עבור לתוכן

הגדרות מדפסת בשני מחשבים windows 7 x64

Featured Replies

פורסם

התקנתי מדפסת USB משולבת של CANON מדגם MX375 ושיתפתי את המדפסת למחשב השני, ובמחשב השני לחצתי "התחבר" על המדפסת שמותקנת במחשב הראשון, אני מדפיס בהצלחה משני המחשבים.

יש רק דבר אחד שאני לא מצליח להבין: 1. אני מגדיר במחשב השני הדפסה ידנית משני צידי הדף, ההודעה על המשך ההדפסה משני הצדדים, תיבת הדו שיח קופצת במחשב הראשי (מחשב א') ולא במחשב ב', השאלה היא למה, והאם ניתן לשנות זאת?

האם כך זה צריך לעבוד?

תודה.

פורסם

למה שתרצה לההודעה תוצג במחשב השני?

המדפסת נמצאת ליד המחשב הראשי ולכן הכי הגיוני שההודעה וההראות על ביצוע הדפסה דו-צדדית יופיעו ליד המדפסת.

לא?

פורסם
  • מחבר

אני בעיקר רוצה להבין את הסיבה הטכנית שכך זה עובד בברירת מחדל, והאם יש דרך לשנות את ההגדרות כך שההודעה תקפוץ במחשב 2 שממנו שלחתי את ההדפסה ב DUPLEX בפועל, שאר בני המשפחה שעובדים עם המחשב הזה לא מודעים שצריך ללכת למחשב 1, ללחוץ אישור על ההודעה הקופצת ושההדפסה תימשך, אם לא ניתן לשנות את ההגדרות הללו, מקסימום אני אדריך אותם שזה מה שצריך לעשות.

תודה בכל מקרה, ממתין לעוד תשובות.

פורסם
התקנתי מדפסת USB משולבת של CANON מדגם MX375 ושיתפתי את המדפסת למחשב השני, ובמחשב השני לחצתי "התחבר" על המדפסת שמותקנת במחשב הראשון, אני מדפיס בהצלחה משני המחשבים.

יש רק דבר אחד שאני לא מצליח להבין: 1. אני מגדיר במחשב השני הדפסה ידנית משני צידי הדף, ההודעה על המשך ההדפסה משני הצדדים, תיבת הדו שיח קופצת במחשב הראשי (מחשב א') ולא במחשב ב', השאלה היא למה, והאם ניתן לשנות זאת?

האם כך זה צריך לעבוד?

תודה.

במחשב השני התקנת תוכנה מלאה למדפסת ? או שרק עשית שיתוף מהמחשב הראשון ? אם רק עשיתי שיתוף אז ההודעה שאתה מקבל הגיונית כי התוכנה מותקנת רק במחשב אחד שהוא הראשון

פורסם
  • מחבר

רק במחשב א' התקנתי את התוכנה המלאה עם הדרייברים של המדפסת, ממנו עשיתי שיתוף למחשב ב'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים