עבור לתוכן

טמפרטורה גבוהה של מעבד פנטיום 4

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לאחרונה נתקלתי בבעיות של מחשב נתקע, במיוחד ביישומי גרפיקה כבדים ובעיקר משחקי מחשב תלת-מימדיים (unreal2003 למשל).

ישר אחרי קריסה שכזו בדיקה בBios העלתה כי הטמפ' של המעבד עומדת על 70 מעלות צלזיוס (!!) . גם תוכנה ייעודית של ג'יגהבייט הראתה לי ב Realtime בזמן המשחק שאכן המעבד מגיע ל70 מעלות, וברגע שאני יוצא מהמשחק הטמפ' צונחת חזרה. במצב מנוחה הטמפ' היא "רק" +50 מעלות. (המערכת אינה באוברקלוקינג אבל הנחתי שהשאלה תתאים לפורום קירור... )

כל המאווררים תקינים ועובדים, לפחות למראית עין ואוזן. החדר שלי קריר למדיי. אני לא משתמש בעוד יישומים ברקע.

איפה הבעייה - מעבד או כרטיס מסך? או משהו אחר בכלל?

המפרט הנו:

P4 2.8 Intel HT Dual Channel

1 ג'יגה זכרון

ATI Radeon 9700 Pro

תודה לכל העוזרים, מצטער מראש אם טעיתי בפורום . מקווה שתצילו אותי לפני שתהייה לי מדורה בחדר. ;)

פורסם

את החלק הכי חשוב שכחת

איזה לוח יש לך?

פורסם
  • מחבר

אכן שכחתי... :-\

Gigabyte 8IK1100 i875P

(והזכרון הוא של חברת קינגסטון)

גם קראתי בחדשות באתר על בעיות ב Dual Display , בו אני משתמש. אני לא יודע אם זה רלוונטי מכיוון שה*מעבד* שלי הוא זה שמתחמם. כנראה.

כמו כן, המשחק עצמו איננו משתמש בפיצ'ר הזה, וגם כשביטלתי את האופציה של המסך השני המעבד קדח מחום.

הוספתי גם קיפצ'ור מ Aida, כשהמחשב במנוחה מלאה, מארז פתוח, ורוח פרצים נכנסת לחדר. 43 מעלות.

לא יודע, אולי מידע מהנתונים האחרים שם (מתחים וכו') יביא למישהו איזה רעיון לפתרון. ???

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים