עבור לתוכן

המלצה לכרטיס קול בעיקר למוסיקה וסרטים לרמקולים ואוזניות

Featured Replies

פורסם

כפי ששמתם לב בדיון הקודם שלי ביקשתי המלצה לאוזניות ורמקולים אחרי קריאה רבה של ביקורות והמלצות ממכם רכשתי את הsolo 7c ואת ה jvc ha 500s שאמור להגיע במשלוח מאייבי בעוד כמה ימים.

כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח האם Gigabyte P35-DS3L

אני שם לב שב7C יש פונטיצאל לא ממומש מבחינת באסים עמומים שיכולים להיות יותר מדוייקים ופחות להשתלט על הצליל, צלילים יותר צלולים וכו' השאלה היא עד כמה כרטיס קול חיצוני יוכל לעשות שינוי בנדון האם יהיה שיפור משמעותי או שיפור מזערי שלא ישמעו בהבדלים? כנ"ל לגבי האוזניות למרות שעדיין לא שמעתי אותם העדפה לכרטיס קול שיתמוך גם ברמקולים וגם באוזניות.

השימוש שלהם הוא בסלון ליד הטלויזיה בטווח של 2.5-3 מטר בין הרמקולים לבין המאזין והרוחב של הסלון הוא 8 מטר.

התקציב הוא עד 500 ש"ח אם נגיד השיפור מכרטיס קול ב400 לבין 800 הוא שמיים וארץ עם ה-7C אז אפשר לחרוג למרות שאני לא מאמין שבמקרה הזה יהיה הבדלים כי זה עדיין לא רמקולים מקצועיים.

פורסם
  • מחבר

86 צפיות ללא מענה? מישהו?!

פורסם

לדעתי חבל על הכסף עם הציוד שיש לך.

לא האוזניות ולא הרמקולים ייהנו באופן משמעותי משדרוג כזה.

לא רואה טעם לפתוח את הארנק אם אתה אומר שאתה מרוצה מהסאונד שאתה מקבל עכשיו...

פורסם
  • מחבר

אני מרוצה אך עם הכרטיס קול המובנה שמים לב שהבאסים לרוב משתלטים על הצלילים והורדת הבאס לא בהכרח מביאה סאונד מאוזן היא הופכת אותו לסאונד קצת מלאכותי ולא טבעי. לפי מיטב הבנתי אחרי ביקורות שקראתי כרטיס קול משפר באופן משמעותי את הצלילים ואת האופן שהבאס מתנגן ברמקולים.

אף פעם לא השקעתי בסאונד תמיד השתמשתי ברמקולים של הטלויזיה ואוזניות ב30 שקל שנהרסו כל חודש אז המחשבה שלי שאם כבר השקעתי אני ישקיע באופן מקיף שזה ירצה אותי לטווח הארוך וחשבתי ללכת בכיוון הXONAR DX שקראתי עליו ביקורות טובות והמחיר שלו די סביר ביחס לכרטיסי קול רציניים יותר אז אני צריך רק כיוון כי אני לא הכי מבין בתחום.

פורסם

ה Xonar DX מעולה ביחס למחיר, אבל אם אתה רק סטריאו+אוזניות אז נסה להשיג STX משומש, או DAC חיצוני כמו ה Audioengine D1 למשל.

פורסם
  • מחבר

מזתומרת טם אני רק סטריאו או אוזניות לקחת stx משומש מצד אחד אתה אומר שכרטיס קול לא יהווה שדרוג משמעותי עם הציוד הנ״ל ומצד שני ממליץ על הstx שהוא הרבה יותר יקר. השאלה שלי בעצם מה הstx יתן עם האוזניות והרמקולים שברשותי שהdx לא יתן והאם זה ממש משמעותי בהבדלים עם ציוד כמו זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים