עבור לתוכן

מחשב חדש| כמה שאלות לפני שאני מחליף את ה8

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי לפטופ חדש מדהים. כמובן שקיבלתי עליו וינדוס 8.

התיכנון המקורי היה להתקין עליו ישר וינדוס 7 אבל רציתי לתת ניסיון לוינדוס 8 הזה...

עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו כי השימוש בו עד כה הוא נוראי:

1. איך אני שם את "המחשב שלי" על שולחן העבודה?

2. למה כל האפליקציות מופיעות לי על מסך מלא ולא כמו וינדוס נורמלי?

3. איפה נמצאת עכשיו שורת המשימות שאני יכול לראות בקלות מה פתוח ולסגור את זה כמו שצריך בלי להסתבך?

4. מה הקטע של החשבון של מיקרוסופט? כרגע אני בחשבון מקומי כדי לא לשים סיסמא בכניסה אבל מה הקטע של זה?

כאילו מה המקומי ומה החשבון של מיקרסופט נותן לי?

בטח יהיו לי עוד שאלות לפני המעבר לוינדוס 7 אם לא אסתדר..

תודה בכל אופן :)

פורסם

1. בדיוק באותו מקום שזה היה בווינדוס 7: Control Panel >> Personalization >> Change desktop icons

2. כי באופן דיפולטי, ווינדוס מוגדר לפתוח קבצים עם אפליקציות המטרו החדשות. לרובן יש עדיין את המקבילות הדסקטופיות שלהן או אפילו גרסה דסקטופית (למשל בכרום וב-IE). אז פשוט תעשה Open With בשביל לבחור תוכנה דסקטופית אחרת או שתחפש את האפשרות לפתוח את הגרסה הדסקטופית מתוך התוכנה.

3. תוכנות דסקטופיות אתה תראה כמו ב-7: ב-taskbar, ב-tray, ולפעמים בכלל לא. אפליקציות מטרו אתה יכול לראות במסך ה-Start, ע"י הצמדת העכבר לפינה השמאלית-תחתונה ואז הזזה של העכבר למעלה (בלי לחיצה). ייפתח לך סרגל מצד שמאל. וכמובן שתמיד אפשר לראות הכול ב-Task Manager.

4. חשבון מקומי זה בדיוק כמו שהיה ב-7. חשבון "מיקרוסופטי" הוא חשבון שהגדרות ממנו מסונכרנות לענן, ככה שאם תשתמש במכשיר אחר עם Windows 8 (בגרסה כלשהי), או אם תפרמט ותתקין שוב, ההגדרות המגובות ישוחזרו בקלות. בנוסף, אם אתה משתמש במייל מיקרוסופטי כמשתמש ענני, זה יחסוך לך את ההתאמתות בכל תוכנה מחדש (בתוכנות התומכות).

ואני חייב לציין שכל השאלות האלו נענו כבר הרבה פעמים פה בפורום, שלא לדבר על האינטרנט בכלליות.

אם אתה באמת רוצה לתת ניסיון לווינדוס 8, תקרא כתבה או שתיים על השינויים וההבדלים. אפילו המתומצתות והקצרות ביותר כוללות הסברים ותשובות על דברים ששאלת.

ואם עדיין יש משהו שאתה לא מבין, סביר להניח שגיגול הכי פשוט יביא אותך לתשובה הכי מהר שאפשר.

נערך על-ידי ThePorscher

פורסם

אם בכל זאת יקרה מצב שלא תהיה מרוצה ותרצה לעבור ל-7, אז תבדוק לפני שיש דרייברים לוינדוס 7 למחשב באתר היצרן. יש חברות ודגמים שאין להם דרייברים לוינדוס 7. (נניח אם מדובר במחשב עם מסך מגע וכו'...)

