פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים אני אישית עוד לא החלטתי, אבל זה יהיה משהו שרוט לאללה כמיטב המסורת ;Dאז למה אתם מתחפשים?ומתי פורים בכלל?
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים אני מתחפש למארז פול טאוור של צ'יפטק, אני מתכוון לשלוח את זה לתחרות פורים של כלנית ובזק בינלאומי..תאחלו לי בהצלחה
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים 7-8 במרץ (פורים).(י"ד - ט"ו באדר P=).אני מתחפש ל...אמממ...כלום?אלה אם אני אמצא משהו משוגע, כמו מאסטר נרגילה..(שמחכה להצעה "מגונה" של תחפושת.. ;D).
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים מחבר איזו אחת הציעה לי להיות המאסטר שלה בזמן שהיא משרתת צרפתייה... אחחח בנות, Gotta Love Them... ;Dבכל מקרה אני לא מתחפש איתה כי היא לא לומדת איתי ופורים אצלנו בביצפר זה אירוע גדול ואני לא יבוא מחופש למאסטר... :-X
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים בשבילי פורים זה יומיים חופש למודינג..ת'אמת חשבתי להתחפש לעבריין-אופס שכחתי אני לא צריך להתחפש ;Dחח סתם לא נראה לי שאני אבוא לבית הספר עם כן אז סתם אני אתחפש למשהו שרוט ביותר 8)
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים יש דבר טוב ודבר רע בפורים : הדבר הטוב : בנות יפות תואר (לא השתמשתי במילה כ*סית - כי לא נראה לי שזו מילה מנומסת. ) מתחפשות לנערות פלאי בוי..(mmmm..nice), וזה מראה נאה לעין (נאה עד מאוד). הדבר הרע : נערות שחושבות שהן יפות תואר (אך אינן יפות תואר - בצורה מוחלטת) לבשות את אותה תחפושת.. וזה פשוט..
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים יש דבר טוב ודבר רע בפורים : הדבר הטוב : בנות יפות תואר (לא השתמשתי במילה כ*סית - כי לא נראה לי שזו מילה מנומסת. ) מתחפשות לנערות פלאי בוי..(mmmm..nice), וזה מראה נאה לעין (נאה עד מאוד). הדבר הרע : נערות שחושבות שהן יפות תואר (אך אינן יפות תואר - בצורה מוחלטת) לבשות את אותה תחפושת.. וזה פשוט.. פשוט הבנאדם צודק!!!!
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים מדהים...(לדארק מינד..) אני כבר הכנתי תחפושת... אני מתחפש למעבד AMD... באמת!! (אני לא משועמם פשוט זה מקורי לאאלה..)
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים שנה שעברה התחפשתי לבאלין,אחד הגמדים מההוביטהשנה אני אתחפש או לארגורן או ביחד עם עוד חברים לביטלס, נראה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.