פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים תאמין לי, לובה תיהיה בכל פינה בארץ. כל מי שיצטרף לחבורת הלובות - זה לא יהיה מקורי.. אני אתחפש למשהו, רק אם הוא יהיה אוטיסטי (i like it) ומקורי. אם כבר להתחפש ללבוה, אז לארגן עוד כמה חבר'ה ולהתחפש לכל "חברי הפנל" של מהדורת ארץ נהדרת. (כפי שכבר אמרו כאן).
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים אני אלבש מכנס כחול, חולצה לבנה, אחבר נעליים לברכיים, אלך עליהן, ארפד את התחת בכריות ואהיה מח"י.
פורסם 2004 בפברואר 2421 שנים תעשו כמו חברים שלי,שניהם התחפשו כל אחד לשני,זה היה ממש אבל ממש מצחיק (כי אחד שם פיאה בלונדינית והתנהג כמוהו והשני שם פיאה חומה קצרה ואף גדול) זה ממש שולט ואיכותי
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מחבר אני כנראה מתחפש השנה לראפר, תלוי אם אני אמצא חולצה רחבה מספיק תתחפש לערס :-X (ות'אמת כבר התחפשתי לאחד לפני איזה שנתיים )
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים אני עם דארק מיינד, הכי טוב שיער צבוע ובשביל שהמנהלת תתעצבן עלי עוד יותר זה לא יהיה אדום (די נדוש ) אלא [glow=red,2,300]ורוד[/glow] 8)
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים אם כבר מדברים על לעצבן מנהלות - התחפשי ל-beast master או משהו כזה בתיכון והבאתי איתי עכבראש לבי"ס ואיך שהפרה המגעילה ההיא צרחה! חחחחחחחחחחחחחחח......... ;D מה כן, היתה מורה שנראתה כמו עכבראש והיא דווקא אמרה "יא איזה חמוד", וליטפה אותו, כנראה שגם היא הבחינה בדמיון... : נראה לי שבסוף אתחפש לואלקירית. אתעטף בסדין עם סיכה בעיצוב נורדי (שאני לא יודעת ממי אני אלווה את הכסף עד המשכורת הבאה), אעשה קסדה שאצבע בצבע זהב או ברזל ואדביק עליה כנפי יונה מלאכותיות, איזו חנית מאולתרת, סנדלים/מגפיים רומיות, ומה שישאר לי לעשות זה לחפש חתיך שיתחפש איתי לזיגפריד הלוחם. :
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מי צריך את זיגפריד? לכי ישר על ת'ור! אבל שיהיה כמו ת'ור האמיתי, מהאסגרד:
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים מי צריך את זיגפריד? לכי ישר על ת'ור! אבל שיהיה כמו ת'ור האמיתי, מהאסגרד: אז מה? אני אביא אותך איתי? ;D
פורסם 2004 בפברואר 2521 שנים :cwm13: אני לא צריך תחפושת.. גם ככה כולם יחשבו שהשיער שלי הוא פיאה.. ;D אפשר להשאיל אותו ממך? כי קצת קשה להיות ואלקירית כשאתה סקינהד... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.