פורסם
  • מחבר
1. בדיוק באותו מקום שזה היה בווינדוס 7: Control Panel >> Personalization >> Change desktop icons

2. כי באופן דיפולטי, ווינדוס מוגדר לפתוח קבצים עם אפליקציות המטרו החדשות. לרובן יש עדיין את המקבילות הדסקטופיות שלהן או אפילו גרסה דסקטופית (למשל בכרום וב-IE). אז פשוט תעשה Open With בשביל לבחור תוכנה דסקטופית אחרת או שתחפש את האפשרות לפתוח את הגרסה הדסקטופית מתוך התוכנה.

3. תוכנות דסקטופיות אתה תראה כמו ב-7: ב-taskbar, ב-tray, ולפעמים בכלל לא. אפליקציות מטרו אתה יכול לראות במסך ה-Start, ע"י הצמדת העכבר לפינה השמאלית-תחתונה ואז הזזה של העכבר למעלה (בלי לחיצה). ייפתח לך סרגל מצד שמאל. וכמובן שתמיד אפשר לראות הכול ב-Task Manager.

4. חשבון מקומי זה בדיוק כמו שהיה ב-7. חשבון "מיקרוסופטי" הוא חשבון שהגדרות ממנו מסונכרנות לענן, ככה שאם תשתמש במכשיר אחר עם Windows 8 (בגרסה כלשהי), או אם תפרמט ותתקין שוב, ההגדרות המגובות ישוחזרו בקלות. בנוסף, אם אתה משתמש במייל מיקרוסופטי כמשתמש ענני, זה יחסוך לך את ההתאמתות בכל תוכנה מחדש (בתוכנות התומכות).

ואני חייב לציין שכל השאלות האלו נענו כבר הרבה פעמים פה בפורום, שלא לדבר על האינטרנט בכלליות.

אם אתה באמת רוצה לתת ניסיון לווינדוס 8, תקרא כתבה או שתיים על השינויים וההבדלים. אפילו המתומצתות והקצרות ביותר כוללות הסברים ותשובות על דברים ששאלת.

ואם עדיין יש משהו שאתה לא מבין, סביר להניח שגיגול הכי פשוט יביא אותך לתשובה הכי מהר שאפשר.

תודה על התשובה המפורטת מאוד!

השאלות ששלאתי זה כאלה שלא הצלחתי למצוא אליהן תשובה מספיק מובנית (יכול להיות שחיפוש נוסף באמת היה מעלה תוצאות טובות יותר, אלמד להבא).

שאלה נוספת היא - איך באמת וינדוס 7 מתנהג עם מסך מגע? כי המחשב שלי הוא בעל מסך מגע.

פורסם

תשדרג ל 8.1

זה בחינם דרך ה store

פורסם

^ מחזק!

פורסם
  • מחבר

ואו הוינדוס הזה כזה מעצבן !!!

אני עוד מאופק חחח... התקנתי 8.1 וכמה דברים השתנו אבל לא עשה הבדל משמעותי !

תגידו, יש אפשרות להשביט אולי את המסך מגע?

פורסם
  • מחבר

אחרי שימוש של כמה ימים שמתי לב למשהו מאוד מוזר ! אם אני עובר בגוגל כרום לאפליקצייה הדסקטופית אז כל הכרום מטושטש כזה.

אז לבעיה של הכרום מצאתי פיתרון פה בפורום.. אבל אני שם שזה קורה לי גם לדוגמא באייטונס שהוא נורא מטושטש כזה יחסית לנתונים של המחשב ולמסך המדהים.

זה קורה לי בעוד כמה אפליקציות ורציתי לדעת עם יש לזה פיתרון כולל.

מדובר על מחשב עם מסך IPS FHD משולב מסך מגע ועם כרטיס מסך 4 ג'יגה זיכרון... ככה שלא נראה לי שזאת בעיה במחשב.

https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/

נערך על-ידי Yotam.B

פורסם
  • מחבר

מה הסיבה בעצם שזה קורה? מה ההגדרות שהגדרתי נותנות לי?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אותה הבעיה שדרגתי ל8.1 חלונות התוכנות הן נראות עם רזולוציה נמוכה מאשר שאר המחשב ומסך ההתחל .

ויש לי אותו מחשב .. ויש מישהו שיש לו גם את אותו המחשב והווינדוס 8.1 עובד לו מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים