עבור לתוכן

Nexus 5 ואנדרויד קיט-קט 4.4 שוחררו

Featured Replies

פורסם
קרוב ל36%

תודה, הזמנתי את דגם ה - 16GB.

פשוט לא ייאמן שהיבואן החליט לגבות מחיר הגבוה בכ - 900 ש"ח (יש גם לזכור את זה שלו זה עולה משמעותית פחות מ 350$) מהעלות הכוללת של ההזמנה, 384$ לגוגל (כולל מיסים ומשלוח), 35.7% מס כולל (137$), ו -22$ נוספים עבור השילוח לארץ; בסה"כ 544$ שהם 1920 ש"ח.

חוצפה שאין כדוגמתה.

• תגובות 241
  • צפיות 26.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

(יש גם לזכור את זה שלו זה עולה משמעותית פחות מ 350$)

כל החישוב והכעס שלך מבוסס על הנחת יסוד שהיא ככל הנראה סביר מאוד להניח ששגויה.

פורסם
כל החישוב והכעס שלך מבוסס על הנחת יסוד שהיא ככל הנראה סביר מאוד להניח ששגויה.

ייתכן וכך, אינני יבואן ומבין קטן מאוד בתחום. אבל, גם אם נניח שלהם זה עולה כמו ללקוח פרטי בודד, זה עדיין רווח הרבה יותר מנאה עבורם. האם תמחור המכשיר בארץ הוגן לדעתך?

פורסם

אתה ממשיך להתבסס על הנחת היסוד השגויה.

היבואן לא קונה את המכשיר מגוגל לא בפחות מ-350$ וגם לא ביותר. הוא קונה אותו מ-LG במחיר מלא.

אם אתה רוצה את המחיר של גוגל, כנראה שאין ברירה אלא להזמין בעצמך ישירות מגוגל.. מה הבעיה עם זה בעצם? זה דיי פשוט.

פורסם
אתה ממשיך להתבסס על הנחת היסוד השגויה.

היבואן לא קונה את המכשיר מגוגל לא בפחות מ-350$ וגם לא ביותר. הוא קונה אותו מ-LG במחיר מלא.

אם אתה רוצה את המחיר של גוגל, כנראה שאין ברירה אלא להזמין בעצמך ישירות מגוגל.. מה הבעיה עם זה בעצם? זה דיי פשוט.

אם כך, אני עומד על הטעות שלי. האם, ואיפה, ניתן לנסות לברר את המחיר אותו משלם היבואן?

פורסם

אתה לא. יבואנים או יצרנים לא מפרסמים מחירונים של הדברים הללו, מסיבות ברורות.

אם היבואן היה יכול למכור במחיר דומה למחיר של גוגל + מסים + שולי הרווח שהוא לוקח, הוא היה מוכר את זה במחיר הזה. אין לו אינטרס למכור ביוקר סתם. השוק משוכלל, יש תחרות גבוהה, אנשים מודעים למחיר בגוגל סטור, אנשים מביאים מחול...

פורסם
אתה לא. יבואנים או יצרנים לא מפרסמים מחירונים של הדברים הללו, מסיבות ברורות.

אם היבואן היה יכול למכור במחיר דומה למחיר של גוגל + מסים + שולי הרווח שהוא לוקח, הוא היה מוכר את זה במחיר הזה. אין לו אינטרס למכור ביוקר סתם. השוק משוכלל, יש תחרות גבוהה, אנשים מודעים למחיר בגוגל סטור, אנשים מביאים מחול...

מקבל את מה שאתה אומר. לא בהכרח מסכים לניבוי שלך אודות האינטרסים של הספקים, ומקווה בזאת שהרוב מודע לאלטרנטיבות ויידע לבחור את המיטביות שבהן.

פורסם

אנשים לא יקנו בהמוניהם את המכשיר הזה ב 2800 שקל. בדיוק כמו שהגלקסי S3 התחיל להמכר בכמויות מטורפות בישראל רק כאשר הגיע לרמות של 2100 - 2300 שקלים בערך. אנשים לא קונים מכשירים במחירים האלה. גם בעיתונות ה"רגילה" (ידיעות, כלכליסט, גלובס, הארץ/דה-מרקר) מסקרים את הדברים האלו וכותבים בכמה מוכרים אותו דרך גוגל. אנשים לא עד כדי כך מפגרים.

אנשים שלרוב קונים מכשירים יקרים יותר, הם או "מביני עניין" ולא יקנו מחיר שסתם מחירו מופקע, כמו הנקסוס 5 ביבוא הרשמי, או שלא ואז הם יקנו אייפון.

פורסם

אתם מדברים כאילו מחירים אלו הם לא משהו מאוד זמני. תוך שבוע כבר תראו מחירים במאות ש"ח פחות.

בשבועות הקרובים, כל יום כמעט תראו ירידת מחיר עקב חנויות נוספות שמתחילות ליבא ולמכור. אלא אם יהיה מחסור אצל גוגל.

תוך 2-3 חודשים זה מגיע לרמת המחיר של הזמנה דרך buy2usa, ומשם ירידה של עוד 100 שח כל חודש, עד לרמת מחיר של גוגל + מיסים.

פורסם

האם גם תהיה השפעה על שאר המכשירים ? יהיו ירידות מחיר לLG G2 ? גלקסי S4? כי הLG עומד איתן ויציב על 2600 ולא מוכן לרדת.

פורסם

אין שום סיבה שבעולם שזה יגרום לירידה במחיר שלהם. (שיכול לרדת, במיוחד בארץ שפה יש לחנויות החצופות אחוזי רווח דיי גבוהים, אבל בלי קשר לזה)

פורסם

אחלה ביקורת, והוא אכן מאשר שהסוללה על הפנים.

פורסם

ככל שאני רואה עוד ועוד ביקורות על הנקסוס פנדה אני יותר ויותר מתבאס על זה שהם עשו אותו כלכך יפה (חוץ מהנקודה הלבנה המיותרת על הרמקול, האמת, אבל עדיין אני לא מבין איך אנשים טוענים שהנקסוס מכוער/סתמי) ועם חומרה בסיסית כלכך טובה, אבל אח"כ הרסו אותו עם סירוס מיותר של תכונות חיוניות ודיל-ברייקיות :(

עריכה: וואו ב-11:30 היא מדבר על 3 שעות בלבד של זמן מסך... איזה עלוב :/

פורסם

זמן הסוללה הוא ממש לא 3 שעות.

והפנדה אכן יפהפה. הופתעתי לטובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים