עבור לתוכן

הרמאות במחירים של כרטיסי המסך באתרים לציבור הרחב

Featured Replies

פורסם

זכרונות BGA - זכרונות קבר לא מוכרים, אני בספק אם הם יותר טובים מkingston או samsung.

פורסם

אלא זיכרונות של Kingmax יש לי שני סטיקים של 512 ואני הם מיועדים על פי החברה לרוץ ב CL 2.5 מתחת ל 200 מגהרץ.

מכיוון שלא עברתי את ה 170 בבאס (מסיבות ברורות של קירור לא מספק למעבד) אני מריץ את הזיכרונות בתיזמונים הכי אגרסיבים והם רצים בלי בעיה. הם הרבה יותר זולים מ kingston בכל מקרה אני לא ממש בטוח שהם טובים לאוברקלוק לפחות לא בתיזמונים האגרסיביים

באתרים בחול הצליחו להביא אותם בערך עד ל 190 ויותר אי אפשר היה להגיע עם תיזמונים אגרסיבים. לעומת זאת עם תיזמונים רגילים ומספיק מתח הם הגיעו בקלות ל 200 ומעבר

דרך אגב BGA זה סוג השבב שיש על הזיכרון, BGA זה שבבים קטנים מרובעים שאי אפשר לראות את הרגליים שלהם כמו בכרטיסי מסך החדשים, בעיקרון הם עדיפים מכיוון שהם מתחממים פחות.

פורסם

ככה זה בכל האתרים של המכירות הפמביות, לפחות עד כמה שידוע לי לפחות באחד כתוב "מומלץ לבדוק את המחיר לפני הקנייה" כשרתה בודק את המחיר מחירון אתה שואל את עצמך מי באמת הפראיר שקונה מהאתרים האלו.

מחיר המחירון זה לספקים ולחניות זה לא לך אתה לא אמור לקנות במחיר הקרן כדאי שתחפש מחיר מומלץ לצרכן שזה גבוה ממחיר הקרן... אני מכיר די הרבה מוצרים שמחיר המומלץ לצרכן גבוה פי 3-4 מהקרן בגלל המיסים עליו בעיקבות שזה מוצר יבוא כגון ינות מיובאים כלי רכב וכו ...

פורסם

"מחיר מחירון" או "מחיר מומלץ לצרכן" הם סוגים של עבודה בעיניים

אף אחד לא קונה לפי המחירים האלה

המחיר האמיתי נמצא עשרות אחוזים מתחתם

פורסם

חוץ ממכוניות

שם תמיד קונים לפי מחיר מחירון

פורסם

היי מה אתם צוחקים אני הייתי בין הדבילים האלה שקניתי מוואלה....

קניתי ג'יפה 5200 ב 520 ואני מצטער על זה עד היום... אבל תמיד יש פעם ראשונה ומניסיון רק לומדים לא?

אז האימרה של הפראיירים היא באמת נכונה כנראה...

לא נורא, כסף בא כסף הולך.

פורסם

זוהי שיטת שיווק.... אין מה לעשות לגבי זה... הם תמיד מוסיפים בקטן שמומלץ לברר את מחיר השוק לפני הקניה ושמחיר המחירון הינו המחיר ע"פ היבואן.

כשמשעמם לי אני לפעמים רואה קצת ערוץ הקניות כי שם יש את התוכניות הכי מצחיקות... ;D

פורסם
כשמשעמם לי אני לפעמים רואה קצת ערוץ הקניות כי שם יש את התוכניות הכי מצחיקות...

כן מצחיקות... במיחד הצעות המחשבים שיש להם שהם יעני מורדים לך מהמחיר 3000 ש"ח איזה בני זונות בסוף אתה מגלה שקניתה מחשב ששייך לשנה שעברה במחיר של אכשיו.

פורסם

אני שוקל לפנות לתוכנית הטלוויזיה "זה הזמן" שמשודרת בערוץ 10 וחושפת איוולות שונות מחיינו, רמאיות, שחיתויות

ושאר ירקות טעימים. אם יתנו כמה מילים על התופעה המגעילה הזאתי באתרי הקניות, שפשוט עושקת את הצרכן הממוצע שלא

מבין בגרוש במחשבים, בנוסף שלא מציינים את חברות שמהם עשויים הרכיבים ובכלל זלזול אדיר בצרכן, אני מאוד אשמח.

פשוט בושה.

פורסם

היום כבר כולם יודעים שמחיר מחירון במכרזים השונים הוא בולשיט מוחלט, ומי שקונה ברשת מספיק חכם בשביל להשוות גם מחירים (עד כמה קשה זה יכול להיות :-\).

מה שכן הטריד אותי בפרסומים זה הפרסום באותיות מודגשות שמקבלים את half-life 2 מתנהבבאנדל . לפחות שכאן ידבקו לפרטים ויספרו שמקבלים סיסמה שתאתפשר להוריד עוד חצי שנה (אם לא יותר) את half-life2 דרך האינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים