עבור לתוכן

עזרה בחוות דעת על דיסק או קי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לרכוש דיסק או קי של חברת silicon power מישהו מכיר?

בכללי אשמח לקבל חוות דעת על החברה ועל האיכות של המוצרים שלהם

הנה הדם שאני מעוניין לרכוש:

http://www.ebay.com/itm/Silicon-Power-Jewel-J10-16GB-16G-USB-3-0-Flash-Drive-Disk-Capless-Metal-Silver-/251355056157

תודה לכל העוזרים!

פורסם

איטי מאוד יחסית לכונן USB3. מה שאתה משלם עליו זה בערך מה שאתה מקבל - אין חוכמות.

http://hotgadget.com.ua/2013/08/17/obzor-usb-nakopitelya-silicon-power-jewel-j10-32gb.html

(תגלול למטה לתמונות)

מהירות הקריאה אמנם בערך פי 2 ממה שתקבל מכונן USB2, אך מהירות הכתיבה היא נמוכה ממה שאפשר לקבל גם מכונן USB2 מהיר, שלא לדבר על כונן USB3 מהיר.

פורסם
  • מחבר

אז יש לך איזה דגם טוב אחר במימדים שלו?

רוב השימוש שלו יהיה במערכת של הרכב ולא אכפת לי USB3 או 2.

היה לי במערכת של הרכב דיסק או קי סאנדיסק קרוזר פיט והוא נאבד לי וזה השני במספר שנאבד לי בחצי שנה האחרונות.

תודה רבה

פורסם

אני רוצה לרכוש דיסק או קי של חברת silicon power מישהו מכיר?

בכללי אשמח לקבל חוות דעת על החברה ועל האיכות של המוצרים שלהם

לצערי מכיר מקרוב. מעבר לזה שהם תמיד הכי איטיים, נתקלתי גם במקרים שהדיסק פשוט נמחק (שגיאת פורמט) כמו שהיה בנגני mp3 הזולים הראשונים..

בעיה נוספת הייתה עם החיבור שהתחיל לעשות בעיות מהר מאוד (גם יחסית לזולים ביותר של sandisk)

זה המוצר שתמיד כשמפרסמים על dok בזול בלי לרשום את החברה, אתה מגלה שזה סיליקון פאואר... , שתמיד שאתה מקבל איזה doc במתנה ממכללה או משהו כזה (אתה יודע - עם הלוגו..) זה שלהם...

בקיצור ממש לא ממליץ (אא"כ יש לך מכללה...).

פורסם

לי יש דיסק אונקי מהחברה הזו, הוא בסדר, אך מעט איטי. יש לי יואסבי2. קניתי אותו עם אחריות לכל החיים [שלי, אני מקוה, לא של הDOK...], כך שזה היה החלק המפתה של העסקה.

פורסם

גם קינגסטון נותנים אחריות לכל החיים.

אל תשכח שהמילה אחריות זה לא מדע מדויק, נניח אם מהירות הdok תירד לרבע-סוג של נתקע קבוע, או אם פעפ אחת יהיה שגיאת פורמט, הם יחליפו?...

ובלי קשר לזה שאין אחריות אם ימחקו לך תמונות חשובות מאוד.

אני ההיתי קונה סאנדיסק אם אחריות מוגבלת לכמה שנים מאשר סיליקון פאואר לכל החיים.

ל החיים [שלי, אני מקוה, לא של הDOK

גדול!

פורסם

כולם כמעט נותנים אחריות לכל החיים.

מהירות הDOK לא "תרד לרבע". זו לא תקלה אופיינית.

תקלה אופיינית זה שהוא פשוט יפסיק לעבוד לגמרי.

אם ימחקו לך חומרים חשובים - נכון, אין אחריות. אצל אף אחד. ותקלות כאלה יכולות לקרות בDOK של כל יצרן. אולי יש כאלה שיותר אמינים מאחרים, אך יש לנו רק מספר מצומצם של נקודות דגימה, אז אין טעם לנסות לשער כזה דבר.

הפתרון הוא תמיד גיבוי - שלא יהיה משהו חשוב שנמצא רק על הDOK. אם זה קרה לך והמידע אבד - אין לך את מי להאשים מלבד את עצמך.

המלצתי היא לקנות אצל חברות מוכרות שמאפשרות מימוש אחריות ישירות מולן בלי הצורך לעבור דרך החנות / יבואן / צד שלישי.

מנסיוני Corsair היא חברה כזו, נדמה לי שגם Sandisk וסביר שגם נוספות.

פורסם

SP חברה ידוע בתחום הפלאש. http://en.wikipedia.org/wiki/Silicon_Power

כל עוד לא מדובר בזיוף המוצר מתאים למטרה (ברכב).כאמור ביצועי כתיבה נמוכים כך שלהעתיק שירים יקח זמן.

פורסם

מהירות הDOK לא "תרד לרבע". זו לא תקלה אופיינית.

טווב כי לי זה קרה, עם סיליקון פאואר.

אם ימחקו לך חומרים חשובים - נכון, אין אחריות. אצל אף אחד. ותקלות כאלה יכולות לקרות בDOK של כל יצרן.

זה בדיוק שהתכוונתי לא שווה לקנות מוצר לא איכותי, גם אם יש עליו אחריות כי מימוש אחריות זאין משמעותו בעיות חד פעמיות ושלא לדבר על כאב הראש מזה. אבל מציאות בשטח שיש חברות בכל התחומים אמינות ועמידות יותר ופחות

נערך על-ידי yosi b

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים