עבור לתוכן

צריבת סרטים בדיסק DVD

Featured Replies

פורסם

היי ,

ניסיתי לצרוב אתמול את הבורר באיכות .avi ועוד סרט על דיסק dvd 4.7 gb בכדי לראות.בדיוידי , אחרי שצרבתי כשאני מכניס תדיסק למחשב הוא מזהה ואפשר לראות את הפרקים ואת הסרט .

אבל כשאני מכניס לדיוידי זה לא עוסד הוא לא קורא את זה ובפלסטיישן 3 הוא רושם שהדיסק ריק .

ניסיתי בשני דיוידי וזה אותה הבעיה .

צרבתי דרך נרו גירסא אחרונה כדיסק קבצים דיוידי... בעבר הצלחתי לצרוב אבל mkv ואם.תוכנה אחרת שאני לא זוכר את שמה.

אשמח לעזרה , תודה מראש

פורסם

AVI זה רק הקונטיינר. הקודקים צריכים להתאים. PS3 מאוד בררן בקטע הזה. אתה צריך בעקרון לבדוק באילו קודקים

הגרסא הספציפית שהורדת משתמשת ואז להמיר אותם לכאלו שה PS3 קורא. יש באינטרנט רשימות המכילות את כל

הפורמטים והקודקים אותם יודע המכשיר לקרוא.

תלוי בפורמט המקור ובקודקים, יש מגוון תוכנות כמו Avidemux או Handbrake לדוגמא.

הערה: יתכן שהמצב אצלך שונה וישנה בעיה אחרת, בדרך כלל, המכשיר מציג דיסק ריק רק כשהקונטיינר, (MKV למשל) לא מזוהה.

הסבר מפושט/מטאפורי: (אם יש צורך)

חשוב על הפורמטים, כלומר, סיומת שם הקובץ (avi,mkv,vob,mp4 וכו') בתור דפי נייר מסוגים שונים.

הם הקונטיינר, המיכל שבתוכו עובר המידע.

על דף הנייר הזה כתובים בנפרד זה מזה פס הקול של הסרט, והווידאו עצמו.

ה "שפה" שבה הם כתובים, הקודק (Codec) עשוייה להשתנות, לעיתים בלי קשר לסוג ה-"נייר" (הקונטיינר).

ה-PS3 מסוגל לקרוא רק מדפי נייר מסוגים מסויימים, ולהבין את המידע הכתוב עליהם רק אם הוא כתוב בשפה המוכרת לו.

מקווה שהניסוח סביר ושהמידע יעזור קצת, (הייתי מפרט יותר אבל זה לא התחום שלי)

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר המפורט. אבל לא הבנת את הבעיה .

אני בסה"כ רוצה לצרוב פרקים של הבורר על דיסק דיוידי בישביל לראות בדיוידי

נתכןונתי שגם בדיוידי זה לא עבד וגם לא בפלסטיישין

פורסם

מה שם הקובץ המדוייק לאחר הצריבה?

הבעייה (כנראה) היא אי-יכולת של הDVD-Player וה PS3 לקרוא את הסרט כמות שהוא, ולהפיכך הם מציגים דיקס ריק.

כמובן, יתכן שאני טועה והבעיה אחרת, אבל בדרך כלל הבעיה היא זו שציינתי.

פורסם
  • מחבר

Haborer.s03.s04.avi

פורסם

אני מצטער, אבל שם הקובץ לא מכיל את המידע שאנ יזקוק לו בשביל לתת לך תשובה חד משמעית. בעקרון אני מנחש שתצתרך להשתמש בתוכנה כדי לשנות את הקובץ על מנת שיפעל ב DVDPlayer וב PS3.

שוב, אני מתנצל שלא הצלחתי להיות לעזר. יתכן שהפתרון הפשוט יהיה להוריד גרסא מעט שונה של הסרט.

בהצלחה

פורסם

במקרה הזה אפשר להשתמש בתוכנה בשם g-spot בשביל לזהות מה בדיוק יש לך בקובץ, אבל מכיוון שפיתוח התוכנה הזו הופסק מזמן והיא לא תומכת בפורמטים החדשים (כמו קבצי MKV), אני מציע לך להשתמש בתוכנה בשם MediaInfo. התוכנה תאפשר לך לזהות בדיוק מה יש לך בקובץ - מה סוג ה container (בד"כ הסיומת של הקובץ), מספר ה steams שיש בקובץ (בד"כ אחד לוידאו, אחד לסאונד ואולי אחד לכתוביות) ואיך כל אחד מהם מקודד. לאחר מכן תצטרך לבדוק האם המכשיר שלך תומך ב container מסוג כזה וגם אם הוא תומך בקידודים שבקובץ. אם לא - כנראה תצטרך לקדד את מחדש את ה streams לפורמט שהמכשיר שלך מכיר.

פורסם

אני מצטער, אבל שם הקובץ לא מכיל את המידע שאנ יזקוק לו בשביל לתת לך תשובה חד משמעית. בעקרון אני מנחש שתצתרך להשתמש בתוכנה כדי לשנות את הקובץ על מנת שיפעל ב DVDPlayer וב PS3.

שוב, אני מתנצל שלא הצלחתי להיות לעזר. יתכן שהפתרון הפשוט יהיה להוריד גרסא מעט שונה של הסרט.

בהצלחהA

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם על העזרה , ובמיוחד סוורד שניסת לעזור .. העיקר הכוונה :)

לבסוף עשיתי בנרו צריבת דיסק סרטיםמדיוידי הכנסתי את ה .avi לשמה וזה היה.תהליך צריבה דיי שונה וארוך אבל עכשיו זה עובד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים