עבור לתוכן

סיבות לסופו של מחשב

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה הולך להישמע מאוד מוזר,

אבל מה הסיבות שיכולות להביא לסופו של שימוש במחשב?

זאת אומרת,

יש לי מחשב שקיים אצלי 4 שנים.. יש לו מפרט מאוד פשוט גם לזמנו... אבל מעולם לא הייתה לי בו שום תקלה, אף פעם הוא לא נכבה \ עשה לי מסך כחול \ שגיאה שהכריחה אותי להפעיל את המחשב מחדש. (לפחות לא זכור לי)

באותה מידה,

יש לאחותי מחשב שקיים שנה וחצי והוא עושה מלא בעיות...

ועוד מחשב של חבר, שנחשב מחשב 'גיימרים' ויש לו מלא פעמים מסך כחול והוא נאלץ לאתחל.

ונצא מנקודת הנחה ששלושת המחשבים משתמשים באותו אנטי וירוס ותוכנות CCLLEANER וכו'

מה הסיבה שיכול להיות השוני הזה? איך אני יכול לדעת שהמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק מעמד כמו המחשב הנוכחי שלי בהנחה שאשתמש בו באותו אופן?

שאלה מגוכחת אני יודע, אבל זה נושא שמאוד מדאיג אותי.

נערך על-ידי yortem

פורסם

זו לא שאלה מגוכחת, זו שאלת השאלות במחשבים, אבל יש תשובות...

רוב התקלות כמו ניתוקים וכו' לא נובעות מוירוסים אלא משימוש ותיחזוק לקוי. או רכיבים מאיכות ירודה כמו ספק גנרי או לא מותאם,חום (קירור לא יעיל או אבק),ניתוקים (של המשתמש) ונפילות מתח ועוד. לעומת זאת הבעיות בהרצת תוכניות פשוטות כמו בסיור בווינדוס בדר"כ קשורות לוירוסים.

תחפש בפורום תיחזוק המחשב

ד"א אני ההיתי מנסח את הכותרת והשאלה יותר כמו "איך לשמור על המחשב כדי שיאריך ימים" וכו'

פורסם

פגמים בייצור, אזור בו נמצא המחשב (חום, אבק) , אופן תדירות השימוש במחשב, מאמץ המחשב (משחקים מרובים ,כרטיס מסך מתחמם ושאר חלקים) איכות החלקים...

פורסם

כל עוד מדובר במחשב תקין, הסיבה העיקרית "שיכולות להביא לסופו של שימוש במחשב" היא התפתחות התוכנות - הן פשוט דורשות יותר ויותר כח עיבוד, זיכרון ונפח איחסון. הדבר בא לידי ביטוי במיוחד במשחקים, אבל הדבר נכון לרוב התוכנות, כולל מערכות ההפעלה השונות.

לדעתי, כל עוד המחשב מספק את הדרישות שלך ממנו, אין סיבה להחליפו.

אני אתן את המחשב שלי בתור דוגמא (ראה מפרט בצד) - קניתי אותו לפני כ 6.5 שנים, תוך כדי הקפדה על קניית חומרה איכותית. נכון, עם הזמן יש תקלות המצריכות החלפת חומרה (החלפתי דיסק קשיח של 250GB שהתקלקל, כמו גם כרטיס מסך 8600GT), אבל אני מאד מרוצה מהמחשב שלי, והוא עדיין מספק את הצרכים שלי. כרגע אני לא רואה צורך בהחלפתו, אבל למשתמשים אחרים, שיש להם דרישות אחרות, המחשב הזה לא יספיק בכלל.

פורסם

בד"כ אני לא מחזיק מחשב יותר מ-3 שנים

מדרדר אותו (בחינם) לבן משפחה בתוספת המשפט "המחשב הזה לא מעניין אותי יותר - דפקת אותו - בעיה שלך"

אם אני מעביר משהו בין מחשבים זה רק דיסק קשיח.

המחשב הנוכחי הוא יוצא מן הכלל (כלל שהחזיק יותר מ-18 שנה) - קיבלתי במתנה מעבד לפני שנתיים - אז החלפתי לוח אם \ זכרון ולאחר שנה גם הוספתי SSD

עוד שנה - אני מעיף אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים