עבור לתוכן

בעיה בשולחן עבודה ובשורת משימות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה בשולחן עבודה שאני לא יכול להזיז סמלים כאילו הם נעולים הבעיה היא גם בתוך תיקיות בממחשב.

בנוסף לבעיה הזאת השורת משימות נהייתה קטנה יותר פתאום וברגע שאני ממזער דף אינטרנט או תיקיה או כל דבר פעיל זה לא מופיע לי בשורת משימות רק במנהל משימות מראה לי שזה עדיין רץ בדקתי וזה לא בגלל שהיא נהייתה קטנה יותר עם הבעיה הזאת התווספה בעיה שאין סאונד במחשב הרמקולים עובדים גם את זה בדקתי ואני גם לא מצליח לעשות שחזור מערכת זה רושם לי שאני צריך לעשות הפעלה מחדש ואז לנסות עשיתי ולא עזר.

עברתי בפורום הזה וראיתי אנשים עם בעיות דומות שהציעו להם פתרונות שלא עזרו לי ובנוסף חיפשתי גם באתרים מחול ובארץ ובשום דבר לא היה פתרון שעזר לי.

אם מישהו יוכל לעזור לי מבלי להציע לי לפרמט את המחשב תודה רבה.

דרך אגב מדובר במערכת XP וכבר אני יוסיף תמונה

<a  href=%7Boption%7Dhttp://srv1.jpg.co.il/6/527a0bc5ac535.bmp' alt='527a0bc5ac535.bmp'>

פורסם

אומנם ביקשת שלא יציעו לך לפרמט את המחשב אבל לעניות דעתי זה הפתרון היחיד (ועל הדרך אולי תשקול ברצינות לשדרג את מערכת ההפעלה שלך למשהו מהעשור האחרון)

תקלות מסוג זה הן נפוצות מאוד במערכת ההפעלה אקס פי ויש שלל פאצ'ים שאמורים לטפל בהן.

בכללי יש צורך במעט יותר פרטים כדי להכווין אותך לפתרון המתאים.

פורסם
  • מחבר

הפתרונות בקישור שהבאת לא עוזרים ולא נראלי שיש צורך בפרמוט למה המערכת עובדת בסך הכל פשוט 3 דברים לא עובדים כאילו קבצים או פקודות מסוימות נמחקו ממנה...

פורסם

שקלת לעשות שיחזור מערכת? system restore

פורסם

אכן יש המלצה כללית לשדר מערכת הפעלה, אם החומרה מספיק סבירה בכללי.

לגבי הבעיות שהצגת:

בעיות עם taskbar - עוד בזמנו יצא VB script שהיה מאפס את ההגדרות (יש לך מזל שאני עדיין זוכר את זה).

http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/xp_taskbar_desktop_fixall.vbs

הזזת אייקונים בשלוחן עבודה - אין נעילה מוחלטת של מיקום, אלא רק סידור אוטומאטי. מה קורה כאשר אתה גורר משהו?

אין קול - יכול להיות אלף ואחד סיבות שונות. מה הספקת כבר לבדוק?

פורסם
  • מחבר

זה נותן לי לסמן את האייקון אבל לא לגרור אותו הוא בכלל לא זז והסאונד פתאומי לגמרי אם תשים לב למטה גם אין את הסימן של הרמקול שיש בדרך כלל במחשבים וגם הסרגל שפה לא זז לצד איפה שהשעון...

ואיך אני פותח את הקובץ שהבאת לי?

פורסם
בעיה בשולחן עבודה שאני לא יכול להזיז סמלים כאילו הם נעולים

אנקדוטה משעשעת - פעם (לפני בערך 10 שנים) מתחתי את אבא שלי

שמתי לו כמה וכמה קבצים על שולחן העבודה

עשיתי צילום מסך

קבעתי בתור רקע

הסתרתי האייקונים....

הוא כמעט התחרפן

פורסם
  • מחבר

הלוואי וזאת הייתה הבעיה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים