פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים שלוםקניתי לפני כמה ימים מחשב חדשיש לי שאלה -הכונן הקשיח הוא של 1T ושאלתי היא אם מומלץ בעת התקנת המערכת הפעלה ליצור מחיצה (למשל מחיצה של 200GB) שבה יותקן רק מערכת ההפעלה ולא להתקין בה עוד דברים ובשאר המחיצות להתקין עוד דברים
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים שלום,ראשית תתחדששנית - נא ערוך את הכותרת ליותר אינפורמטיביתשלישית - הרגל לא רע לפצל בין מערכת הפעלה\אפליקציות לבין מידע - 250 יכול להיות נחמדמה שאני עושה בד"כ עם דיסק יחיד זה באמת מפצל - שם את מערכת ההפעלה וכל התוכנות בסל אחד ובמחיצה השניה שם מידעאני מאוד ממליץ על קניית SSD כדיסק מערכת ואז אתה לא צריך גם לפצלבהצלחה,גבריאל
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים מחבר תודה רבהSSD אופציה יקרה לי מדימה הכוונה מערכת הפעלה וכל התוכנות הכוונה שלך זה אופיס וכאלה ?ומה הכוונה מידע
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים מה הכוונה מערכת הפעלה וכל התוכנות הכוונה שלך זה אופיס וכאלה ?ומה הכוונה מידעכן - גם משחקים\תוכנות תיבם ובכלל כל מה שנחשב תוכנהמידע - קבצי משתמש\מסמכים\תמונות\סרטים\שירים\עיזות וכיוב'
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים מחבר לא עדיף לי לחלק את ה1T לשלוש מחיצות ?אחת מערכת הפעלה אחת תוכנות ומשחקים ואחת למידע?
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים לא עדיף לי לחלק את ה1T לשלוש מחיצות ?אחת מערכת הפעלה אחת תוכנות ומשחקים ואחת למידע?אין טעם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.