עבור לתוכן

Note3 vsG2 vs? מה הסמאטפון הגדול / פאבלט הטוב ביותר לרכוש כיום?

Featured Replies

פורסם

בוקר

בהתחשב בנסיונותי הלא יותר מידי מוצלחים אמש להשמיש את ה- Galaxy s3 שלי, עושה רושם שאם קודם התחשק לי להחליפו, כעת למרות שבכוונתי לברר בקשר לתיקונו, ברצוני להחליפו מוקדם בהרבה.

לפני שהחלה כל הסאגה עם הנעילה האזורית של סמסונג, דיי הייתי בכיוון של ה-note3.

אני נוטה למולטי -טסקינג ופעמים אני אף מוצאת עצמי ממש עובדת מהטלפון כך שהמסך הגדול, האפשרות לריבוי חלונות וה-S-PAN דיי קרצו לי.

מאז זרמו מים בפיליפינים (סליחה על ההומור השחור) ו

1. סמסונג סגרו את ה-NOT3 בנעילה אזורית @##$@$#%#$!!!

2. לארץ הגיע כמובן המכשיר המסורס המיועד לעולם ה-3 (תודה שאתם מזכירים לנו מי באמת אנחנו)

3. התברר של-NOTE3 כמו גם לגלקסי אין רדיו :(

4. יצא ה-G2 שהינו בעל מעבד איכותי, מסך איכותי, ורדיו. (אבל ללא סוללה נשלפת או כרטיס זכרון)

5. ה-galaxy s3 שלי עשה יותר מידי פאקים בכמה החודשים האחרונים, מה שדיי עצבן אותי ואף אכזב בהתחשב בכך שמדובר במכשיר דגל יקר. וכן, קצת ביאס אותי שלא הרבה יותר משנה לאחר ראשית השימוש במכשיר, החלו הצרות. כך שגם אילו היתה לי אחריות לשנה - מה שלא היה- כנראה זה לא ממש היה עוזר. בטח לא במקרה של שקע הטעינה.

כעקרון אני מחפשת מכשיר דגל סופר איכותי. כזה המרובה פ'יצרים ככל הניתן. משהו שיהיה שדרוג משמעותי מה-SALAXY S3.

למרות שהם הורידו את הרדיו, בהחלט ייתכן שאילו יכולתי למצא את ה-NOTE3 N9005 במצב לא נעול ושגם ישאר כך זה היה הוא.

אני יודעת שסמסונג מתנהגים כמו השטן הקטן (ואני זו שאמרתי זאת) ואילו היה מדובר על הגלקסי כנראה היה לי קל בהרבה לפסלו, אבל ב-note3 יש להם קלף עם ה- s-pan והם יודעם זאת.. (בושה כמה קשה לעמוד על העקרונות הצרכניים שלי בחלק מהמקרים).

השאלה, מה עושים.

1. מה קורה לגבי הנעילה האזורית? כבר פחות או יותר יש פתרון רציני שניתן לסמוך עליו לעניין? האם יש טעם לנסות לרכוש אותו מחו"ל ולהפעילו בארץ או שעדיין מדובר בסיכון משמעותי?

לגבי הדגם שהגיע לארץ, הא פחות טוב ולכן פחות קורץ לי. קצת מבאס לרכוש דגם פחות טוב משמעותית. (הן ממתחרים והן מה-NOTE3 האחר) שלא לדבר על כך שסביר להניח שרומים מקוסטמים לא ממש יצאו למכשירי העולם השלישי ולמרות שבגלקסי איכשהו בינתיים לא ממש יצא לי לשחק איתם. במכשיר הבא אני בהחלט רוצה לעשות זאת.

.

2. קראתי אודות החלונות המרחפים ב-LG המסך האיכותי (איכותי מה-NOTE3 אם אני זוכרת נכון, לא?) המצלמה בעלת החיישן האופטי וכמובן הרדיו. חבל גם שזה כולל את האין-כרטיס ואין סוללה נשלפת. שלא לדבר על מסך קטן יותר, ואין-עט.

...

3.עד כמה ההבדלים בין ה-NOT3 ל- G2 רציניים?

4. האם יש מתחרה אחר רלוונטי?

5. האם משהו רלוונטי עומד לצאת ממש בקרוב שיש טעם לחכות?

אשמח לשמוע את דעתכם

תודה יום מצויין.

אגב, מי שחושב שאולי במקרה יכול לעזור עוד או מכיר מעבדה טובה באזור ת"א אשמח אם ייכנס לדיון של הgalaxy s3 המסכן שלי.

פורסם
(אבל ללא סוללה נשלפת או כרטיס זכרון)

מצד שני ל-G2 יש את הסוללה הכי חזקה היום בשוק, ובנוסף לזה בנפח שתתפוס בכיס/תיק סוללת גיבוי ספייר - אפשר פשוט לשים מטען נייד שאפילו יהיה חזק יותר מבחינת "נפח איכסון".

לגבי כרטיס זיכרון - איזה שימושים יש לך בטלפון שהוא באמת צריך יותר מ-32 ג'יגה (בערך 25 זמינים)? מוזיקה במילא יושבת בענן של גוגל (גוגל music, עד 20,000 [!] שירים בלי הגבלת נפח), ובמקרה הכי קיצוני אם רוצים פתאום לקחת אוסף סרטים לטיסה ארוכה או משהו - אפשר לחבר דיסק און קי עם מתאים usb בחצי דולר.

פורסם
  • מחבר

1. אוקי, נניח שסוללה לא אחליף בימים של שימוש ארוך, נדמה לי שראיתי באחד הדיונים שלנקסוס החדש יש אפשרות דיי פשוטה להחליף סוללה היה ומשהו קורה לה, האם גם ל- G2 יש אפשרות זו?

2. מה באשר לחלונות הצפים מול המסך המפוצל ב-note3, האם הם באמת נותנים פייט?

3. מה באשר לפ'יצר ה- S-PAN שדיי אהבתי ב-note3 לדעתי זה פי'צר דיי מנצח שיש לnote3. האם גם לו אפשר למצא אלטרנטיבה ראויה?

4. אגב, ראיתי שבארץ כן ניתן למצא את ה- NOTE3 N9005 - בייבוא מקביל כמובן. השאלה האם לבד מהאזהרה שנניח לא תופיע על הקופסה, והכנסת סים מקומי ובדיקת שימוש יש דרך נוספת לוודא שהמכשיר אינו נעול וגם לא ינעל אם אנסה להשתמש בו במקום אחר בעולם או במצב אחר (נניח עידכון רום)?

5. האם אני טועה או שהמסך של ה- G2 טוב מזה של ה-NOTE3?

אגב, מה קורה לגבי HTC גם להם אמור היה להיות מתחרה טוב, לא?

פורסם

יש מתחרים, אין מתחרים עם משהו שמקביל ל S PEN. אפשר לקנות כל מני עטים צד שלישי, אבל זה לא שימושי. ב NOTE יש לעט מקום בתוך המכשיר - מה שהופך אותו לזמין תמיד.

פורסם

ולגבי המסך המפוצל. זה כולה אפליקציה. ניתן לעשות זאת בכל מכשיר.

פורסם

ואם מתאימים לך הצבעים של מסך AMOLED אז המסך הטוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם

רוג'ר, עידו, WarNet וכמובן מילפורד

אז ממה שאתם אומרים

עושה רושם שה-NOTE3 עדיף על ה- ה-G2 בעיקר בגדול, בעט וכמובן באשר לסוללת ולכרטיס הזכרון.

זאת, כמובן בהנחה שאצליח להשיג N9005 שאינו נעול. ואם כבר, איך אני מוודאת זאת?

אגב, אם הבנתי נכון, ניתן להטעין אותו גם עם מטען לא מקורי. מישהו יודע מה נסגר עם העניין של המטענים המקוריים?

זאת כאשר ל-G2 יש סוללה גדולה יותר, רדיו, וכנראה מסך טוב יותר.

כמו כן הייצרנית שלו אינה עושה צרות.

הבדלים נוספים בינהם?

פורסם

לא לכל אחד מתאים מכשיר פאבלט, אני מציע שתתנסי קודם בגודל של המכשירים מסוג זה.

לגבי הנוט 3, לא רק הנעילה האזורית צריכה להדאיג אותך, תעשי חיפוש על KNOX. לגבי העט של הנוט, הרבה מתלהבים ממנו בהתחלה ואז מהר מאוד הוא לא רואה אור יום, לא הרבה משתמשים בו ביום יום. לחלק הוא לא יותר מגימיק וחלק כן משתמשים בו בעבודה שוטפת.

אם את לא צריכה זיכרון אחסון גדול (יותר גדול מ-32GB), אז כנראה שה- G2 יהיה עדיף. אם את כן צריכה זיכרון אחסון גדול יותר וכן מסתדרת עם מכשירים גדולים אז הייתי ממליץ לך לבדוק את ה- LG Optimus G Pro מכשיר עם מסך 5.5 יותר איכותי מהנוט 3, מהיר ומספק עבודה חלקה (נמצא בין ה - S4 ל- G2 מהבחינה הזו וללא הלאגים שיש במכשירי סמסונג) זמן סוללה מעולה, אמור לקבל עדכון לאנדרואיד 4.4 עד סוף השנה.

פורסם

מה עם LG G PRO ביררת עליו ?

הוא מכשיר טוב מאוד יחסית למחיר שלו

קנייה בחו"ל יכול לחסוך הרבה כסף

החסרונות שלו זה המצלמה

ותוכנות יחסית ל NOTE 3 אין הרבה ,אבל לא מאכזב יש פיצרים בסיסים ויציבים אני חייב להגיד

לא יצא לי להתנסות עם הסדרה של NOTE אין לי איך להשואות

יתרונות

מחיר

מהיר מאוד

מסך מעולה עולה על NOTE 2

בטרייה טובה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, חתול ואביב

אביב

הבטתי על הפרו ונראה שאמנם המסך שלו גדול מזה של ה- G2 אולם במשתנים רבים אחרים הוא נראה נחות ממנו. היות ואני קונה כעת אני רוצה את הדבר הכי מעודכן שישאר לי רלוונטי הכי הרבה זמן ואמנם הייתי מעדיפה מסך יחסית גדול (אבל לא מוגזם כמובן) אבל אין זה המשתנה החשוב היחידי.

כך עושה רושם שאם אני רוצה לקנות בקרוב זה מסתכם בין שני המכשירים בכותרת.

.

חתול

1. ה-KNOX הוא באמת עניין מעצבן. מעצבן מאוד אפילו. עושה רושם שנלחמים בו ב- XDA. איני יודעת מה מצבה הנכחי של המלחמה אבל נראה שגם אם יש נצחון מסויים (ונדמה לי שאיתי אזה רום מסויים הנקי מבעיות וגם דרך כלשהי לקבל רוט) זה עדיין לא לגמרי זה.

2. גם הנעילה האזורית מטרידה אותי. הבנתי שיש שתי אופציות, מכשירים שמראש אינם נעולים (הגיעו מאסיה שם אין נעילה אזורית) ומכשירים שהגיעו נעולים (נניח מאירופה) ופרצו אותם. באשר לאחרונים מה יודע מה יהיה מאוחר יותר במיוחד כאשר רוכשים מחנות פרטית שכולנו יודעים מה האחריות שם שווה.

3. קראתי ב-iandroid שמישהו בכלל טוען שה- n9000 טוב ויציב יותר. ייתכן וגם ה-DAC בו עדיף (לגבי עניין זה טרם מצאתי מיידע מסודר). מצד שני, דיי ברור שהמעבד של ה- n9005 טוב בהרבה וגם התמיכה בו בפורומים עדיפה.

4. לגבי העט, דווקא יש לי הרגשה שאני כן אשתמש בו, אבל את זה כאמור איני יכולה לדעת מראש. באשר לגודל - למרות שכבר יצא לי לראות את ה- note2 (אבל לא לעבוד איתו) לא אקנה לפני שאראה בדיוק על מה מדובר.

5. בהתחשב בבעיות שהיו לי עם המכשיר הנכחי אני דגם קצת תוהה לגבי האיכות של המכשירים שלהם. ניחא מכשיר שנראה פלסטיקי, אבל מכשיר דגל שמתנהג "פלסטיקי" זה כבר עניין אחר.

למרות כל אלו, מודה שעדיין לא פסלתי אותו דבר שבהתחשב בכל הנתונים אינו נשמע הכי רציונלי (בני אדם אינם כאלו, אגב).

כנראה שהתלהבתי ממנו קצת יותר מידי ומוקדם מידי.

אגב, מה העניין עם העבודה החלקה? אתה אומר שה-LG מספק עבודה חלקה מזה שה- note3 מספק?

במה זה מתבטא? מהירות? פחות סגירות של יישומים (קרה לי לאחרונה בגלקסי אבל כנראה בגלל שהוא באמת התחנן לרוט חדש), משהו אחר?

מנסה לקרא עוד ולגב דיעה סופית.

למרות שהם מרושעים, אם מישהו יש גם משהו חיובי לומר על note3 שאולי יסגור כמה בעיות שנדמה לי שיש שם אשמח לשמוע גם אותו.

אבל כמובן, לא רק. גם בעיות נוספות שלא חשבתי עליהן תתקבלנה בשמחה. סכ"ה המטרה היא כן לרכוש משהו שייתן את מקסימום התמורה ושלא אתחרט עליו :(

פורסם

נכון שיש כבר מענה חלקי ל- KNOX (וגם לנעילה האזורית), אבל כאן אין סלחנות לטעויות, עשית טעות הדגל הורם הלכה האחריות (לפי מה שידוע מדובר ב- eFuse, שינוי פיזי במכשיר כשהדגל מורם). למה לקנות מוצרים של חברה שהולכת בדרך הזו? מחר הם ימציאו עוד הגבלות חדשות שיותר קשה לעקוף אותן או שלקהילת המפתחים ימאס מהמשחק המטומטם הזה ויעברו לחברות אחרות שלא עושות חיים כאלה קשים (ההגבלות הן לא רק למכשירים חדשים, גם לדורות קודמים כמו S3/N2 בשידרוג ל- 4.3). המסך של ה- S4 טוב, המסך של ה- N3 הוא ירידה ברמה (פשוט "מתחו" את המסך של ה- S4 צפיפות הפיקסלים נמוכה משמעותית), המסך של ה- Pro יותר טוב משניהם.

אני לא יודע איך הביצועים של ה- Pro מול ה- N3 היות ועוד לא יצא לי להחזיק את ה- N3. היה לי את ה- S4 בשני גרסאותיו (i9500/i9505) ויש לי ניסיון קצר עם ה- G2, ה- Pro מהיר יותר מהסמסונגים וה- G2 מהיר ממנו.

ה- DAC ב- N3 גרסת ה- Exynos הוא של Wolfson והוא נחשב בין הטובים שיש לסמארטפונים (או אפילו הטוב ביותר), ל- N3 בגרסת ה- Snapdragon יש DAC של Qualcomm שהוא לא רע בכלל.

פורסם

אגב רוחב של PRO קטן מ NOTE 2

פורסם

נכון ועושה אותו יותר נוח לאחיזה, אגב הוא גם קטן מהרוחב של ה- Note 3.

פורסם

האמת היא שאני לא מבין למה לקנות מכשיר בגודל כזה אם אין סטיילוס. 5, 5.2" זה בערך הגבול לדעתי בשביל מכשיר "רגיל".

פורסם

אני מעדייף כמה שיותר רחוק מהמסך של הפלאפון

פחות לפקס את העיניים

אם היה SDCARD ל LG G2 הייתי קונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים