עבור לתוכן

מה יותר בריא

Featured Replies

פורסם

כן , תכניס לרשימה את היונדאי Q17... הוא המסך LCD 17" הכי מומלץ היום לפי דעתי! הוא פשוט מסך מדהים!!! ראיתי אותו אצל חבר וקיבלתי שוק , הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם...

פורסם

תגידו איך זה שרשום לי על המסך 60 הרץ והוא פועל לי על 75?

פורסם
  • מחבר

ה Q17 באמת נראה מסך טוב אבל המהירות תגובה שלו היא 20 ושל השאר 16 אז אולי רואים בו טיפה יותר טוב אבל במשחקים למשל שאר המסכים נראה לי איתנו לי עבודה יותר טובה

אז אני עכשיו מתלבט בין שנים ה Q17 ל LG flatron 1710b

נראה לי אולי ל Q17 יש תצוגה יותר טובה אבל כמו שאמרתי קודם ל LG יש קצב ריענון יותר גבוה והוא FLATRON מה אתם אומרים?

Q17:

http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp

1710b:

http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1710BL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=13

פורסם

אני (טפו טפו טפו מלח מים מלח מים 800 שקל :P) אקנה עוד מעט את ה-Q17, לא הייתי צריך להתלבט הרבה, רק ת'רד אחד פה וקצת קריאה של ביקורות, ולדעתי הוא הבחירה הנכונה בתקציב הזה, גם לעומת ה-LG, וממש אין לך מה לדאוג במסכי LCD לגבי תדרי ריענון, תסתכל באתר יצרן ותראה שרזולוציה מומלצת (לל-Q17 למשל) היא 1280X1024@60HZ ככה שזה צריכה להיות הדאגה האחרונה שלך.

בכל אופן, בהצלחה! :)

פורסם
  • מחבר

ה Q17 באמת נראה בחירה טובה אבל עם ה LG אני יכול לעבוד על אותה רזולוציה שאתה ציינת ב 75 ויש לזה יתרנות במשחקים ואני מדיי פעם גם משחק למרות שלא הרבה אני חושב שבגלל זה אני ילך על ה LG אולי אני יקבל תצוגה טיפה פחות טובה אבל קצב ריענון יותר גבוה הדבר הבאה שאני צריך לבדוק זה לגבי האחריות תודה לכולכם שלומיק

פורסם

יש לי שאלה בנושא, האם לעבוד על 75 זה בסדר?

ואיך אני יודע אם המסך שלי יכול לעבוד על 85 או לא? זה יכול לפגוע במשהו אם אני שם את זה על 85?

נ.ב

יש לי מסך מאג לא שטוח יחסית ישן

פורסם
  • מחבר

מה הדגם המדויק של המסך שלך?

ובעיקרון מומלץ במסכי CRT לעיניים לעבוד בלפחות 85HZ אבל גם אני עובד עכשיו על 75 זה פשוט פחות מומלץ בגלל זה אני מחליף עכשיו ל LCD

פורסם

הדגם הוא xj770

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים