עבור לתוכן

מעוניין להוסיף עוד זכרון ראם למחשב מזדקן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי מחשב בן 5 שנים שהחלקים שקשורים לעניין הם הלוח Gigabyte GA-P35-DS4

והזכרונות שני סטיקים של Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5

אני חושב ב99% שהלוח לא תומך בזכרונות DDR3 ואני מעוניין להוסיף ל4 גיגה ראם שכבר קיימים עוד 2 או 4 .

אז יש לי כמה שאלות לגבי זה

1.האם בכל זאת אני יכול להוסיף זכרונות DDR3 האם הם יעבדו עם הלוח שלי והאם הם יעבדו בצורה תקינה עם הזכרונות הקיימים?

2.במידה שלא האם אני יכול להוסיף לזכרונות הקיימים כל סוג של זכרונות DDR2 לא משנה מתחים MHz 5-5-5-18 מהירות שעון הקיימים הם 800 או שחייבת להיות התאמה כלשהיא בשביל שיעבדו?

תודה.

פורסם

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2745#sp

1. 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory
  2. Dual channel memory architecture
  3. Support for DDR2 1200 (O.C.)/1066/800/667 MHz memory modules

הלוח תומך רק בDDR2 ואתה יכול להוסיף זכרונות של חברה אחרת למרות שיש רשימה מצומצמת של דגמים שהחברה עצמה בודקת על הלוח ושלא גורמים לבעיות מאחר והם לא יכולים לבדוק את כל הזכרונות בשוק, ועדיף פשוט להוסיף עוד 4GB .

זכרונות - DDR2 - 2GB - בודד

זכרונות - DDR2 - 2GB - זוג

בינתיים זה הדגם הכי זול(200₪) Team DDR2 2048MB 800MHZ CL5(נמכר כזוג) למרות שכאשר נכנסים לחנות עצמה דרך זאפ לא מצוין בעמוד המכירה שזה x2 אז אולי עדיף לשאול את החנות לפני שקונים, ואם זאת טעות של זאפ אז אפשר ללכת על 2 יחידות של Kingston KVR800D2N6 ב129₪ ליחידה.

פורסם

אתה יכול להוסף זיכרון, המלצה חמה תוסף גם SSD של 60 ג'יגה ותתקין בו את מערכת ההפעלה שלך. השילוב אמור להחזיק א המחשב הקיים שלך עוד שנתיים שלוש לפחות. וה SSD יגרום לו לעבוד מהר כמעט כמו מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

באסה קצת כי בתוכנה AIDA64 הוא רושם שיש תמיכה בDDR3-1066 ו1333

פורסם

תבדוק שוב את הדגם של הלוח אם שלך, אולי זה לא הדגם הנכון ויש שם את האות C ואז זה אומר שהלוח שלך תומך גם DDR2 וגם DDR3 (אבל לא יחד!)

פורסם
  • מחבר

איפה אמור להופיע הC ? אני מעלה תמונה שמפרטת איזה לוח זה..[ATTACH=CONFIG]4402[/ATTACH]

פורסם

לפי מה שכתוב כאן אז הלוח תומך רק DDR2 ועד 4 כרטיסי זיכרון של 2 ג'יגה כל אחד.

אם אתה רוצה להיות בטוח, אז אתה יכול לפתוח את דלת המארז ולראות את הדגם שכתוב על הלוח עצמו. הC אמור להופיע אחרי ה35. אבל כנראה שמה שכתבת זה הדגם הנכון.

לגבי הוספת זיכרון, לא ציינת למה אתה צריך עוד זיכרון ומה השימושים העיקריים של המחשב. בגדול ברוב המקרים יותר מ4 ג'יגה לא באמת יעזור לך. מה שיותר יעזור זה קצת OC למעבד ולזיכרון (לכל הפחות הורדת התזמונים לCL4).

להשקיע כסף במחשב כזה ישן, לדעתי זה בזבוז, עדיף כבר לקנות מחשב חדש... אבל שוב, זה תלוי באופן השימוש שלך במחשב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים