עבור לתוכן

כרטיס מסך הכי טוב למשחקים ב 800-1000 שח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רגע מה הכוונה ללא טריוויאלי. יש סיכון בלקנות את הכרטיס7950 עם ה 3gb ולעשות לו אוברקלוק כדי שיהיה כמו ה280x? כי אולי באמת זה עדיף אם ב100 שקל אקבל רמה הרבה יותר גבוהה מה270x...

פורסם

לא טריוויאלי הכוונה שזה לא פשוט, כי בשביל להגיע לרמה של ה280X צריך לעשות לו אוברקלוק ענקי ולא כל הכרטיסים מסוגלים להגיע לזה, אבל לא שזה מסוכן, לפחות כל עוד לא מעלים את המתח בצורה מסוכנת וטיפשית. מעולם לא היה לי נזק לכרטיס מסך בגלל OC, קראשים כן, ארטיפקטים כן, ואז כל מה שעושים זה מורידים טיפה את הקלוק למצב שבו הכל יציב והכל פועל סבבה.

הנה לך הנתונים על הדף:

http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=679&card2=664

הHD7950 דומה מאוד ל HD7970 (280X רק עם פחות TMUS.

צריך לעשות אוברקלוק דיי ענקי כדי להגיע לרמה של ה280X אבל ל7950 יש פוטנציאל ענק בOC והוא מסוגל להגיע כמעט עד לזה, ה270X (HD7870 לעומת זאת בא עם קלוקים דיי גבוהים כבר מהמפעל והוא פשוט חלש יותר, כך שהפוטנציאל שלו יחסית מוגבל.

אתה מוזמן להסתכל בעצמך על הנתונים על הדף דרך האתר ^

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המפורטת.

אז אני מבין שהמגבלה היא בלוח האם. יש לך המלצה ללוח אם איכותי באזור ה250 ש״ח שיחזיק את הOC המפלצתי המדובר לכרטיס מסך הזה?

פורסם
  • מחבר

״לעשות לו אוברקלוק ענקי ולא כל הכרטיסים מסוגלים להגיע לזה״

אני לקחתי את המילה כרטיסים כלוחות אם. כי אנחנו מדברים גם ככה על ה7950....אז מה הכוונה לא כל הכרטיסים?

אתה מדבר על הדגם?? אז איזה דגם לקנות. מה המצרכים להגעה לאוברקלוק הנכסף הזה?

פורסם

ההגבלה במשפט הזה מגיע מכיוון הליבה הגרפית, יש ליבות טובות ויש פחות טובות.

פורסם
  • מחבר

אז אפשר בבקשה המלצה ואולי לינק לכרטיס עם הליבה כמו שצריך לאוברקלוק? זה של MSI מספיק?

פורסם

מה זה ליבה כמו שצריך?

אם נפלת על ליבה טובה, מה טוב, אם נפלת על אחת פחות טובה... טוב זה מה יש.

פורסם

לא רק ליבה, גם זיכרונות, מייצבי מתח וכולי.

פורסם

כן, כמו שאמרו. אם לפשט לך את זה, זה כמו לוטו D: כרטיסי מסך שונים (אותו מודל והכל, פשוט הכוונה לכמות של אותו כרטיס) יהיו בעלי פוטנציאל שונה לOC. זה פשוט עניין של מזל אם זכית באחד יותר טוב או פחות טוב. זה לא כזה קריטי כי בכל מקרה הOC יהיה משמעותי, כי לכל הHD7950 שראיתי יש אפשרות להגיע לתדר גבוה, גם אם לא תצליח להגיע לרמה של 280X אתה תגיע לרמה קרובה לזה, לדעתי זה והעובדה שיש לך 3GB זיכרון לעומת 2GB של ה270X שווה את ה100 ש"ח הבדל. החלטה שלך סך הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים