עבור לתוכן

Nexus 5 ואנדרויד קיט-קט 4.4 שוחררו

Featured Replies

פורסם

ברור...

אני עכשיו עם זמן מסך של 2:37 והסוללה ב50%.

• תגובות 241
  • צפיות 26.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבהירות היא אוטומטית.

אגב, אתה רואה מבחנים בgsmarena של 10 שעות וכו'.

בפועל אתה תגיע להרבה פחות. מניסיון.

פורסם

עם טעינה באמצע היום אל תשכח

רואים בגרף

שיפור

פורסם

זמן הסוללה גם מאוד תלוי בקליטה של הרשת הסלולרית. אם יש קליטה גבוהה = שימוש מינימלי בסוללה, אם יש קליטה נמוכה מעבר בין רשת לרשת (כמו למשל בגולן+סלקום) = שימוש רב בסוללה.

פורסם

זמן מסך תלוי מאוד במה שקורה על המסך ,על LTE / Wifi אפשר בכיף להחזיק מספר מכובד של שעות מסך סתם בגלישה באינטרנט , על 3G חיי הסוללה יתקרצו משמעותית .

פורסם

הם אומרים שהבטריה השתפרה לאחר כמה ימים, גם בתגובות.

בשני הוא מראה 19+ שעות עבודה, מתוכם 3.5 שעות מסך, ו 21% סוללה שנותרה.

פורסם

אני מצטער אבל אלה מספרים דומים למה שאני מקבל עם הדיזיירS שלי, בעל סוללה של 1450mah. זה ממש לא מרשים...

פורסם

ל desire שלך יש מסך הרבה הרבה יותר קטן.

בכל אופן, ידוע שלא מדובר בבטריה מדהימה. אך לפי זה, נראה שזה מספיק ליום של עבודה למרבית המשתמשים.

פורסם

אז מה שיש לו מסך קטן יותר? יש לו גם סוללה קטנה יותר.

אם במשך כמעט 3 שנים כל ההתקדמות הטכנולוגית שהם הצליחו לעשות היא לשמור על אותו יחס מסך-סוללה, אז זה עלוב מאוד.

בסופו של יום אם שדרוג ממכשיר בין שנתיים+ למכשיר הכי חדש שיצא לא מספק שום תועלת בזמן הסוללה, אז זה מגוחך לטעמי.

פורסם

כבר 10 שנים טכנולוגיית הסוללות דורכת במקום. תתמודד.

פורסם

עובדה שלא. ב-G2 יש מסך גדול מהדיזייר שלי (למעשה אפילו יותר גדול מהנקסוס 5) ובכל זאת יש שיפור משמעותי ביותר בזמן הסוללה.

פורסם

כי דחפו סוללה גדולה יותר. התלונה העיקרית היא על הסוללה היחסית קטנה בנקסוס. מבחינה טכנולוגית סוללות הליתיום כמעט ולא התקדמו (מעבר לצמצום הנפח) ב10 שנים האחרונות.

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב - מעניין לי את התחת מה הסיבה הטכנית.. לא אמרתי שהם צריכים להמציא טכנולוגיה חייזרית שתגרום לסוללת 500mah להספיק לחודש. מצידי שידחפו שם סוללת 20,000mah אם זה מה שפותר את הבעיה.

מה שמעניין אותי זאת השורה התחתונה.

והשורה התחתונה היא שהנקסוס 5 לא משפר לי את זמן הסוללה מול מכשיר בין שנתיים+ ולטעמי זה מגוחך.

ה-G2 לעומת זאת - כן משפר.

זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים