עבור לתוכן

בעית סאונד עם לוח אם GA-G41MT-S2PT

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה ממש מעצבנת ואני לא מצליח למצוא את מקור התקלה.

קניתי רמקולים לוג'יטק( 5.1) לפניכמה ימים וחיברתי אותם בשלוש הכבלים לכרטיס קול-מובנה, שבלוח אם ( GA-G41MT-S2PT).

מתי שהרמקולים דלוקים ולא מוציאים קול הם שקטים, אבל מתי שאני שם שירים ובמיוחד בסרטים יש מין רעש מעצבן של "פצפוצים" מהרמקולים כל כמה שניות, ניסיתי גם לחבר את הכבל ישירות מהרמקול לפלאפון ולהריץ את הסרט ואין רעשים בכלל.

יש למישהו כיוון לאתר את התקלה?

יש לציין שיש לי windows 8 אם זה משנה.

בתודה מראש

משה.

פורסם
  • מחבר

אין לאף אחד פתרונות בשבילי???

פורסם

ניסית רמקולים אחרים על מנת לוודא שהתקלה לא מהם? בנוסף צריך לבדוק האם יש תהליך כלשהו שמעמיס על הזכרון או ה CPU של המחשב וגורם לכך שהצליל יהיה מקוטע, אצלי יש תקלה זהה לשלך רק שאני מבצע מס' רב של הורדות ב UTORRENT במקביל, וכשאני סוגר את התוכנה או מגביל את כמות הקבצים והמהירות הורדה, אזי התקלה מסתדרת.

תנסה גם לאפס לברירת מחדל את הגדרות השמע, במידה ושינית משהו.

פורסם
יש לי בעיה ממש מעצבנת ואני לא מצליח למצוא את מקור התקלה.

קניתי רמקולים לוג'יטק( 5.1) לפניכמה ימים וחיברתי אותם בשלוש הכבלים לכרטיס קול-מובנה, שבלוח אם ( GA-G41MT-S2PT).

מתי שהרמקולים דלוקים ולא מוציאים קול הם שקטים, אבל מתי שאני שם שירים ובמיוחד בסרטים יש מין רעש מעצבן של "פצפוצים" מהרמקולים כל כמה שניות, ניסיתי גם לחבר את הכבל ישירות מהרמקול לפלאפון ולהריץ את הסרט ואין רעשים בכלל.

יש למישהו כיוון לאתר את התקלה?

יש לציין שיש לי windows 8 אם זה משנה.

בתודה מראש

משה.

יש ברמקולים בקר ווליום ? הגברת אותו עד הסוף ? אם כן תנסה להנמיך אותו מעט

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם אותם הרמקולים דרך מקור אחר כמו פלאפון ולא היו רעשים,לגבי העומס שום דבר לא רץ ברקע.

והרמקולים עושים גם רעש שהם על ווליום נמוך בזמן השמעת סרט או מוסיקה.

יכול להיות בגלל שהדרייבר לא תואם (יש לי win 8 ) יש לי רעשים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים