עבור לתוכן

צריך המלצה לטלוויזיה שתתאים לתנאים שלי

Featured Replies

פורסם

רצוי מסך 37-42 אינץ' בתקציב עד 2500 שקלים.

המטרה היא לחבר למחשב באמצעות כבל HDMI או משהו ולהפעיל משחקים כבדים וסרטים מהמחשב כדי שאוכל לצפות בזה במחשב.

אשמח לדעת בנוסף

- אם אני צריך לקנות משהו בטלוויזיה או במחשב כדי שההתאמה בין המחשב לטלוויזיה תהיה טובה יותר.

- ואם יהיה דיילי במידה ואני מפעיל משחקים במחשב וצופה בהם בטלוויזיה, או שזה יהיה כמו לחבר מסך גדול יותר למחשב.

הצעות?

פורסם

פשוט לחבר את המחשב לטלוויזיה עם HDMI (או DVI ל-HDMI ובנוסף יציאה לרמקולים).

אין הבדל מיוחד בין מסך מחשב למסך טלוויזיה חוץ ממספר חיבורים, שלט, גודל ומעבדי תמונה (שאותם אפשר ורצוי לבטל בגיימינג).

הטלוויזיה המומלצת בתקציב - UA40F5000 של סמסונג.

פורסם

מדובר בפלזמה ולא LCD ולכן לא מתאימה למחשב (צריבת תמונה). בנוסף יש לה רזולוציה נמוכה מאוד.

פורסם
  • מחבר

רשום שם שזה LED...

זה לא הטלוויזיה השמנות (קוביות)? לא רשום LCD.

סלח לי על הבורות

פורסם

LED זה בסה"כ סוג התאורה האחורית שמסכי LCD משתמשים בהם. פעם היו משתמשים בתאורת CCFL והיום ב-LED. עדיין מדובר במסך LCD.

הטלוויזיות השמנות נקראות CRT והפסיקו לייצר אותם כבר מזמן.

פורסם
  • מחבר

טוב.

עזרת לי להיסגר על הטלוויזיה שאני קונה. תודה!

פורסם
  • מחבר

התקשרו אלי מהחברה שהזמנתי ממנה את הטלוויזיה על מנת להודיע לי שהטלוויזיה שאני קונה היא מייבוא מקביל.

זאת אומרת שזה מיוצר במקום אחר בסין ולא במפעלים הרשמיים של סאמסונג.

ייתכן ויש חסרונות נוספים אני אצור איתו קשר עוד מעט שוב כי לא יכולתי לדבר באותו רגע...

מה ידוע לכם על דברים כאלה?

פורסם

טלוויזיה מהיבואן הרשמי עולה כמה מאות שקלים יותר. חוץ מעוד אחריות (3 שנים לעומת שנה) אין חסרונות נוספים.

פורסם
  • מחבר

הרגע דיברתי איתו, הוא טוען שהמוצר יהיה 50 הרץ במקום 100 הרץ, אין תמיכה בעברית או בעידן פלוס.

הוא מוכן לתת לי תמחיר הטוב ביותר לטלוויזיה מייבואן רשמי בתוספת של 500 שקלים. (2250 ללא רשמית, 2750 לרשמית).

שווה להוסיף את ה-500 שקלים האלה בשביל השקט הנפשי? או אולי לחפש טלוויזיה זולה יותר ורשמית?

פורסם

תבדוק אם יש מחיר טוב יותר לטלוויזיה עם אחריות של סם ליין. אם אין, לדעתי שווה להוסיף (בשביל האחריות)

פורסם
  • מחבר

בדקתי והמחיר הטוב שהיה בזאפ גבוה בכמעט 100 ש"ח.

טוב, אז כנראה שאני אלך על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים