פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר בכל חנות מחשבים שבדקתי כתבו פנטיוםעם 1 מגה קאש וטכנולוגיה של 0.09 מיקרוןשאלה ראשונה - למה כתבו פנטיום ולא פרסקוטשאלה שניה - האם הלוח שיש לי כרגע שיושב עליו (2.8 באס800 היפר טריידין) יתמוך לי ב 2.8 פרסקוט ? (שגם הוא יושב על סוקט 478)הלוח הוא של חברת אביט דגם IS7-E
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים פרסקוט היא ליבה חדשה שנכללת תחת המותג "פנטיום", ולכן לא עבדו עליך, זה פשוט פנטיום 4 בדור חדש יותר (כפי שאתה בעצמך רואה מהנתונים הטכניים שרשמת...).אני די בטוח שהלוח שלך לא תומך במעבד החדש, אבל בכל מקרה לא כדאי לשדרג כי ביצועיו נופלים במשחקים מול הדור הנוכחי של פנטיום 4. אני מציע לחכות למהירויות גדולות יותר (בסביבות ה4 ג'יגה הרץ), ואז לקנות פרסקוט.
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים ראשית פרסקוט זה שם הליבה בלבד כשם שהליבה ה"רגילה" 0.13 נקראת נורטווד. בקשר ללוח יש לבדוק באתר החברה יש סיכוי שהוא תומך יש סיכוי שלא ויש סיכוי שצריך לעדכן ביוס כדי שתהיה תמיכה מסוג זה.
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר אוקי תודה רבה עכשיו אני מבין שהפרסקוט זה השם של הליבה כמו שיש לי נורטווד ולא ה"דגם" של המעבד כמו פנטיום\סלרון בכל מקרה בעצתכם אני לא יחליף כרגע ויחכה לראות שיפורים בעתיד
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2879067,00.htmlכרגע המעבד הזה לא להיט בכלל.. (אבל מה שכן, הוא לוהט !! )
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר חחחח תודה רבה אחי! ולפעם הבאה תסמן את כל הכתובת ותכניס אותה למותג URL (שיש למעלה שורה שניה כפתור שלישי מימין צורה של כדור הארץ..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.