עבור לתוכן

Note3 vsG2 vs? מה הסמאטפון הגדול / פאבלט הטוב ביותר לרכוש כיום?

Featured Replies

פורסם

ברור שעדיף מסך גדול, אבל זה מתחיל להיות קשה לאחיזה (ממושכת).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות עידו אביב וחתול

אגב, מה לגבי ה- htc one, יש בכלל מה לחשוב עליו?

פורסם

את קצת עפה מכיוון לכיוון, לא?

ה-ONE וה-NOTE מיועדים לקהל יעד שונה לגמרי (למרות שרק אות אחת מפרידה ביניהם..), מה בדיוק את רוצה מהטלפון שלך?

פורסם
  • מחבר

אני קצת עפה כי אני מעט מבולבלת.

הייתי רוצה שילוב כלשהו שלא ממש קיים. מנסה לראות מה הכי טוב שכן קיים.

וכן, בהחלט רוצה מסך גדול יותר.

אבל גם מעבד אייכותי ככל שניתן

ריבוי חלונות דיי חובה

ועוד.

כאמור, שילוב של דברים שלא ממש קיים. בעיה :(

דיי הייתי סגורה על הNOTE3 עד שהתחילה כל הסאגה עם ההגבלות.

גם העניין עם המסך קצת חבל. בטח שהצרות שהגלקסי עשה וגורם לי לתהות לגבי הצרות שאיני רוצה שהמכשיר הבא יעשה..

פורסם

מה לא קיים? הדברים שציינת הם סטנדרטיים וכל מכשיר בשוק יתן אותם...

פורסם
  • מחבר

לא קיים מכשיר עם סטילוס + מסך איכותי ביותר + ללא ההגבלות של סמסונג + רדיו + סוללה וכרטיס זכרון וכמובן איכות קול משובחת..

אני באמת צריכה להוסיף?

נו, לא קיים.

השאלה מה הכי טוב שאני כן יכולה למצא ושיענה לכמה שיותר דרישות.

על הרדיו כבר דיי ויתרתי בכלל ה-note3. אבל כן הייתי שמחה אם היה קיים.

גם אינפא אדום יהיה נחמד - והבנתי מסקירות שבnote3 הוא יותר משובח מב-G2.

פורסם

אז תקחי אותו... מי ישמע כמה ההגבלות האלה משנות משהו.

פורסם
כעקרון אני מחפשת מכשיר דגל סופר איכותי. כזה המרובה פ'יצרים ככל הניתן. משהו שיהיה שדרוג משמעותי מה-SALAXY S3.

אז ה-G2 הוא נכון להיום התשובה לזה. זה המכשיר החזק ביותר, עם הסוללה הטובה ביותר, בגודל הנכון ביותר (ה-NOTE3 מגיע כבר לגודל לא שמיש מבחינתי, אפילו ה-G2 מאוד גבולי) - ובלי סירוס מעצבן של דברים כמו רדיו FM, משדר IR וכו'. עם הרבה מאוד אפשרויות קוסטמיזציה ופיצ'רים מאוד נוחים שעל חלקם הביקורות בקושי מדברות (clipboard מרובה אייטמים, למשל) שלא קיימים למשל באחיו התאום הנקסוס5. מדובר במכשיר דגל במלוא מובן המילה.

יחד עם זאת אף אחד מהם לא יהיה לדעתי "שדרוג משמעותי מה-S3" פשוט כי ה-S3 מספיק טוב.

ה-S3, כמו ה-S4, הוא "מכשיר הדגל" של הדור הקודם. ההבדלים בין הדורות האלה זניחים בשימוש יום יומי.

בדיוק כמו ה-ONE לדוגמה. אין לו את המעבד הכי חדש והכי חזק, אז מה? במבחן התוצאה בשימוש רגיל אף אחד בחיים לא יוכל להבחין בזה.

פורסם

הפאבלטים עדיין בחיתולים. המכשיר הכי שלם שהוא האלטרנטיבה הכי טובה לנוט 3 זה הלומיה 1520 שאמור להגיע בקרוב. החיסרון שלו זה שמערכת ההפעלה היא וינדוס (לפחות מבחינתי) ושאין לו סטיילוס מובנה (מבחינתך). כל שאר המכשירים מנסים להתמקד בדברים מסוימים. אפשרות נוספת, יש את הזי אולטרה עם המסך הכי גדול - 6.4 אינצ', חסינות למים ואבק, המכשיר הכי דק שקיים בשוק מבין החברות המובילות, גירסת אנדרויד מהירה שקרובה לסטוק, בלי כל השטויות שסמסונג מוסיפה, גם לו אין סטיילוס מובנה, אבל אפשר להשתמש בעט רגיל. חיסרון זה המידות שלו והמצלמה שהיא לא יותר מסבירה.

אלו שתי האלטרנטיבות הכי טובות לנוט 3 כרגע מבחינת פאבלטים.

לא הייתי הולך על הג'י 2, הוא מכשיר טוב אבל יש לו גירסה מצועצעת לאנדרויד שאני לא אוהב ועיצוב פלסטיק זול כמו של סמסונג. במכשירים עם מסך סביב ה 5 אינצ' כרגע הייתי הולך על הזי1 שהוא מכשיר מעולה. זהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים