פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים שלום אני מעונין לשדרג את המחשב יש לי בערך 2500 שקל פלוס מינוס נראההמפרט הקיים שלי: אינטל p-4 2.4 533 שומרלוח אם של ecs מחליף256 זכרון ddr 266ati radeon 9600 pro משאיר 60 gb maxtor משאירcdrom lg 52 משאירצורב ימאאה 20x10x40 אם ישאר כסף מחליףמאורר למעבד valcno 7 רועש מדי צריך משהו שקטהמחשב הזה משמש למשחקים סרטים ואינטרנט בלי אובר קלוקזהועכשיו אני מעונין להחליף את הלוח אםואת הזכרונות ללפחות 512 ddrלהוסיף עוד 80-120 גיגהאני רוצה מאורר שקט יותראני גם רוצה רמקולים טובים 4.1-5.1ואם ישאר כסף אז צורב חדשוהמארז שאני קונה הואRaidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included )והוא לא כולל ספק אז צריך גם ספק לא משהו גדול נראה לי 300-400 ואט יספיק צריך עזרה בבקשהתודה רבה
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים חוקי הפורום במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקים שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. 3. הקפצת ת'רדים: אסור להקפיץ ת'רדים. אין לשלוח שתי הודעות רצופות בת'רד שלכם, רק בשביל להביא את הת'רד שלכם לראש הרשימה. אם יש לכם מידע חדש להוסיף, עשו זאת ע"י להודעה האחרונה שלכם. 4. דאבל פוסטינג: חל איסור לפתוח שני ת'רדים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הת'רד בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הת'רד לפורום הנכון. *** משתמשים שלא ישמרו על חוקים בסיסיים אלה יוזהרו והודעותיהם הבעייתיות יטופלו (אם ע"י מחיקה ואם ע"י נעילה) בידי מנהלי הפורום, עד לכדי הרחקה מהפורום במקרים חמורים *** לא עבר אפילו שבוע מהדיון הקודם שלך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=62143 אין שום סיבה לפתוח חדש.. אם שינת משהו אתה מוזמן להמשיך את הדיון שם. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.