עבור לתוכן

כמה טלפון חכם של ימינו כגון גלקסי 2 או 3 חסין מנפילות?

Featured Replies

פורסם

נגיד ניקח גלקסי 2 או 3

אם המכשיר נופל בעוצמה חזקה על רצפה שטוחה על הגב שלו (על כיסוי סוללה) אבל לא חזקה עד כדי כך שהפלסטיק נשבר או מתפרק המכשיר.

כמה הלוח החשמלי/רכיבים פנימיים מוגנים או יותר נכון חסינים מנזק כלשהו?

והאם אם המכשיר נדלק, המסך לא נשבר, מצלמה עובדת, WIFI עובד ומערכת ההפעלה עולה אומר שבעצם לא קרה שום נזק פיזי לחלקים הפנימיים שלו?

הגיון שלי מצפייה בתמונות אומר שלוח האם שלו זה חלק דיי סטטי ואם הוא מחובר בפנים חזק ולא זז אז עוצמת המכה לא אמורה לפגוע ברכיבים הפנימיים אם לא הפלסטיקה לא נשברה... אני צודק?

תודה רבה

נערך על-ידי hwforcer

פורסם

הכל יכול לקרות. הסבירות נמוכה - נכון. כל זה כמעט ולא משנה, גם ככה המסך ישבר מחלק גדול מהנפילות...

לא ברור לי בדיוק מה השאלה שלך בסופו של דבר.

פורסם
  • מחבר
הכל יכול לקרות. הסבירות נמוכה - נכון. כל זה כמעט ולא משנה, גם ככה המסך ישבר מחלק גדול מהנפילות...

לא ברור לי בדיוק מה השאלה שלך בסופו של דבר.

ידע כללי לגבי עמידות הפנימית של המכשירים.

תודה :)

פורסם

לא נתקלתי בהרבה מקרים שבהם "חלקים פנימיים" נהרסו והמסך לא...

פורסם
  • מחבר
לא נתקלתי בהרבה מקרים שבהם "חלקים פנימיים" נהרסו והמסך לא...

במילים אחרות עם הנפילה על גב המכשיר הייתה מספיק חזקה בשביל לשבור משהו בפנים המסך היה הולך בטוח?

פורסם

ברור..

המסך פשוט לא יודע להתמודד עם הויברציות מהחבטה ונשבר, לכן גם עובדים על מסכים גמישים.

פורסם
  • מחבר
ברור..

המסך פשוט לא יודע להתמודד עם הויברציות מהחבטה ונשבר, לכן גם עובדים על מסכים גמישים.

הבנתי. אז התאוריה שלי לגבי חסינות הרכיבים הפנימיים נכונה.

תודה רבה :)

פורסם

הרכיבים הפנימיים קטנים יותר ועמידים שלא כמו מסך זכוכית גדול ושביר, עד שהויברציה מגיעה אליהם היא נמוכה משמעותית כיוון שמי שספג את רוב המכה הוא גוף המכשיר החיצוני כולל המסך.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר
הרכיבים הפנימיים קטנים יותר ועמידים שלא כמו מסך זכוכית גדול ושביר, עד שהויברציה מגיעה אליהם היא נמוכה משמעותית כיוון שמי שספג את רוב המכה הוא גוף המכשיר החיצוני כולל המסך.

אז ברגע שחברות תתחלנה לבנות מכשירים עם מסך מדולרי (נשלף/מתפרק) שניתן לנתק ללא פירוק כל המכשיר ולהחליף כמו טונר במדפסת הם בעצם יבנו מכשיר כמעת בלתי שביר. שלא לדבר על זה שאז ניתן גם לשדרג למסך טוב יותר (לא גדול יותר).

נערך על-ידי hwforcer

פורסם

מבחן נפילה כואב במיוחד. :behead:

מהצד השני יש עשרות מבחני נפילה בהם לא קרה כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים