פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים היום הגיע לי מחשב חדש מTMSI5 4570R9 280X VAPOR X1Tהתקנתי עליו ווינדוס 7 (64 ביט כמובן)2 דברים :1 - הורדתי את התוכנה CPU-Z ובGRAPHICS לא כתוב בכלל R9 280X אלא שמחשב עובד על הכרטיס מסך מובנה של המעבד , למה ?2. התקנתי את הווינדוס עכשיו חילקתי ל2 מחיצות אחת של ווינדוס ואחת של שאר המחשב . שאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק את המחיצה של הווינדוס ויש עליה 260G , איפה המחיצה השניה עם שאר השטח ?
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים 1. תבדוק בביוס שזה על PEG/PCIe ולא משהו אחר2. תריץ את diskmgmt.msc ותבדוק שהמחיצה מוגדרת כראויבהצלחה
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים מחבר וואו אני חייב עזרה !!!לאחר ששיניתי את ההגדרה בביוס לכרטיס גראפי חיצוני , אני מדליק את המחשב ואין תגובה למסך !המחשב רץ , הלד בכרטיס מסך פועל (לד כחול שאומר שהכל תקין) החלפתי בין כל החיבורי מסך ועדיין לא עובדזה לא מגיע בכלל לביוס זה לא מראה כלום על המסך !!עזרה בבקשה
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים מחבר עדכון : הצלחתי לפתור את בעיית המסך שהקפיצה לי את הלבניתקתי את הכרטיס מסך ואת הRAM הפעלתי את המחשב - לא פעל המסךחיברתי שוב ופעל ברוך ה'עדכון 2 : נפתר בעיית הקשיחתודה לך chainreaction נערך 2013 בנובמבר 312 שנים על-ידי ranrubin1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.