עבור לתוכן

RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB

Featured Replies

פורסם

אחי שמע ממני לעצה בלי להשמיץ אבל לא שווה לך לקנות מksp כי הם נותנים שנה אחת אחריות על הכרטיסים שלהם

ובמקומות אחרים נותנים 3

וחווץ מי זה היה לי סיפור איתם איתם שקניתי כרטיס והוא נשרף לי ולמעשה היה אחריות של 3

אבל בסוף כמו שאומרים קנה טיפה יותר יקר אבל זה משתלם

פורסם

בשום פנים ואופן אל תקנה את גירסת הULTIMATE, יש לו קירור אסלה!:flushthetoilet: לא שווה את הכסף!

הייתה לי לא מזמן ביקורת אחרת עליו שמראה שהוא לא יעיל מה גם שאם תקנה את הSapphir 9800PRO הרגיל ולא הFULL RETAIL אני יביא לך לינק איך להתקין חתיכת קירור עצבני של זלמן שבאמת מעלה ביצועים מוריד טמפרטורה משמעותית ויש מקום לOC.

פורסם

אתה מודע לקטע הזה שספייר קונה את הקירור של זלמן וזה בעצ םאוות קירור כמו שזלמן מוכרים..

הוא בא אם מאורר תואם אם אני לא טועה ועליו אפילו רשום זלמן :)

פורסם

בשום פנים ואופן אל תקנה את גירסת הULTIMATE, יש לו קירור אסלה!:flushthetoilet: לא שווה את הכסף!

הייתה לי לא מזמן ביקורת אחרת עליו שמראה שהוא לא יעיל מה גם שאם תקנה את הSapphir 9800PRO הרגיל ולא הFULL RETAIL אני יביא לך לינק איך להתקין חתיכת קירור עצבני של זלמן שבאמת מעלה ביצועים מוריד טמפרטורה משמעותית ויש מקום לOC.

צודק מאוד. בכרטיסי ATI למעשה אין הבדל ולא כלכך משנה איפה או איזה קירור תשים לו.

פורסם
  • מחבר

אז יש או אין הבדל בין ה- ULTIMATE ל- ATLANTIS מלבד המאוורר ?

כי ה- ATLANTIS עולה איזה 2000 שקל רק בגלל המאוורר

אני לא הולך להוציא 500 שח על מאורר מסכן

מה לעשות ?

פורסם

מאורר? לא ממש, זה יותר שתי פלטות עבות של ברזל, עם 2 צינורות באמצע, אם אתה מדביק להם מאורר אתה תוכל להגיע לתוצאות מעולות בOC, אבל לא צריך לעשות OC לכרטיס כזה ולכן לא צריך את הקירור הזה של זלמן ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים