עבור לתוכן

מפרט גיימינג ב5K ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב? מיועד למשחקים

א) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים חדשים כגון BATLLEFIELD 4, WATCHDOGS, CRYSIS 3, AC 4המשחקים ישוחקו על מסך 22 אינץ' 1680*1050 אבל בקרוב ארכוש מסך חדש FHD אז להתייחס גם לזה.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות

3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שיהיה מארז גיימינג יפה שקוף עם אורות או משהו בסגנון, חיבורי USB 3 מקדימה כמובן + תמיכה ב5.1 ערוצים + שיהיו חיבורי HDMI במארז + חושב ללכת על i7 וכרטיס מסך חדש כמו 770GTX או משהו בסגנון.

16GB זיכרון וכונן SSD בנוסף להארדיסק רגיל שחשבתי ללכת על ה1TB BLACK של WD או שכבר עדיף ללכת על 2TB.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן חשוב לי לשדרג בעתיד

ואני מעדיף לוח אם טוב ואיכותי שיהיה טוב גם בעוד שנתיים שלוש.

ערכתי כמה דברים כדי שיהיה מובן יותר.

תודה מראש :cheesy:

הציעו לי תמפרט הבא

http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=5282a1a73f25a

מה אתם אומרים?

פורסם

יש הרבה בעיות בסיסיות בדרישות שלך שכנראה נובעות מחוסר הבנה, מעבד מיותר למדי לגיימינג

וכרטיס מסך לא מהמשתלמים ביותר, קשיח מסדרה לא משתלמת וממילא משולב SSD לצידו, ולוח שלמעשה זה

לא משנה איזה לוח תקנה, כולם יהיו טובים עוד כמה שנים באותה המידה וכולם איכותיים למדי, אם אתה צריך פיצ'ר

מסויים בלוח ציין איזה ולפי זה יהיה אפשר לשדך לוח מתאים, אם התכוונת ברמת אופציות השידרוג אז זה לא משנה

באיזה לוח תבחר, זה שתקנה עכשיו לוח יקר הוא לא יצמיח במהלך השנים סוקט חדש למעבדי העתיד, וגם לא פיצ'רים

וחיבורים עתידיים. לכן אין סיבה לקנות "סתם" לוח יקר ואין לזה סוף. לוח בוחרים לפי הדרישות השימושים ולא מעבר.

בו נאמר שכל החיסכון שיבוא בבחירת רכיבים חכמה יותר יאפשר שילוב של מסך איכותי וגדול יותר ברזולוצית 1080P שגם

תדע לנצל טוב יותר חומרה חזקה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז איזה כרטיס מסך היית ממליץ?

שמעתי שהדיסק קשיח הזה טוב אם יש לך המלצה על משהו אחר אז בכיף.

אני יודע שמעבד לא חשוב כמו כרטיס מסך אבל אני חושב שגם לגבי חשיבה בעתיד עדיף i7 לא ככה?

גם ככה ההבדל לא גדול במחיר.

ואני לא צריך מסך אני אמנם חושב להחליף אך לא כרגע כנראה.

לגבי לוח אם הדרישות העיקריות זה חיבורי ,USB 3, HDMI, ושיתמוך ב5.1 ערוצים ושיהיה מארז גיימינג יפה.

החשיבה לגבי שידרוג עתידי היא בעיקר כרטיס מסך/זיכרון ואולי מעבד.

אשמח אם תרכיב מפרט בתקציב הזה או עד חריגה של 1000 שקל בערך.

חשוב לציין שגם המחיר הסופי שאתה או מישהו אחר יביאו כאן סביר להניח יהיה נמוך יותר כי אני ירכוש את המחשב ממקום העבודה שלי.

פורסם

המפרט בסדר, ונראה מאוזן יותר מהמפרט המקורי אבל עדיין קרוב לבקשות המקוריות שחלקן מייקרות את המפרט בלי סיבה

טובה מידי ואפשר להוזיל מאות שקלים. לדוגמה לשם מה אתה זקוק ליציאת HDMI בלוח? ממילא אתה משתמש ביציאת

תצוגה של כרטיס המסך. בקיצור אם אתה רוצה יחס עלות\תמורה טוב ככל שניתן אפשר בקלות להוזיל מספר רכיבים במפרט בלי

לאבד ביצועים, אם זה פחות חשוב לך אז תעשה את הבחירה שאתה חושב שתתאים לך.

בלי קשר אפשר גם לבחור בקלות בבאנדל עם ספק חלש יותר ואאל"ט יש בהיצע שם כאלו, אך צריך

לבדוק את הפרשי המחיר כי אם מדובר בהפרש זניח, אולי התמורה טובה יותר הוא דווקא עם הבאנדל הזה.

באותו העניין, במידה ואתה מעוניין פחות להתחשב בתמורה ורוצה להשקיע יותר לטובת מראה המערכת ההפרש בין

הבאנדלים של הפאנטום 410 וה-530 הוא בדר"כ כמה עשרות שקלים ואישית הייתי מוסיף אותם לטובת מארז מרווח

יותר, שמגיע עם מאוורר 200MM שקט קידמי ו-140 אחורי במקום 120 קידמי ואחורי, ואם כבר הזכרת חלון אז ה-530

מגיע עם חלון מלא יחסית בניגוד ל-410 שמגיע עם חצי חלון חצי רשת שאני אישית לא אוהב.

מעבר לזה שהכרטיס מסך מגיע עם באנדל משחקים ששווה מאות שקלים שהופכים אותו לדיל אטרקטיבי

מדובר בכרטיס מוגזם לגמרי לרזולוציה הזו. כרטיס בחצי המחיר יהיה די והותר על מנת להינות מביצועים ברמות

הגבוהות ברזולוציה הקיימת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים