עבור לתוכן

שאלה- paypal

Featured Replies

פורסם

שלום, אם אני משלמת באמצעות paypal עבור חבילה שמגיעה לתא לדואר , האם המקור ממנו רכשתי דרך האינטרנט לא יוכל לדעת את שמי ופרטים אחרים? תודה.

פורסם

הוא יודע כי הוא מדפיס את הפרטים האלה על הקבלה

פורסם

הוא רואה מי העביר לו כסף - שם ואימייל של חשבון הפייפל.

פורסם

וכמובן שכתובת מגורים וכן הלאה...

הוא לא רואה ת"ז ולא רואה מספר כרטיס האשראי

פורסם
  • מחבר

אבל אם הכתובת היא תא דואר ואני פותחת חשבון דואל בשם אחר, הם יכולים בכל זאת לדעת את שמי?

פורסם

זה לא כזה פשוט לפתוח פייפל מזוייף, ובאופן כללי לא מומלץ לבצע עסקאות סמים / הזמנת חיסולים דרך פייפל.. (לא יכול לחשוב על סיבה הגיונית אחרת לפרנויה הזאת)

פורסם
  • מחבר

לא עסקת סמים :) , אני פשוט מזמינה בדיקה גנטית של חברה מסחרית בחו"ל ולא רוצה שיידעו את שמי האמיתי. זה לא מידע שרצוי שיימצא אצלם. משתדלת לעשות הכל כדי שלא ניתן יהיה להתחקות אחרי , גם לא דרך המשלוח...

פורסם

תנסי לשלם בביטקוין , אומרים שזה יותר בטוח. תשאלי את המוכר אם הם מקבלים את זה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לגבי הבדיקות הגנטיות-

אנחנו מדברים כאן במקרה על 23ANDME?

אם כן, תקראי כיצד הם מתכננים להתקיים. התשלום שלך זה הכסף הקטן, הכסף הגדול הוא במאגר המידע שהם יוצרים. ובתחומי מאגרי המידע כמו בתחום מאגרי המידע- בהינתן מספיק נקודות אינטרפולציה ניתן לעשות דה אנונימיזציה גם אם לא סיפקת את השם שלך. גם אם רק מספר נוסף של בני משפחה נרשמו לשירות...

ואם פועלים לפי משנתו של ג'ק דונגי על אינטגרציה אנכית, העובדה שהחברה הזו היא עוד שלוחה של גוגל... זה חתיכת יתרון.

באשר לחברות אחרות אין לי מושג, אבל החיים לימדו אותי שכשאתה מפקיד דברי ערך אצל אחרים- אותם אחרים נוהגים לפעול לפי האינטרס שלהם ולא שלך...

סתם 2 הסנטים היומיים שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים