטרנט (צפייה ישירה לדוגמה ערוץ הספורט חי) או כשאני עובד עם תוכנות עריכת וידאו כמו פרימייר ושם כמטבן אתה מנגן וידאו... בכל אחת מהתצורות שציינתי תמיד יש אותה בעיה כל כמה דקות לפעמים 20 דקות (לפעמים 40 10 אין תבנית קבועה) יש מין לאגים או תיקים או תקיעות קירטועים תקראו לזה איך שתרצו.. לכמה שניות משהו כמו 10-20 שניות בהם התמונה והכל מקרטעים קצת (קצת קשה להסביר הכוונה לאגים..) בכל אופן מה לא ניסיתי שללי כ מסך (בדקתי כרטיסים אחרים) הרצתי אלף תוכנות בדיקה על המעבד וכו אין שגיעות הכל סבבה שללתי גם הארד דיסקים (נתקתי כל כונן בנפרד החלפתי פה שם קיצר הכל) ועדיין הבעיה נותרה כמובן שפרמטתי אלף פעם מה שלא עשיתי אני לא מצליח לאבחן...

השאלה שלי היא מה הגורם לבעיה הזאת מה נראה לכם זה מעבד? לוח? יותר נכון מה הגורם המשפיע ביותר על צפייה בוידאו??

סלחו על המגילה אבל יש עוד צרות...

התקיעות בוידאו קרו לפני כמעט שנה לאחר מספר חודשים הכ מסך גם התחיל לעשות בעיות כל משחק שאני מריץ אחרי 20-40 דקות המחשק והמחשך נתקעים כלו מסך שחור צליל ארוך ורציף ומחריד של לאג נורת מסך מהבהבת ורק ריסטרט מחיה את המחשב...

אני דיי בטוח שהכרטיס דפוק כי בדקתי על צחשב אחר וגם שם אותו דבר וגם כשהחלפתי כרטיס אצלי שחקתי חופשי.... אגב הנה הדבר ההזוי כשאני משחק המחשב קורס אבל שאני מריץ תוכנות בדיקב על הכרטיס נאדה!!!!! אני משתגע אני אומר לכם צריוף מקרים או סתם ביש מזל כך או כך אני עובד עצות HELP PLEAZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הנה המפרט:

Processor: Intel® Core i5-3570K CPU @ 3.40GHz (4 CPUs), ~3.8GHz

לוח: GA-Z77-D3H

RAM: 8 GB DDR3

GPU: ATI radeon hd 7850

פורסם

היי

התשובה בגוף השאלה: "אני דיי בטוח שהכרטיס דפוק כי בדקתי על צחשב אחר וגם שם אותו דבר וגם כשהחלפתי כרטיס אצלי שחקתי חופשי...."

פורסם
  • מחבר
היי

התשובה בגוף השאלה: "אני דיי בטוח שהכרטיס דפוק כי בדקתי על צחשב אחר וגם שם אותו דבר וגם כשהחלפתי כרטיס אצלי שחקתי חופשי...."

כן נכון לא ניסחתי טוב השאלה היא אם יש קשר בין המקרים בכל אופן זה פחות מטריד אותי הקטע של הוידאו משגע כי גם שאני נחליף כ מסך הבעיה נותרת (הבעיה של הוידאו..) בכל אופן לגבי הכ מסך איך אתה מסביר שבבדיקות כמו FUREMARK אין תקלות ורק כשאני משחק הוא קורס??...

פורסם

נא ערוך את הכותרת ואת ההודעה לפי חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים