פורסם 2013 בנובמבר 712 שנים מחבר עדכון :TMS אישרו לי להחליף כרטיס מסך . יש להם רק את GB ואת VAPOR / DUAL X .להחליף לGB ? הוא פחות מרעיש ?אני מאמין שההבדל ביצועים בינו לבין הVAPOR X הוא מינורי ולכן זה לא שיקול
פורסם 2013 בנובמבר 712 שנים מחבר חח תעזור לי, ההתלבטות היא כזאת- על פי הטמפרטורות VAPRO X הגיע לי ל80 מעלות ואילו בTH אומרים שGB הגיע ל73 מעלות- ראיתי סרטונים ביוטיוב על עוצמת הרעש - ה VAPOR X נשמע כמו סילון ליד האחרים http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-280x-third-party-round-up,3655-6.html- מעריך שהפרשי ביצועים לא ישפיעו ( במיוחד שאני לא גיימר כבד )מה לוקחים ?
פורסם 2013 בנובמבר 712 שנים האמת אני מכיר את שני הקירורים על כרטיסי ה-7970 ולא על ה-280X.ממה שאני יודע הDual X נחות יותר, יותר מלקחת ולנסות אני לא יכול להמליץ לך כלום..
פורסם 2013 בנובמבר 712 שנים לך על ה - GB, לפי הביקורת ב - THG עם הביוס החדש שלו הכרטיס שקט יחסית (וחם יותר רק ב - 4 מעלות בהשוואה לביוס הקודם והרועש יותר).
פורסם 2013 בנובמבר 712 שנים מחבר הוא גם שומר על טמפרטורה נמוכה לא ?ככה שאורך החיים שלו ארוכה יותר מהשערה שלי , אני טועה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.