פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים היי חברים.אתמול חיברתי מסך נוסף ל GTX 460 שלי.חשבתי שאוכל לשחק BF4 במסך אחד, ובשני לגלוש ולהיות ב TS.מסבתבר שלא. אם אלחץ על שולחן העבודה במסך השני, המשחק יתמזער במסך הראשון.שמעתי מאחרים שזה לא כך. הם יכולים גם לשחק וגם לגלוש במסך השני ללא הפרעות.חשוב לציין שאני עם ווינדוס 8.1. ניסיתי להתקין את ultramon אבל הוא לא תומך בווינדוס שלי כנראה (לא נפתח גם עם תאימות).לא יודע אם התוכנה הזאת יכולה לעזור, רציתי לנסות.יש לכם השערות איך אוכל לסדר את זה שאוכל לשחק במסך אחד ובשני לגלוש בלי שהמשחק יתמזער?תודה,אביב.
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים כה, יש לי שלושה מסכים, ואני לא רואה שם שום דבר שאני צריך, או מקל עלי.זה למה אני שואל למה אתה משתמשים בו, אולי פיצ'רים חלפו לי מעל הראש.
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים אני גם השתמשתי בתוכנה, בסך הכל שתהיה לי שורת משימות בכל מסך. חוץ מזה לא היה לי שימוש בה...עכשיו אני עם וינדוס 8.1 וזה עובד הכל לבד אז אני כבר לא משתמש בה.יש משהו שבאמת פספסנו?
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים אני דווקא מעדיף שתהיה לי רק שורה אחת, במיוחד לזמנים שבהם FF מחליט שוואלה, היום נפתחים על הטלויזיה במקום אחד המסכים, ומאלץ אותי להעביר אותו עם הwinkey כי הטלוויזיה מכובה רוב הזמן.
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים האמת שאני משתמש בה כלכך הרבה זמן ועם השינויים האחרונים של WIN8.1 אני לא בטוח מה של מי.
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים ב8.1 הם הוסיפו את השורה לכל המסכים, ואפשר לקבוע איפה החלונות יופיעו (בשורת משימות) - האם בכולם (MIRROR), רק המסך הראשי או שכל חלון יופיע בשורת המשימות בהתאם למסך בו החלון פתוח.מאוד נוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.