עבור לתוכן

הגיע הרגע להחליט האם לרכוש 780TI או 290X..

Featured Replies

פורסם

ההתלבטות בין שניהם נעוצה עכשיו בשאלה בכמה ה780TI חזק מהמתחרה. אני שומע ממקורות שונים דברים שונים..ואני אציין שהייתי חוסך את הכסף אם אין הבדל משמעותי כל כך..אתם יודעים או מבינים איזה מביניהם כדאי? ואגב זה נכון שיש בעיות התחממות קשות ב290X?

פורסם
  • מחבר

בת'רד ההוא דיברו יותר על מערכים ולא התייחסו ממש בצורה רחבה לשני הכרטיסים כבודדים..

פורסם

אני מציע לך לעבור על כל הדיון כי דיברו שם על כל האספקטים האפשריים של ההשוואה הזאת.

פורסם
  • מחבר

הת'רד ההוא נתן מידע אבל ממש הבנתי מזה בצורה חד משמעית איזה מבין הכרטיסים הבודדים כדאי..אם מישהו יכול להרחיב בנושא אשמח :)

פורסם

התגובה הראשונה שלי שם די מסכמת את העניין...(לדעתי)

ה - 290X הוא בזבוז כסף לעומת ה - 290, ה - 780TI עוד יותר.

לדעתי אין שום בעיה להסתפק ב - R9 290 אחד (מחזיק בקלות 2560X1600 בכל משחק), כמובן מומלץ מאד לחכות לגרסאות חדשות שלו עם קירור טוב.

ויותר בהרחבה לגבי ה - GTX 780 TI:

מודה שטעיתי, הכרטיס חזק יותר מה - GTX 780/R9 290 ב - 15% ולא 5% (מה שהטעה אותי זה הנתונים המוקדמים שהעמידו את ה - TI בין ה - 780 לטיטאן ולא מעל הטיטאן, כנראה לא התעדכנתי מאז).

אבל הוא עדיין לא משתלם לחלוטין, יקר מה - R9 290 ב - 80% בשביל 15% ביצועים בלבד (ואם נשווה ל - 280X זה בכלל יוצא 37% יותר ביצועים ב - 133% יותר מחיר).

נערך על-ידי dennis14

פורסם
  • מחבר

אם ככה אני מבין שה290 הוא הבחירה הכי טובה..

פורסם

290 כרגע יגרום לך להוציא עוד 300~ שקל על קירור ברגע שתיראה כמה הוא חם ורועש, לכן נכון לעכשיו אני מעדיף 780 (של MSI, לא TI) מ TMS בכ2400 שקל.

כשיצאו 290/290X עם קירור משופר יש מצב לא קטן שההעדפה הזו תשתנה.

נערך על-ידי yaron.c

פורסם

לקנות ב 2300 שקל כרטיס + קירור להחליף קירור (שלי ולכם זה משחק ילדים, לא לכולם...) ולאבד אחריות

או לקנות ב 2400 780 שלא נופל מ 290 ולא דורש שום התעסקות לא עם אחריות ולא עם קירורים (ולא תופס 3 סלוטים).

אם זה היה הכסף שלי הייתי שם אותו על ה 780, זו דעתי וזו ההמלצה שלי.

פורסם

אם הוא קונה את הכרטיס וקירור מאותו מקום אז לדעתי אפשר לבקש מהם להרכיב.

אחרת אין טעם לחנות למכור קירורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים