עבור לתוכן

התחדשתי ב LG G2 כמה שאלות

Featured Replies

פורסם
דיי כבר עם הקישקוש האידיוטי הזה.

איזה שימושים יש לך בטלפון שהוא באמת צריך יותר מה-32 ג'יגה (בערך 25 זמינים) שהמכשיר מציע? מוזיקה במילא יושבת בענן של גוגל (גוגל music, עד 20,000 [!] שירים בלי הגבלת נפח), ובמקרה הכי קיצוני אם רוצים פתאום לקחת אוסף סרטים לטיסה ארוכה או משהו - אפשר לחבר דיסק און קי עם מתאים usb בחצי דולר.

דגם ה-16 ג'יגה הוא קצת גבולי (בכל זאת המכשיר מצלם וידאו HD ותמונות ברזולוציה גבוהה ולפעמים רוצים לשמור אותם במכשיר לתקופה לא קצרה), אבל גם המחיר בהתאם ומי שזה מתאים לו - יעריך את האופציה.

עולם הטלפונים הולך ומעלים את חיבור ה-SD, כמעט כל מכשיר חדש שיוצא היום כבר לא מגיע עם חיבור כזה.

אפילו אנדרואיד כמערכת הפעלה לא מעודדת שימוש בכרטיס SD.

תתמודד.

chelsky26, כן, זה יעבוד.

למה כ"כ כעס?

אני משתמש ממש מעט במכשיר שלי, ומספיק 2-3 משחקים כבדים ששוקלים 1GB כל אחד מהם, והופ נעלמו להם נתח גדול מהמכשיר.

16GB למכשיר שכזה זה מעט בושה, והייתי על סף קניה של אחד, כשרציתי את ה 32 - ההפרש קופץ במחיר.

אני כרגע משתמש ב ONE X ומתוך ה 32GB + ה 25GB שיש לי בעניין, במכשיר עצמו יש לי 7 GB פנוי.

• תגובות 51
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שהעצבים נובעים מהגנתיות (עמדה דפנסיבית) על ידי התקפה. אנשים שרכשו את המכשיר לא רוצים להרגיש שיצאו פראיירים לאחר ששילמו הרבה, ומתקיפים כל מי שמערער את ביטחונם. ואם המגמה היא באמת לכיוון של מכשירים ללא יכולת שדרוג זכרון, אני נראה לי שאשאר עם המכשיר האחרון שיציע את זה הרבה מאוד זמן.

פורסם
אני חושב שהעצבים נובעים מהגנתיות (עמדה דפנסיבית) על ידי התקפה. אנשים שרכשו את המכשיר לא רוצים להרגיש שיצאו פראיירים לאחר ששילמו הרבה, ומתקיפים כל מי שמערער את ביטחונם.

צריך להיות אידיוט רציני בשביל לטעון דבר כזה על העמדה שלי, לאור ההודעות שלי בפורום הזה מהתקופה האחרונה שקדמה לרכישה שעשיתי לפני 4 ימים אחרי מחקר מעמיק.

ולא סתם אידיוט, ממש אבל.

המצחיק הוא שקניתי את דגם ה-32 ולא את ה-16 כי אמרתי לעצמי "שיהיה", ובסופו של דבר אני אפילו לא יודע במה כבר למלא אותו.

המוזיקה שלי יושבת אצל גוגל ולא תופסת כלום על המכשיר.

יש לי כ-20GB פנויים על המכשיר, 50GB זמינים לנצח בענן של BOX, עוד כ-10GB בדרופבוקס, ועוד כ-10GB בגוגל דרייב (15 בניקוי 5 של הג'ימייל).

"הגנתיות על ידי התקפה כדי לא להרגיש פראייר".......

איזה אידיוט.

פורסם

לא מבין מה אדיוטי כשאנשים חושבים שבעידן של היום 32GB זה כלום.

לא כולם יודעים או רוצים להתחיל להעביר מוזיקה לענן.

לא רוצה דרופוקס ועננים עם תהליך כניסה, ססמאות, איטיות ועוד, רוצה שמירה במכשיר וזהו.

כנראה שאתה לא מצלם ולא משתמש מספיק עם המכשיר כדי להבין ש-32GB זה מעט.

כמה סרטונים עם המשפחה והילדים שנאגרים על המכשיר, אפליקציות ושירים והופ אתה כבר בלי מקום,אין כמו אפשרות להרחבה.

דרך אגב אתה לא חייב ולהתעצבן, אם כמה וכמה אנשים אומרים לך אחרת, כנראה שאתה מנסה לשכנע את עצמך (-:

נערך על-ידי idanmal

פורסם

מי שחושב אחרת מהבחור נחשב בעיניו פעמים רבות ל"אידיוט". לא צריך להתרגש, זה הסגנון הבוטה והלא כל כך מתורבת שלו.

מי שלא מבין למה צריך לפחות 32GB, יבין זאת אם וכאשר תהיה לו משפחה שהוא ירצה לצלם באופן קבוע. לבעלי משפחות, הסמארטפון של היום משמש כאלבום תמונות וסרטונים נייד, שמשתמשים וצופים בו לא מעט. זה לא משהו שנוח לבצע בענן. מעבר לכך, וידאו באיכות hd מתנפח לעשרות ואף מאות מגה גם בסרטון קצר של דקה או שתיים. מי שמצלם הרבה סרטונים של המשפחה, יגלה שגם 32GB נגמרים מתישהו וצריך לסנן מה משאירים לצפייה חוזרת ומה מעבירים למחשב.

לגבי מוזיקה בענן - לא פרקטי כשנוסעים לחו"ל ולא רוצים לשלם על חבילות גלישה יקרות בכל מדינה בה עוברים, או להסתובב עם דונגל usb משתלשל מהמכשיר.

צר לי, אבל מי שלא מבין שהצרכים המינימליים שלו שונים מצרכים של אחרים, ומכנה אותם "אידיוטים" בשל כך, כנראה שלא סובל בעצמו מעודף תבונה.

נערך על-ידי Animor

פורסם

ה50 גיגה מהבוקס כבר לא בתוקף מ2012

פורסם
לא רוצה דרופוקס ועננים עם תהליך כניסה, ססמאות, איטיות ועוד, רוצה שמירה במכשיר וזהו.

מה?

רואים שאתה סתם מדבר באוויר ואין לך מושג איך זה בכלל עובד.

ה50 גיגה מהבוקס כבר לא בתוקף מ2012

ספר את זה לחשבון שלי שקיבל 50 ג'יגה לפני 4 ימים.

הם כן.

• The offer is valid from through 9/30/14.

https://support.box.com/entries/22264258-LG-50GB-Promotion-FAQ

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

אגב, גם גוגל הגדילו את הענן שלהם ל25 ג'יגה לא מזמן.

פורסם
מה?

רואים שאתה סתם מדבר באוויר ואין לך מושג איך זה בכלל עובד.

יש לי דרופבוקס, לא תשכנע אותי שזה יותר מהיר, נגיש ומאורגן לגשת לסרטונים באורך נגיד 5 דקות של הבן שלי.

פורסם

בקשר לנגיש ומאורגן - סרט או תמונה בענן זהה לסרט או תמונה במכשיר (תלוי בענן)אני משתמש בזה של גוגל (מה שהיה בעבר פיקסה והיום גוגל+)

כל האלבומים מופיעים בגלריה במכשיר

במקביל, כל תמונה חדשה שאני מצלם עולה לענן אוטומטית ויורדת במקביל למחשב הביתי.

ההבדל היחיד זה במהירות (בתמונה זה לא רלוונטי, בסרטים מן הסתם יותר)

פורסם

^בגלל זה רשמתי סרטונים באורך מסויים ולא תמונות, מה גם שלהעלות אותם אתה תלוי בחסדי האינטרנט הסלולארי ה״מצויין״ שיש בארץ הקודש.

פורסם

לא תלוי בכלום

המכשיר מוגדר להעלות אותם דרך WIFI כשהוא בטעינה

בפועל זה קורה בד"כ כל לילה.

כמובן שלא צריך להגזים, אין בעיה לשמור המון סרטונים גם במכשיר (בכל זאת יש לך 16/32 ג'יגה של זכרון)

פורסם

לא יודע, אני עדיין מעדיף זיכרון פיזי שאוכל להגדיל.

פורסם

אולי עוד שנה-שנתיים כשיהיה בארץ (בתקווה) LTE תשנה את דעתך

פורסם

^ זה לא יקרה כל כך מהר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים